Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ερώτηση .

Ψάχνω κινητό ΕΩΣ ΚΑΙ 200 ευρώ για τον αδερφό μου. Καινούργιο από εξωτερικό ή εσωτερικό.

Βασικά χαρακτηριστικά που ξέρω σίγουρα οτι μας "καίνε είναι".

5 " ίντσες οθόνη

Dual SIM (βασικότατό)

4G δίκτυο καθώς το χρησιμοποιεί

2GB RAM τουλάχιστον .

Καμία γνώμη; Μόνο το Elephone P7000 βρήκα που να τα καλύπτει μέσω www.to2c.com

Αλλά βρήκα και πολλά προβλήμτα με το εν λόγω κινητό.

Τι λέτε;

Δημοσ.

μόνο 2 καλύπτουν την τιμή μου.

Elephone P6000 + Lenovo .

Δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους.Περιμένω κάποια ακόμα γνώμη ή κάτι τεσταρισμένο.

Δημοσ.

εγω θα πηγαινα στο lenovo εχει αυτα που ζητας και δεν ειναι no name μαρκα.+ Adreno 306 και οχι τιποτα mediatek .

Δημοσ.

εγω θα πηγαινα στο lenovo εχει αυτα που ζητας και δεν ειναι no name μαρκα.+ Adreno 306 και οχι τιποτα mediatek .

noname η zte?snapdragon 801 με adreno 330 φοράει το nubia και με 1080p οθόνη 

Δημοσ.

από που μπορούμε να το πάρουμε αυτό και σε τι τίμη;

στα δεξιά έχει καταστήματα και τιμές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να προτείνω το g2 μεταχειρισμένο?

Edit:

dual sim και 4g sorry σε αυτα τα χρηματα ειναι καπος δυσκολο μαλον μονο απο εξωτερικο...

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

Από Ελλάδα σε android dual sim και αξιοπρεπές σε αυτά τα χρήματα μόνο το Moto G υπάρχει.

δεν εχει 4g το dual sim μοντελο.

Δημοσ.

δεν εχει 4g το dual sim μοντελο.

Σωστό, αλλά έχει η σάμπως η Ελλάδα 4G δίκτυο; επειδή από όσο διαβάζω η κάλυψη είναι χάλι μαύρο...

Δημοσ.

Σωστό, αλλά έχει η σάμπως η Ελλάδα 4G δίκτυο; επειδή από όσο διαβάζω η κάλυψη είναι χάλι μαύρο...

να σου πω δεν ξερω εγω μολις ειδα αυτο το τοπικ μου ήρθε φλασια και έστειλα το μνμ ενεργοποίησης στην vodafone...

Θα σου πω για την κάλυψη οταν με το καλο μου το ενεργοποιήσουν... Αν και υπόψιν ειμαι Κρητη. Γενικος δεν ξερω τι το θελουν το 4γ αφου για φβ και βιμπερ το Η+ υπεραρκει... Θύμα του μαρκετινγ ειναι και αυτος τι να κανουμε...

Για αυτο οταν με ρωτανε οι φιλοι μου πιο κινητό να παρουν δεν τους αφήνω πολες επιλογες. Θα παρεις αυτο και τελος! Αν δεν σου αρεσει παρε ενα τυχαιο, αλλα μην ερθεις μετα και μου κλαίγεσαι οτι αργει και κολαει...

οπως ειναι αναμενομενο εχει γεμισει μοτο γ η παρεα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...