Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα ένα pc μετά από μετακίνηση σε άλλο δωμάτιο δεν ανοίγει δλδ η οθόνη γράφει no signal και το κουτί δεν κάνει το μπιπ ούτε τα φωτάκια από πληκτρολόγιο ποντίκι ανάβουν ο σκληρός είναι μια χαρά τον δοκίμασα τι μπορώ να κάνω;
Sarandis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μήπως έκλεισες καταλάθος τον διακόπτη του τροφοδοτικού;
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μάλιστα επειδή δεν μου βρίσκεται πρόχειρο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω τώρα μπορώ να δω κάτι άλλο; Μήπως έκλεισες καταλάθος τον διακόπτη του τροφοδοτικού; Όχι ο υπολογιστής παίρνει μπρος αλλά μετά τίποτα
ekans Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εφοσον το pc παιρνει μπρος δεν ειναι τροφοδοτικο αρα τσεκαρε με σειρα μηπως 1) δεν εχει κατσει καλα η καρτα γραφικων (και αν εχεις συνδεσει καλα τα καλωδια απο πισω με οθονη) 2) βγαλε τις ραμ και ξαναβαλτες..
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ανοίγει τελικά βγάζει αυτό και μετά ζητάει είτε δίσκο επιδιόρθωσης είτε να επιλέξω εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργιά εκκίνηση με γραμμή εντολών εκκίνηση με τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις κανονική εκκίνηση. Ότι και να πάτησα κολλάει και δεν ανοίγει πιστεύετε ότι μπορεί να πειράχτηκε κάνα αρχείο συστήματος;
ekans Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δοκιμασε να πατησεις f2 να δεις αν θα συνεχισει αλλιως πατα f1 και ρυθμησε την ωρα μεσα απτο bios. συνιθως ομως θελει αλλαγμα η μπαταριουλα του cmos..
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πάτησα το F2 φορτώνει μέχρι το logo και κολλάει το ίδιο και με τις ρυθμίσεις τις κάνω πατάω Save and Exit φορτώνει και κολλάει..
Ryu_gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε στο BIOS menu να διαλέξεις "optimized defaults" (ή ανάλογη επιλογή). Edit: Συγγνώμη είδα ότι το έκανες πατώντας F2, δοκίμασε τη 2η λύση. Αν δεν πιάσει, άνοιξε το κουτί και κάνε CMOS reset, μετατοπίζοντας το αντίστοιχο jumper-άκι στην θέση CMOS reset και επαναφέροντάς το. Αναλυτικότερες οδηγίες εδώ: http://www.howtogeek.com/131623/how-to-clear-your-computers-cmos-to-reset-bios-settings/
gio23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αν έχεις δισκάκι με το λειτουργικό να δοκιμάσεις να κάνεις επιδιόρθωση.ίσως να βοηθήσει. Μου έχει συμβεί κάποιες φορές μετά από απότομη διακοπή της τροφοδοσίας. Θέλω να πιστεύω οτι θα δουλέψει ή επιδιόρθωση.Αλλιώς μετά ένα reset το bios με τράβηγμα της μπαταρίας από την μητρική.Λίγο απίθανο αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Eυχαριστώ πολύ παιδιά θα δοκιμάσω ότι μπορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα