badbad Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αμα δε μπορείς να καταλάβεις αν κάτι σου χρειάζεται ή όχι, είσαι απλά στόκος. Αυτο πες το στις φιλες σου που πηραν iphone 6 και εσκασαν οι γονεις τους 600+ ευρω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βγαζουν selfie... Α ξεχασα δεν ειναι αναγκη κατι να σου ειναι παραιτητο για να το αγορασεις, αρκει να το εχει το μισο σχολείο σου... 3
Hetfield Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 To 1ο δεν μου αρέσει. Ούτε σε ένα πολυπριζο δεν θα μπαίνει. Γενικώς μου αρέσει η ιδέα αυτών των "mini pc" αλλά..... θα προτιμούσα ένα hdmi stick. Αν μπορούσε να αρκεστεί και στο ρεύμα από την usb της TV θα ήταν super. Raspberry Pi 2. Με 1A της τηλεορασης δουλευει αψογα σε μενα. Αλλα δεν μπορει να σηκωσει σκληρο δισκο χωρις τροφοδοσια, ακομα κι αν το συνδεσεις με 2A
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτο πες το στις φιλες σου που πηραν iphone 6 και εσκασαν οι γονεις τους 600+ ευρω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βγαζουν selfie... Α ξεχασα δεν ειναι αναγκη κατι να σου ειναι παραιτητο για να το αγορασεις, αρκει να το εχει το μισο σχολείο σου... το έχω πει πολλές φορές σ'όποιον έχει iphone. ικανοποιημένος? 2
georgepppo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μας δημιουργούν καταναλωτικες ανάγκες χωρις ουσία. Αν ήθελε η microsoft ας εξοπλιζε με μικρό κόστος όλες τις τηλεορασεις της αγορας ώστε να το εχουν ενσωματωμενο απο το εργοστασιο. Οπως κάνει χρόνια τωρα με τα windows. Ολα τα άλλα ειναι λόγια του αερα. Και εγω με ενα καλώδιο μετατρεπω το 8πυρινο κινητό μου σε αξιολογο υπολογιστη στην στιγμη... ακόμα και στην λαική που πουλάνε πατάτες κάνουν κόλπα και τις παρουσιάζουν σαν λουκούμια και τσιμπάει κόσμος.....τι σημαίνει πως κάτι κακό?¨αυτοί πως θα ζήσουν άμα δεν σου πουλήσουν? ξέρεις πόσοι θα βρούνε δουλειά στην ms και πάει λέγοντας? όταν είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να μην σου χρειάζεται ένα προιόν απλά δεν το παίρνεις και αν το παίρνουν όλοι οι άλλοι άστους να χαλάνε τα λεφτά τους. και αν ο άλλος έχει άλλες ανάγκες απο σένα δεν το ξέρεις και αυτή η συσκευή του καλύπτει κάποια ανάγκη. το έχω πει πολλές φορές σ'όποιον έχει iphone. ικανοποιημένος? σιγά μην ασχοληθώ με το τι παίρνει ο καθένας εγώ έχω το κινητό των 90 ευρώ με android και με καλύπτει απο κει και πέρα στα παλαιοτέρα των υποδημάτων μου. 2
efkairiakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 παίδες ξεφυγατε παλι απο το άρθρο... οποίος θεωρεί οτι του χρειαζεται κάτι παει και τα σκάει...αυτό είναι όλο! συμπαθητικά τα πισάκια σε γενικές γραμμές...
DooM_STeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Προβλέπω linux cluster σε μέγεθος..... εεε.. σε μέγεθος 8αριου πολύμπριζου! 2
Odyss3us Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπολογιστης στο κινητο, υπολογιστης στο desktop, υπολογιστης στο laptop, υπολογιστης στο tablet, υπολογιστης στο ρολόι, υπολογιστης στο αυτοκίνητο, υπολογιστης στην smartv, φτανει πια... Μας δημιουργούν καταναλωτικες ανάγκες χωρις ουσία. Αν ήθελε η microsoft ας εξοπλιζε με μικρό κόστος όλες τις τηλεορασεις της αγορας ώστε να το εχουν ενσωματωμενο απο το εργοστασιο. Οπως κάνει χρόνια τωρα με τα windows. Ολα τα άλλα ειναι λόγια του αερα. Και εγω με ενα καλώδιο μετατρεπω το 8πυρινο κινητό μου σε αξιολογο υπολογιστη στην στιγμη... με το συμπαθειο αλλα εδω κολαει ελαφρως παραλλαγμενη η φραση: ειναι η τεχνολογια ηλιθιε! 2
MadSheep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω να πω ότι δεν είναι κάτι τόσο διαφορετικό από τα android stick που μπαίνουν στις TV, underpowered PC είναι...
el97639 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δε ειναι τυχαιο οτι η microsoft ειναι αυτη που εβγαλε τοσο ακομψη λυση. Ωραια εχεις pc-φορτιστη. Που θα το βαλεις ? μα καταχωνιασμενο πισω απο το συνθετο βιβλιοθηκη κτλ. Τι σημαινει αυτο ? μονο και μονο για να το ανοιξεις θα πρεπει να χωθεις πισω απο/κατω απο το συνθετο για να το κανεις. θελεις να βαλεις δισκο/stick ? το ιδιο ασε που διπλα στο πολυρπιζο θα εχεις να κρεμεται αυτο , ο δισκος του και το στικ για το πληκτρολογιο. Γενικα στο σαλονι δε βολευει. Βεβαια σε κανενα υπνοδωματιο που η TV ειναι στον τοιχο απεναντι απο το κρεβατι ειναι τελεια λυση
dchatz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κάπου πριν λίγα χρόνια είχα δει υπολογιστή μέσα σε μια πρίζα τοίχου. Βάζεις και ένα τέτοιο πάνω στην πρίζα και το κάνεις τετραπύρηνο .
21century Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ολα τα μικρά συστήματα στην πίστα...αυτό λέγεται επιστημονική φαντασία..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτο πες το στις φιλες σου που πηραν iphone 6 και εσκασαν οι γονεις τους 600+ ευρω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να βγαζουν selfie... Α ξεχασα δεν ειναι αναγκη κατι να σου ειναι παραιτητο για να το αγορασεις, αρκει να το εχει το μισο σχολείο σου... Κλαιω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εχετε τοσο πλακα που βριζεστε σε ενα φορουμ χωρις κανεναν απολυτως λογο
kfyros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φυσικα δεν σε υποχρεωνει κανεις να αγοράσεις αλλα η επιτυχια ενος προιοντος μεσω του μαρκετινγκ ειναι να σε πείσει πως σου είναι απαραίτητο. Κατι αντιστοιχο εγινε με τα ταμπλετ. Οι παντες ευαγγελιζονταν στην αρχη την φορητοτητα και την ευκολία της οθόνης αφής, όταν πηγαινες όμως να κανεις καμια σοβαρη εφαρμογη, κατεφευγες παλι στο σταθερο σου ή το laptop. Διαβαζα μια ερευνα που ελεγε πως το 30 % των αγοραστων ταμπλετ τα μεταπωλησαν εντος 4μηνου γιατι καταλαβαν πως ηταν μια αχρηστη συσκευη που επιβαρυνε χωρις λόγω τον οικονομικο τους προγγραματισμο. Κανε μια μικρη ερευνα στο περιβαλλον σου. Ειδικα με την ελευση των κινητων με 5-6'' οθονες, ενα ταμπλετ φανταζει μαλλον αχρηστο. Για να περασουμε ομως στο δια ταυτα, ενας υπολογιστης σε αυτες τις διαστασεις και με περιορισμενο hardware θα μπορει να κανει μονο τα απαραιτητα. Απλα μυριστηκε η microsoft πως ολες οι smart tv (που ειναι το μελλον ) τρεχουν ολες android που η google δινει (((δωρεαν))) και θελει να κερδισει απο την πιτα... Ξαναλεω με ενα καλωδιο MHL των 5$ και ενα bluetooth πληκτρολογιο 15$ εχω ενα πληρες συστημα σερφαρισματος, επεξεργασιας κειμενου, προβολης ταινιων και μερικων χαζοπαιχνιδιων... Καλά όλα αυτά, αλλά δεν έχουν όλοι samsung .. Το mhl είναι πανάκριβο και υπάρχει μόνο σε συσκευές high end. Το ίδιο και το usb3 Και φυσικά , όσο basic και να είναι τα εν λόγω gadgets, φοράνε windows 10, όχι android. Καμία σχέση το ένα λειτουργικό με το άλλο. Και καμία ομοιότητα στη χρησιμότητα τους, πέραν του ότι βγάζουν hdmi έξοδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα