Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω την βοήθειά σας για μια σωστή αγορά!

Έχουμε μία αποθήκη - super market και θέλουμε να βάλουμε δύο κάμερες, μία έξω από την είσοδο και μία μέσα, οι οποίες να είναι ασύρματες!

Ας γράψω πως το σκέφτομαι και να μου πείτε αν είμαι σωστός:

1. Δύο π.χ. τέτοιες http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/asyrmata-diktyaka-proionta/wireless-ip-cameras/wireless-ip-camera-dcs-930l

2. Μία καινούργια κάρτα γραφικών για να βλέπω σε δύο οθόνες, το υπάρχων σύστημα έχει μία έξοδο οθόνης. 

3. Μία οθόνη για να βλέπω τις κάμερες, ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε παράλληλα για τιμολόγια κτλ.

Πως τα βλέπετε, έχουν λογική?? Δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το θέμα!

Δημοσ.

Αυτή που ανέβασες είναι εσωτερικού χώρου απ'ότι βλέπω. Άρα για μέσα που τη θες κάνει αλλά για έξω αμφιβάλλω. Ρίξε μια ματιά εδώ και περίμενε την άποψη από κάποιον άλλο πιο ειδικό από μένα.Τέλος, για κάρτα γραφικών δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάποιο ακριβό μοντέλο καθώς όλες οι καινούργιες απ'όλες τις κατηγορίες χρηματικών ποσών διαθέτουν από 2 θύρες και πάνω. Υπάρχουν και αυτά εδώ  σε περίπτωση που δεν θες να διαθέσεις για κάρτα και σου αρκεί αυτή που έχεις. Γνώμη μου είναι εφόσον έχεις μπει στη διαδικασία να αγοράσεις υλισμικό παρακολούθησης να πάρεις κάτι καλό, δεν παίζεις μ'αυτά τα πράγματα γιαυτό κοίτα να μη τσιγκουνευτείς και βλέπεις μετά αν χρειάζεται να δώσεις και για gpu. Τι μέγεθος προτιμάς να είναι το μόνιτορ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...