tred93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εχω για κουτι το coolermaster k350 επεξεργαστη τον amd a10 5800k και ψυχτρα την zalman cnps5x performa και ενα φανακι στο πισω μερος του κουτιου που βγαζει αερα (απλο φαν της thermaltake)....Αντιμετοπιζω προβλημα ομως με τις θερμοκρασιες ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι (πιανει στιγμιαια 70-80 βαθμους αλλα πεφτει μετα σταδιακα εως τους 50 οποιος γνωριζει απο amd καταλαβαινει) Θελω να καταληξω στο τι φανακι χρειαζομαι μπροστα ωστε να εχω καλη ψυξη(αιρφλοου)? Επισης πρεπει το μπροστα φανακι να εχει και καλη πιεση αερα? (κατι οικονομικο ευχαριστω εκ των προτερων)
markoskerass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Για να βάλεις μπροστά φανάκια, πρέπει ανάλογα με το κουτί σου να δεις εαν χρειάζεσαι sp ή όχι. Στο δικό σου, από ότι βλέπω έχει cages για σκληρούς ακριβώς μπροστά από τα φανακια. Εκεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις static pressure για να μπορεί ο αέρας να περνάει πιο εύκολα (μπορεις να κοιτάξεις σε κάτι σαν Site: αυτό .Εαν δεν είχε τα cages, θα μπορούσες να πάρεις κάτι σαν Site: αυτό . Τώρα, για το κομμάτι της ψύκτρας. Κοίτα αν την έχεις αρκετό καιρό να φροντίσεις να αλλάξεις πάστα και ενοοείται να ανεβάσεις τις στροφές του ανεμιστήρα της.
tred93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Περιπου καταλαβα τι θες να μου πεις. Κατι τετοιο θα κανει δουλεια: http://www.e-shop.gr/coolermaster-r4-l2r-20ac-gp-led-fan-120mm-p-PER.806685.Επισης παστα ναι εχω αλλαξει προσφατα οπως και εχει καθαριστει ολο το κουτι πολυ καλα επισης...τωρα οσο για τις στροφες της ψυχτρας δεν ξερω πως γινετε (λογικα απο bios) ειναι στο αυτοματο λογικα...Οσο για το cage που μου ειπες εχω 1 σκληρο δισκο μονο και αυτος ειναι πιο πανω απο την θεση που μπαινει το φαν οποτε νομιζω θα εχω σχετικα καλο αιρφλοου.Κατι ακομα υσχιει οτι ο αερας που μπαινει πρεπει να ειναι περισοτερος απο τον αερα που βγαινει?Η στατικη πιεση του φαν οσο μικροτερος ειναι ο αριθμος ειναι καλυτερα η χειροτερα?
markoskerass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι θα κανει μια χαρά την δουλεια του. Για στατική πίεση παντα θα κοιτάς για όσο μεγαλυτερο αριθμο γίνεται. Το airflow πρεπει καλύτερα να είναι θετικό δηλαδή ο αέρας που μπαίνει να είναι περισότερος απο αυτον που βγαίνει κυρίως για να μαζεύει λιγότερη σκόνη το κουτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα