Προς το περιεχόμενο

[TABLET] SERIOUX ANTARES 7'' HD 1GB RAM 38.90 € CrazySunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PER.903306.jpg

Κινέζικο μεν , Πολυ οικονομικο δε για 1 gb ram, δεν ειναι τρελη προσφορα αλλά για καποιον που θελει ενα φθηνο ταμπλετ ειναι καλο.

Εγω το τσιμπησα για την μανα μου :ph34r: :ph34r: :ph34r:

• Οθόνη: Πολλαπλής αφής 7'' TN HD με ανάλυση 1024 x 600.
  • Επεξεργαστής: Allwinner A23 Cortex A7 Dual Core στα 1.2 GHz.
  • Μνήμη: 1 GB DDR3 RAM.
  • Χωρητικότητα: 8 GB.
  • Webcam: 0.3 MP (εμπρός).
  • Συνδεσιμότητα: 1 x Micro USB, 1 x Micro SD (έως 32 GB), 1 x 3.5 mm audio jack.
  • Ασύρματη επικοινωνία: Wi-Fi (802.11 b/g/n).
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο.
  • Μπαταρία: Lithium Polymer 2500 mAh.
  • Διαστάσεις: 188 x 108 x 9 (mm).
  • Βάρος: 290 γραμμάρια.
  • Χρώμα: Μαύρο.
  • Λειτουργικό: Android 4.2 (Jelly Bean) με Google Play Store.
  • Εγγύηση: 1 χρόνος.

ΛΙΝΚ

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο για πιτσιρίκι κάνει. Η οθόνη πολύ ευαίσθητη στον φως της μέρας και χαμηλή γωνία θέασης. Η μπαταρία χαλάει εύκολα. κατασκευή φητνή πλαστικούρα σαν παιχνίδι.

Είχα αγοράσει ένα παρόμοιο μοντέλο της serioux πριν 1 χρόνο. Το ένα ήρθε καμμένο μου δώσανε κατευθείαν άλλο.

Δημοσ.

Για όποιον δεν πρόλαβε αυτο του Κωτσόβολου και θελει οπωσδήποτε ενα πολυ φθηνό ειναι συμπαθητική επιλογή...

Δημοσ.

Την Τρίτη που θα το χω θα σας πω εντύπωση πάντως οι αξιολογήσεις είναι θετικές και για τα λεφτά του μοιάζει τίμιο that's all

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ν'αγοράσω κάτι στα 39 ευρώ αντί να δώσω λίγα παραπάνω και να κάνω σαν άνθρωπος τη δουλειά μου.

Για να μην παρεξηγηθώ αυτό ισχύει και για μένα. Μέχρι πέρσι αυτομαστιγωνόμουνα με κάτι f&u κάτι manta και βλαστημούσα μέχρι που το Σεπτέμβριο βρήκα σε προσφορά ένα lenovo 49.9 και ησύχασα. Την προηγούμενη βδομάδα το e-shop είχε ένα asus με atom επεξεργαστή στα 69 επίσης πολύ καλό. Γιατί να πάρω αυτό χρέπι να πληρώσω 39 ευρώ να το πετάξω σε ένα μήνα και να πληρώσω τελικά 69 ευρώ για να πάρω κάτι ανθρώπινο (σύνολο 108 ευρώ). Λέω τώρα..... 

Δημοσ.

ενταξει ειναι και για τι δουλεια το θελει ο καθενας...δεν νομιζω αν θες μονο για ενα brownsing και να στειλεις κανα μνμ στο φβ πιο ακριβο απο αυτο...1 gb ram εχει διπυρινο μια χαρα για 39 ευρο. 

μπορει να παρω κ γω κανενα

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός και αν εχεις πιτσιρίκια ( βλέπω εμένα) και καθε δυο τρεις βδομάδες θες και ταμπλετ! Γι' αυτόν τον λόγο ειναι τρομερό!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός και αν εχεις πιτσιρίκια ( βλέπω εμένα) και καθε δυο τρεις βδομάδες θες και ταμπλετ! Γι' αυτόν τον λόγο ειναι τρομερό!!!!!!

Χαιρετισμους απο ενα ομοιοπαθουντα...Θεωρησα κι εγω οτι το 1 gb ram θα κανει τη διαφορα για το you-tube του πιτσιρικα και το σερφαρισμα της συζυγου. Προσεχως εντυπωσεις..

Δημοσ.

εγω το πηρα για την μαμα B)  πιτσιρικι ειναι και αυτη χαχαχαχ :devil: :devil:  δεν νομιζω να μην μπορει να την καλυψει

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρε κανείς τελικά να πει εντυπώσεις;

Edit: Εξαντλημένο το δείχνει τώρα.

το εχω εγω για τον μικρό και ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...