Προς το περιεχόμενο

LAN meeting :)

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τικ, τακ, τικ, τακ, τικ, τακ...

Ο χρόνος κυλάει και πολύ μολύβι περιμένει να σας σκίσει τα σωθηκά και να σκορπίσει τα άντερα και τα μυαλά σας στο χώμα της Battleaxe... :twisted:

akpe τις κάσες σας τις έχω παραγγείλει ήδη, ας βάλει το μαγαζί τα λουλούδια και τα κόλλυβα... 8)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exei dikio o vasilius mohha h battlefield!!!!! oloi akadhmias kyriaki stis 9 gia trelo polemo!!!!!!!!<<<<<SNIPER_FROM_HELL>>>>)))))

assvas ola kala??

Yes Sir!

Ase Phrame me Avnana to Call Of Duty... Gamaei to paixnidaki...

Kyriakh Tha to paiksoume H bnb H N.SMyrnh ekei pou doulevw...

Δημοσ.

and the day is finally here :)

Όσοι δέν ξέρουν που είναι το BnB ή πως πάνε:

Για όσους προτιμούν μετρό, κατεβαίνετε στον Ευαγγελισμό, και παίρνετε το 203,204 ή 211 (όχι το 214). Κατεβαίνετε στη στάση Φρύνης (κάπως έτσι γράφεται :P . Απο εκεί η χρεμωνίδου είναι δυό βήματα :)

Όσοι φτάσουν πρίν απο εμάς, ζητήστε τον sephiroth κ πείτε του οτι είστε για το Lan meeting.

Θα μαζευτούμε έξω απο τα bnb στις 23:00 ωστε να κανονιστούν ομάδες. 6€ είναι αρκετά για 4 ώρες, προπονηθείτε, και τα λέμε εκεί :D

Δημοσ.

Συνολικα περίπου 30 άτομα, εξαρτάται βέβαια και πόσοι δέν θα έρθουν, πάντως πιστεύω οτι 20 μαζευόμαστε χαλαρότατα :D

Δημοσ.

Αν ακούσετε τίποτα πυροβολισμούς από Παγκράτι πλευρά... δεν είναι τίποτα... εγώ θα'μαι που θα "πελατεύω" κόσμο στο BF1942... :twisted:

Σε περίπτωση που δεν ακούσετε τίποτα... σημαίνει ότι akpe έκανε κακή συνεννόηση και δεν παίξαμε... :lol:

Δημοσ.

tsk tsk tsk...τώρα τα λές αυτά :P άν και με προειδοποίησε ο madsc να προσέχω κάτι "αεροπλάνα"...amateurs :twisted:

έφυγα :arrow:

Δημοσ.

Σήμερα φεύγουν οι κάσες από το bnb φορτωμένες με τα πτώματα των πολεμιστών που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο μου... :lol:

Αν και από το δυναμικό μας έλειπε ο οδηγός της ομάδας και ο οργανωτής της άμυνας, οι αντικαταστάτες τους ήταν ικανοί να σταματήσουν το κύμα "πελατών" που έρχονταν ορδές προς σφαγή στην βάση...

Φυσικά, στο τέλος κάθε αναμέτρησης η πρώτη τριάδα ήταν από το clan... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Παρατηρήσεις: Το μαγαζί ήταν πολύ υπόγα και σου έφερνε την κατάθίψη εκεί κάτω... Δεν υπάρχει περίπτωση το επόμενο meeting θα γίνει DaSilva βουλιαγμένης που έχει πιο άνετο χώρο και αναπνέεις...

Δημοσ.

"ζητήστε τον sephiroth "

Axaxaxa peste ston GAY (plaka kanw) xairetismata apton arxigo tou [222] AssVas.

K apo oti katalava paiksate Battlefield... E etoimasteite gia bnb Akadimias Na face [222] k [GR] ... dioti to na pelateveis aplous cowboys einai efkolo , gia na antimetwpisete omws organwmenh merarxia... :)

Mporei na nikisete kathws den eimaste Battlefield clan , apla paizoume kala opoiodhpote 1st pershon shooter = sto dna mas = shoot whatever moves.

Oso gia Mohaa = Medal Of Honor, You don't have a chance... not even 0.0000007% .

Goustarw twra pou sas brizwsa na ginei xamos!!! :D

Telos siga re paidia , k pou nai ypogeio ti egine??? An dhladh Htan 1os orofos tha kanata pio polla kills... ??? pragmatika eksigiste mou...

Δημοσ.

Σιγά τα αίματα Vasilius...!!!

Θα σκίσεις το καλσόν κάτω από την παραλλαγή σου...

Όποιος θέλει να δει την θέα μέσα από το φέρετρο του να φέρει την μεραρχία του να την κεράσουμε κανά γεμιστήρα σφαίρες... Δεν "πελατεύουμε" ανήλικους... :D

Vasilius, αν θες μάζεψε το συνονθύλευμα σου και περάστε από DaSilva να σας γεμίσουμε τρύπες για να αποκτήσετε καλύτερη αεροδυναμική και σαπίσετε γρηγορότερα στα φέρετρά σας... :twisted:

Εν τω μεταξύ, hohaa sucks... Ο ρεαλισμός είναι μια έννοια άγνωστη για τους δημιουργούς του, κάτι σαν camper strike ένα πράγμα...

Όσο για το bnb γούστα είναι αυτά, προτοιμώ άπλα και όχι σαρδέλα...

Αν νομίζεις ότι μας μπρίζωσες, σκέψου τι σε έκανα εγώ.... χε, χε, χεχ... :twisted:

I'm waiting in DaSilva.... (Αν καταφέρω να τους μαζέψω πάλι...) :P

Δημοσ.

Παιδιά αν μαζευτείτε κατά τέλη Νοέμβρη είμαι και εγώ μέσα για να έρθω, αν φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα , μιά ςκαι τότε κατεβαίνω από Ξάνθη για ένα συνέδριο FlightSimers.

Απ' ότι βλέπω κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση του τι επικρατεί στον χώρο του BF1942 όσων αφορά το επίπεδο τους μιάς και δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον γράφοντα :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...