Προς το περιεχόμενο

LAN meeting :)

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vasilius δέν έχω παίξει ποτε ούτε mp ούτε lan αλλα γενικά η όλη φάση γίνεται για το χαβαλέ...βέβαια θα παιχτούν και άλλα, περισσότερο για αυτά πηγαίνω εγώ. :) Την παρασκευή το βραδάκι στο Παγκράτι θα μαζευτούμε...όσοι έρθουν

Παιδιά...ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ αν έρθετε... ([email protected]) μήν έρθετε και κάνετε ώρες για να βρείτε pc :shock:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε, η ΜΕΡΑ πλησιάζει... akpe βγάλε ανακοίνωση πόσα άτομα θα είστε και στείλτε μου pm τα μέτρα σας για να σας παραγγείλω τις κάσες σας, ώστε να είναι έτοιμες μέχρι την Παρασκευή...

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά για πιό λόγο να παιχτεί MOHAA, αφού αναφέρεται στην ίδια εποχή με το BF1942 και είναι 10e3 φορές χειρότερο...; Το έπαιξα μια φορά και με το που κάνει Load το παιχνίδι έτρεξα αμέσως στο αεροπλάνο, πάταγα κουμπιά να μπω μέσα, τίποτα... Φωνάζω κάτι παλικάρια, δεν μπαίνει μου λένε... Ε, λέω άντε να πάρω το τζιπ, τρέχω γύρω-γύρω από το τζιπ πατώντας όλα τα κουμπιά, τα ίδια... Μα καλά, τι σκατά Interaction έχει αυτό το παιχνίδι...; Πως θα σας κερνάω το θάνατο από ψηλά, πως θα αφήνω εκατόμβες θυμάτων με τον προφυλακτήρα του τζιπ...;

Δημοσ.

Πώς θα σου καρφώνω το Ρ21 mustang where the sun does not shine? :P :P :P

Γενικα είναι θέμα συνήθειας ο χειρισμός του bf, το προτιμώ πάντως απο το πάντως μόνο απο πλευράς unlimited creativity...τα κουλά που έχω δεί σε αυτό το παιχνίδι δέν τα έχω δεί πουθενά αλλού :twisted:

τελικά για UT μάλλον δέν το βλέπω :cry:

Δημοσ.

Τελικά μόλις είπα στην ομάδα ότι υπάρχει Lan meeting συμφώνησαν όλοι ότι θα μπορούσαν να θυσιάσουν ένα βράδυ τους έτσι ώστε να σας δώσουμε ένα σεμινάριο λουτρού αίματος... Εμείς βάζουμε το λουτρό και εσείς το αίμα σας... :D χε, χε...

Λοιπόν οπότε κατεβαίνουμε 6 άτομα και πέρνουμε διπλανές θέσεις και ίδια ομάδα, αλλιώς δε...

Το μεγάλο "γλέντι" θα δωθεί στο BF1942...

Δημοσ.

Vassilius έχει κανονιστεί για παρασκευή δυστυχώς :( άν μπορείτε pm me :D

Κάποιος με ρώτησε εάν μπορεί να γίνει κάτι με το θέμα της πληρωμής: δυστυχώς επειδή δέν χρησιμοποιούμε δικά μας pc αναγκαστικά πρέπει να δώσουμε τα 1,5€, γιαυτό άλλωστε και κανονίστηκε στις 24:00 :(

last call: όσοι έρθουνε pm me >:)

Δημοσ.

Vassilius,invisible εμείς θα τα πούμε την Κυριακή...get ready :twisted:

Σχετικά με την Παρασκευή (αυριο):

Μέχρι στιγμής έχουν πεί οτι θα έρθουν περίπου 19 άτομα, give or take a few. Περιμένω ακόμα απάντηση απο άλλους 5. Εμείς καλού κακού θα "κλείσουμε" >=25 pc κ έχει ο Θεός... Θα συναντηθούμε στις 11 το βράδυ έξω απο τα BnB Παγκρατίου (η διεύθυνση στο πρώτο post) ωστε να κανονίσουμε ομάδες κλπ (αν κ κατι μου λέει πως θα είμαστε insomniacs vs Jaco's clan :P )

Θα παιχτούν camperstrike,battlefield,mohaa, η σειρά που θα παιχτούν θα κανονιστεί απο εμάς, εκεί.

Ισχύει το 1.5€ ανα ώρα :roll:

Υπάρχει ακόμα χρόνος...μέχρι αύριο πρωί στείλτε μου pm όσοι θέλετε να έρθετε κ είστε σίγουροι.

ps: τις κάσες τις κερνάει το κατάστημα :P :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...