HadesGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κανείς που να παίζει στον Ευρωπαικό 104? Η κανείς που να ψάχνει παρέα? Τελικά ψήνεσαι να κάνεις join στον official server 31?
Στεφανος123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει εδω κοσμος που παιζει σε unnoficial server?
HadesGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει εδω κοσμος που παιζει σε unnoficial server? Αμέ και μπορείς να κάνεις join στον server μας (unofficial). Βάζεις την ip 85.131.159.247:27015 και ήδη παίζουν 3 Έλληνες (πέρα από καμιά δεκαριά άλλους ξένους). Εάν έχεις θέμα με την ip που κανονικά δεν θα πρέπει , κάνε με add στο steam ΗΑDESGR για να σε κάνω invite.
Prospector8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι καποιος που παιζει ακομα,ωστε να πει μια γνωμη οσο αφορα το perfomance του παιχνιδιου?? Ειναι ακομα σκατα πχ με μια 280Χ?
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Λένε οτι με κάποιο πρόσφατο patch πάει λιγο καλύτερα.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κάποια πρόσφατα benchmarks υπάρχουν για να πάρουμε μια ιδέα; είναι καλή περίπτωση τώρα που βγήκε στο humble monthly Bundle.
HadesGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Tο παιχνίδι εξακολουθεί να μην είναι καλά optimised συν το lag στους official servers είναι για κλωτσίδια...Σίγουρα είναι καλύτερα πριν από δύο μήνες αλλά έχει δρόμο ακόμη για να τρέχει καλά
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα. Υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει. Αν και νομίζω θα ανέβει η τιμή του στο 50αρι... 1
HadesGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μάλιστα. Υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει. Αν και νομίζω θα ανέβει η τιμή του στο 50αρι... Συζητούν να αλλάξουν και μηχανή γραφικών διότι τα τυπάκια είναι εντελώς άσχετα...τόσο glitching και clipping δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι, και ας είναι σε early access. Αντί να διορθώσουν λάθη βαρβάτα, πχ να κάνεις landing με το war quetzl και να πεθαίνει επειδή εξαφανίστηκε μέσα στο βουνό , κάθονται και μας βομβαρδίζουν με συχνό νέο περιεχόμενο..Μιλάμε για σοβαρά λάθη αλλά το παιχνίδι παραμένει επικό. 1,000 ώρες παιχνιδιού και ακόμη έχω μέλλον
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις? Wow. Εσύ πως το τρέχεις και με τι σύστημα? 1
HadesGR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις? Wow. Εσύ πως το τρέχεις και με τι σύστημα? To βάθος που έχει σε crafting / taming / breeding δεν το έχει άλλο open world survival game εκεί έξω και οι devs προσθέτουν συνεχώς κάθε εβδομάδα νέα στοιχεία που σε κρατάν καθηλωμένο να τα δεις / ανακαλύψεις.Πρέπει να το παίξεις το παιχνίδι για να το νιώσεις αυτό που λέω Από σύστημα έχω μία 780ti / SSD / 16GB Ram/ Intel Core i5 600K και τα τρέχω όλα σε high / epic settings. Μιας και είναι σε έκπτωση θα σου πρότεινα να το αγοράσεις και να κάνεις και join στον server μας, όπου δεν θα σε κάνουν griefing med/alpha tribes με το καλημέρα
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παίζει με ικανοποιητικα fps? Id γιατί είχα διαβάσει ότι τα προτεινόμενα settings ειναι για 24 "κινηματογραφικα" fps.
hlt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πάντως ψηνόμουν να το αγοράσω και το κατέβασα να το δοκιμάσω απο τον θείο.Στα high settings έτρεχε με 20 fps ενώ στα τέρμα low φαινόταν πολύ χάλια. Έχω asus 270x και 8320fx
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 σε κοβει αρκετα η καρτα αλλα ακομα το παιχνιδι θελει αρκετο optimize...αν και πανω απο τα medium με καλα fps με την 270x δεν θα φτασεις ποτε μαλλον!
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ίσως και εγώ βρω έναν τρόπο να το δοκιμάσω πρώτα για να δω πως τρέχει και αν είναι να τσιμπήσω το Humble Bundle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα