Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να το έβαλα στην σωστή ενότητα.

Υπάρχει θέμα με το skype εδώ και λίγο καιρό. Ξεκίνησε να μου κολλάει όλο το λάπτοπ. Κάνω επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Εκείνη την ημέρα έτυχε να γίνουν κάποιες ενημερώσεις στα windows και έτσι κάνω επαναφορά συστήματος μήπως έφταιγε κάτι από εκεί αλλά και επειδή για να κάνω κατάργηση από πίνακα ελέγχου ούτε λόγος. Το ξανά κατεβάζω αλλά πάλι κόλλαγαν τα πάντα, ξανά επαναφορά, διαγράφω από το regedit ότι σχετικό βρήκα, καθάρισα με το ccleaner, δοκίμασα άλλες εκδόσεις του αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, μου κολλάει τα πάντα. 

*Δεν χρειάζεται καν να το ανοίξω για να κολλήσει. Και μόνο όταν υπάρχει τα παγώνει όλα.

Κάτι που μπορώ να κάνω βρε παιδιά υπάρχει? Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? 

(Το λάπτοπ μου είναι αυτό : http://www.mobiletechreview.com/notebooks/Fujitsu-NH570.htm )

Δημοσ.

Δηλαδή οταν ειναι κλειστό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ειναι οκ το laptop ?

Για κάνε ενα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes και δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel

Δημοσ.

Διέγραψε το skype και κατέβασε μια παλαιότερη έκδοση. Μην το βάλεις να κάνει εκκίνηση μαζί με τα windows - απενεργοποίησε για λίγο την κάμερα σου από την διαχείριση συσκευών , δοκίμασε τώρα να δεις αν η παλαιότερη έκδοση παίζει απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

Δηλαδή οταν ειναι κλειστό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ειναι οκ το laptop ?

Για κάνε ενα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes και δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel

Όχι δεν κατάλαβες...Ο μόνος τρόπος για να μην υπάρχει πρόβλημα στο λάπτοπ είναι να μην υπάρχει καθόλου το skype στο λάπτοπ.

Διέγραψε το skype και κατέβασε μια παλαιότερη έκδοση. Μην το βάλεις να κάνει εκκίνηση μαζί με τα windows - απενεργοποίησε για λίγο την κάμερα σου από την διαχείριση συσκευών , δοκίμασε τώρα να δεις αν η παλαιότερη έκδοση παίζει απροβλημάτιστα.

Το δοκίμασα και αυτό με παλαιότερες εκδόσεις και ούτε το έχω να ανοίγει με την εκκίνηση αλλά τπτ.

Κανε re-install το skype.Ισως το προβλημα σου οφείλεται σε ενα bug που υπηρχε στο skype

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...Κάθε φορά που έκανα επαναφορά μετά έκανα και εγκατάσταση του skype εξ αρχής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...