Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι κάτοχο καμίας συσκευής Xiaomi όμως εάν στο μέλλον υπάρξουν και στη χώρα μας θα αγοράσω. Ήθελα να ρωτήσω όταν θέλεις να αναβαθμίσεις το smartphone σου (το MIUI rom) χρειάζεσαι υπολογιστή; Γιατί σε πολλά βιντεακια κάποιοι μέσω υπολογιστή αναβάθμισαν την rom και κάποιοι άλλοι με περίεργο τρόπο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι γίνεται μέσω OTA update χωρίς υπολογιστή;

Δημοσ.

Δεν ειμαι κάτοχο καμίας συσκευής Xiaomi όμως εάν στο μέλλον υπάρξουν και στη χώρα μας θα αγοράσω. Ήθελα να ρωτήσω όταν θέλεις να αναβαθμίσεις το smartphone σου (το MIUI rom) χρειάζεσαι υπολογιστή; Γιατί σε πολλά βιντεακια κάποιοι μέσω υπολογιστή αναβάθμισαν την rom και κάποιοι άλλοι με περίεργο τρόπο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι γίνεται μέσω OTA update χωρίς υπολογιστή;

ναι,γίνεται 

Δημοσ.

Πάρε ένα xiaomi να έχεις miui, εγώ έχω το redmi note 3g και απλά είναι κορυφαίο τηλέφωνο, κοντεύει να κλείσει χρόνο.

Δημοσ.

Γιατι δεν ρωτας εδω https://xiaomi-miui.gr/community/ που ειναι και ελληνικη και εχει και roms να κατεβασεις!!!
Δημοσ.

Δεν εχω υπολογιστή. Χωρίς υπολογιστή δεν γίνονται Ota updates?

Οτι ειπε το παιδι πιο πανω γινονται.....
Δημοσ.

Ωραία. Σας ευχαριστώ.

Οτι ειπε το παιδι πιο πανω γινονται.....

Απλώς γιατί είπες να κατεβάσω roms από την ιστοσελίδα xiaomi-miui.gr. Αυτές οι rom τι είναι; Και νομίζω αυτές είναι που θελεουν PC.

Δημοσ.

Ωραία. Σας ευχαριστώ.

Απλώς γιατί είπες να κατεβάσω roms από την ιστοσελίδα xiaomi-miui.gr. Αυτές οι rom τι είναι; Και νομίζω αυτές είναι που θελεουν PC.

Η rom ειναι η αναβάθμιση σε μια καλύτερη / πιο πρόσφατη έκδοση του Android!

Ναι θελουν PC γι' αυτους που ειναι root και δεν μπορουν μεσω ΟΤΑ να κανουν την αναβαθμιση.

Ολα αυτα και πολλα αλλα για το Android οτι χρειαστης τα εχει εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645025#

Δημοσ.

Πλέον οι Ρομ από xiaomi-miui.gr περνάνε μέσο ota δεν χρειάζεται υπολογιστής, κάθε Παρασκευή βράδυ έρχεται το update.

Δημοσ.

Εννοείται ότι πωλούνται και στην Ελλάδα αλλά για πιο λόγο να πληρώσεις το καπέλο τον 100€ παραπάνω που έχουν εδώ και να μην το πάρεις από Κίνα;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα κάποτε να πω σε Xiaomi αλλά δεν πωλούνται στην Ελλάδα.

Αν δεν κάνω λάθος μία συσκευή της Xiaomi έφερε η wind.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...