Προς το περιεχόμενο

LAN meeting :)

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέμε, με τον admin του BnB στο Παγκράτι να διοργανώσουμε ενα LAN meeting, την επόμενη Παρασκευή (7/11) στο BnB Παγκρατίου (Χρεμωνίδου 27) για multiξέσκιζμα :twisted:

Θα παιχτούν cs/mohaa/battlefield ίσως και μερικά ακόμα. Έχουμε κανονίσει να μαζευτούμε κατα τις 12 το βραδάκι :)

Όσοι noobs ενδιαφέρονται, ας έρθουν... θα φάνε καλά :twisted: :twisted:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσοι noobs ενδιαφέρονται' date=' ας έρθουν... θα φάνε καλά :twisted: :twisted:[/quote']

Ελατε ολοι αν θελετε για ut να δουμε ποιος θα φαει ξεσκισμα... har har har

Δημοσ.

An endiafereste elate BnB Akadhmias 78... kathe pempth k kyriakh vrady apo tis 9.00 ews tis 2.00 +...

Ekei ginete panikos Mohaa k kamia fora battlefield...

You 'll find us there.

[222] AssVas,

Over n out!

Δημοσ.

Οκ δηλαδη το κανονιζουμε ετσι.Θα ερθω να με σκισετε στο mohaa αλλα θα σας σκισω στο ut2003 LOL

Δημοσ.

agr, δέν πρέπει να γράφω topics υπο την στέρηση mpgames (όσοι καταλάβουν, κατάλαβαν :shock: ) Τεσπα το event είναι την Παρασκευή, δικό μου λάθος :s

Vassilius: δέν ξέρω αν παίζει mohaa αλλα περιμένω να στον σκίσω στο cs μπάς και σταματήσει να πιστεύει οτι είναι καλύτερος απο μένα :P

Δημοσ.
Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε... :D

Την εγγύηση την έχεις, cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% :)

Πιό πολύ θα παιχτεί cs βέβαια :twisted: :twisted: :twisted:

Επειδή καλό θα ήτανε να "κλείσουμε" απο πρίν έναν αριθμό υπολογιστών, ωστε να παίξουν όλοι με όλους, όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν ας μου στείλουν οπωσδήποτε απο ενα pm ή ενα mail ([email protected]) στο οποίο να δίνουν όνομα/nick, καθώς και τον ακριβή αριθμό ατόμων που θα φέρουν μαζί. Θα είναι κρίμα να μήν υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές ωστε να παίξουν όλοι :wink:

Δημοσ.
Θέλω εγγυήσεις ότι θα παιχτεί Battlefield και μόνο τότε θα κατεβάσω κόσμο να σας γλεντήσουμε... :D

Την εγγύηση την έχεις' date=' cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% :twisted:[/quote']

Τότε έχετε χρόνο μέχρι τότε να περάσετε λίγες στιγμές θαλπωρής με τους αγαπημένους σας γιατί θα ΠΟΝΕΣΕΤΕ... 8)

Κάντε και καμιά διαθήκη...

PS Εγώ Counter δεν παίζω, γιατί το παιχνίδι έχει ένα Bug και όταν παίζω όλο πεθαίνω... :lol: [/b]

Δημοσ.

Την εγγύηση την έχεις' date=' cs,mohaa και battlefield θα παιχτούν 110% :twisted:[/quote']

Τότε έχετε χρόνο μέχρι τότε να περάσετε λίγες στιγμές θαλπωρής με τους αγαπημένους σας γιατί θα ΠΟΝΕΣΕΤΕ... 8)

Κάντε και καμιά διαθήκη...

PS Εγώ Counter δεν παίζω, γιατί το παιχνίδι έχει ένα Bug και όταν παίζω όλο πεθαίνω... :lol: [/b]

bring it on noob :P

[noob]

Σχετικά με το cs, δεν παίζει prob, έτσι κ αλλιώς εγώ έχω παίξει μόνο μια φορά :P

[/noob]

Για battlefield τώρα... μήν είσαι τόσο σίγουρος :P :twisted:

Δημοσ.

Ksekolate me to CS re...

a)einai skatopaixnido!

Elleino!

Psema!

Exw olokliri lista... Alla den tha arxisw kavga edw mesa twra...

CS lew na mh paiksoume oxi dioti to misw,eimai k kalos apla de maresei.

Alla CS paizoun panta sto bnb. Enw Battlefield k Mohaa... episeis pote tha pate k se pio bnb???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...