SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μάλλον άνθρακας ο θησαυρός και οι 2 αγγελίες του εξαφανιστηκαν δια μαγείας (δεν συγκράτησα το όνομα του να δώ αν εξαφανίστηκε και το προφίλ του )
kraken92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μάλλον άνθρακας ο θησαυρός και οι 2 αγγελίες του εξαφανιστηκαν δια μαγείας (δεν συγκράτησα το όνομα του να δώ αν εξαφανίστηκε και το προφίλ του ) Κοίτα να δεις κάτι πράματα, ούτε να ξυπνήσουμε το επόμενο πρωί με καλή διάθεση δεν μας άφησε ο άτιμος . Αμέσως να μας κόψει τη φόρα.... 1
torm23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είναι κλασική απάτη. Είχα πετύχει παλίοτερα παρόμοια φάση με tablet στα 20 ευρώ, όταν αντίστοιχα κινέζικα έπεζαν στα 200 και μάλιστα από πωλητή που είχε κάποιες εκατοντάδες θετικά feedback Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και έκανα παραγγελία, αλλά μετά από 2-3 μέρες ο λογαριασμός του τύπου έγινε ban, η αγγελία ακυρώθηκε και έλαβα email από το ebay που με ενημέρωνε ότι ακυρώθηκε η αγορά μου γιατί ο λογαριασμός ήταν hacked και η αγγελία μούφα. Δεν έχασα πάντως λεφτά - μου έγινε refund από το paypal.
thor777 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τρελούς που να μοιράζουν λεφτά, αυτοκίνητα και κάρτες γραφικών θα βρείται μόνο σε ψυχιατρικές κλινικές (σιγά μην τους άφηναν έξω ελεύθερους οι συγγενείς ). Στον έξω κόσμο υπάρχουν μόνο επιτίδιοι και απατεώνες που θέλουν να μας πάρουν τα φράγκα και να μας αδειάσουν τον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αν σας αρέσει ο τζόγος (καλο θα ήταν να μην σας αρέσει) πάτε παίξτε ένα δελτίο παμε στοίχημα με 50 ευρώ και απόδοση 8 για να έχετε κάποιες πιθανότητες να αγοράσετε gtx 970 με 50 ευρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις