Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φώτα σας αγαπητοί. 
Max height 158mm
budget 65 ευρώ
Όσο το δυνατόν πιο εύκολη στην εγκατάσταση (Δλδ να μην χρειαστει να βγει η Motherboard) και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη.

Δημοσ.

Link.png Site: Αυτή θα σου κάνει κατα τη γνώμη μου. Έχει και video στο youtube σχετικά με την εγκατάστασή της. Δέχεται και ελαφρύ overclock. Ποιο κουτί έχεις, γιατί αυτή είναι 159mm. Δεν νομίζω για 1 mm να υπάρχει θέμα όμως, περίμενε και για άλλες απαντήσεις, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Δημοσ.

Link.png Site: Αυτή θα σου κάνει κατα τη γνώμη μου. Έχει και video στο youtube σχετικά με την εγκατάστασή της. Δέχεται και ελαφρύ overclock. Ποιο κουτί έχεις, γιατί αυτή είναι 159mm. Δεν νομίζω για 1 mm να υπάρχει θέμα όμως, περίμενε και για άλλες απαντήσεις, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Το Aerocool Strike X-one έχω. την ξέρω αυτή και ξέρω ότι είναι ότι πιο Value for money κυκλοφορεί απλά αυτό το 1mm το φοβάμαι. 

Δημοσ.

παιδια εγω εχω τον ιδιο επεξεργαστη με αυτην https://www.skroutz.gr/s/416812/Zalman-CNPS5X-Performa.htmlκαι σε full load εχω max 57 βαθμους και idle 17-30 με μια 212 evo δηλαδη σε τι θερμοκρασιες θα ειμαι????

Φίλε από θέμα ήχου πως είναι η ψύχτρα; Δηλαδή σε Full load Πόσο ακούγεται; Γιατί το στοκ δεν παλεύεται 

Δημοσ.

φιλε τι να σου για μενα ειναι μια χαρα ενταξει αμα τον ζοριζεις πολυ ακουγετε αλλα και παλι πολυ υποφερτα πραγματα παντα με πολυ καλο airflow στο κουτι,μια χαρα για 17 ευρω που την ειχα παρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...