akpe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Λέμε, με τον admin του BnB στο Παγκράτι να διοργανώσουμε ενα LAN meeting, την επόμενη Παρασκευή (7/11) στο BnB Παγκρατίου (Χρεμωνίδου 27) για multiξέσκιζμα :twisted: Θα παιχτούν cs/mohaa/battlefield ίσως και μερικά ακόμα. Έχουμε κανονίσει να μαζευτούμε κατα τις 12 το βραδάκι Όσοι noobs ενδιαφέρονται, ας έρθουν... θα φάνε καλά :twisted: :twisted:
theoritikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Κάντε το ποίο νωρίς ρε, να έρθει λαός (μαζί του και εγώ!)
icy20 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Όσοι noobs ενδιαφέρονται' date=' ας έρθουν... θα φάνε καλά :twisted: :twisted:[/quote'] Ελατε ολοι αν θελετε για ut να δουμε ποιος θα φαει ξεσκισμα... har har har
Vasilius Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 An endiafereste elate BnB Akadhmias 78... kathe pempth k kyriakh vrady apo tis 9.00 ews tis 2.00 +... Ekei ginete panikos Mohaa k kamia fora battlefield... You 'll find us there. [222] AssVas, Over n out!
akpe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Σχετικά με UT2003 μάλλον θα παίξουμε More info soon
icy20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Οκ δηλαδη το κανονιζουμε ετσι.Θα ερθω να με σκισετε στο mohaa αλλα θα σας σκισω στο ut2003 LOL
Vasilius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Pithanotato na skisteis k sta 2 Otan lete admin ennoeite enan apto tameio pou ton lene Giwrgo...? Rwtiste an paizei mohaa...
Dyolf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 1oν Την άλλη Κυριακή έχουμε 9 και όχι 7... 2ον Παίζει κανένας σας Quake 3 απο εδω μέσα;
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 agr, δέν πρέπει να γράφω topics υπο την στέρηση mpgames (όσοι καταλάβουν, κατάλαβαν ) Τεσπα το event είναι την Παρασκευή, δικό μου λάθος :s Vassilius: δέν ξέρω αν παίζει mohaa αλλα περιμένω να στον σκίσω στο cs μπάς και σταματήσει να πιστεύει οτι είναι καλύτερος απο μένα
Jaco Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε...
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε... Την εγγύηση την έχεις, cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% Πιό πολύ θα παιχτεί cs βέβαια :twisted: :twisted: :twisted: Επειδή καλό θα ήτανε να "κλείσουμε" απο πρίν έναν αριθμό υπολογιστών, ωστε να παίξουν όλοι με όλους, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν ας μου στείλουν οπωσδήποτε απο ενα pm ή ενα mail ([email protected]) στο οποίο να δίνουν όνομα/nick, καθώς και τον ακριβή αριθμό ατόμων που θα φέρουν μαζί. Θα είναι κρίμα να μήν υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές ωστε να παίξουν όλοι :wink:
Jaco Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε... Την εγγύηση την έχεις' date=' cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% :twisted:[/quote'] Τότε έχετε χρόνο μέχρι τότε να περάσετε λίγες στιγμές θαλπωρής με τους αγαπημένους σας γιατί θα ΠΟΝΕΣΕΤΕ... 8) Κάντε και καμιά διαθήκη... PS Εγώ Counter δεν παίζω, γιατί το παιχνίδι έχει ένα Bug και όταν παίζω όλο πεθαίνω... [/b]
akpe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε... Την εγγύηση την έχεις' date=' cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% :twisted:[/quote'] Τότε έχετε χρόνο μέχρι τότε να περάσετε λίγες στιγμές θαλπωρής με τους αγαπημένους σας γιατί θα ΠΟΝΕΣΕΤΕ... 8) Κάντε και καμιά διαθήκη... PS Εγώ Counter δεν παίζω, γιατί το παιχνίδι έχει ένα Bug και όταν παίζω όλο πεθαίνω... [/b] bring it on noob [noob] Σχετικά με το cs, δεν παίζει prob, έτσι κ αλλιώς εγώ έχω παίξει μόνο μια φορά [/noob] Για battlefield τώρα... μήν είσαι τόσο σίγουρος :twisted:
Vasilius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Ksekolate me to CS re... a)einai skatopaixnido! Elleino! Psema! Exw olokliri lista... Alla den tha arxisw kavga edw mesa twra... CS lew na mh paiksoume oxi dioti to misw,eimai k kalos apla de maresei. Alla CS paizoun panta sto bnb. Enw Battlefield k Mohaa... episeis pote tha pate k se pio bnb???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.