nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 πήγε το σκατό στην κάλτσα , πίστεψα οτι το κατέστρεψα !κατάφερα να μπω σε download mod μετά απο ένα fix !τώρα θέλω μια τελευταία βοήθεια! plz!κοιτάζω αυτό τον οδηγό , αυτή τη στιγμή ειμαι σε download mode και έχω ανοιχτό το flashtoolποια rom να βάλω για να είμαι σίγουρος οτι θα μπει και δεν θα γίνει καμια στραβή ? έχω το 802στις επιλογές αφήνω όπως δίχνει CDMA/DIAG/ πατάω - > CSE FLASH και μετά αφήνω republic of korea και languange korean ?στο κάτω μέρος λέει rooted by the way στο κινητό μου. απλά αν γίνεται ένα link με την stock rom που θα πρέπει να βάλω για να πάνε όλα καλά γιατι άλλο στραπάτσο δεν θα το αντέξω , έκαψα εγκεφαλικά κύτταρα τόσες ώρες αχαχαχα
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 http://www.droidgreen.com/lg-g2-official-stock-android-firmware-rom/ 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εδώ όμως έχει πολλές , ποια να διαλέξω για να είναι η σωστή και για 16gb ? γιατι πριν νομίζω το έπαθα απο λάθος rom πχ europe open 802 έχει a , d , b , h ποια ειναι απόλες η σωστή ? :S
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εδώ όμως έχει πολλές , ποια να διαλέξω για να είναι η σωστή και για 16gb ? γιατι πριν νομίζω το έπαθα απο λάθος rom πχ europe open 802 έχει a , d , b , h ποια ειναι απόλες η σωστή ? :S Βαλε μια Γερμανικη βλεπω εχει και για 16gb την vodafone ισως........
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ή Northern Europe 16GB D80220H_00.kdz κάνει ? επειδή έχει σχεδόν κατέβει και έχω αργό internet , να προλάβω να το φτιάξω σήμερα δηλαδή γιατι φωτιά στα μπατζάκια μου xD εντομεταξύ ότι έπαθα το έπαθα επειδή πήγα να flashάρω 32gb rom στο 16ρι μου , γιαυτό τώρα ψάχνω να λέει 16gb για σιγουριά παιδιά έλεος ... κάνει s/w update και μου πετάει error ... τι να κάνω ? υπάρχει άλλη μέθοδος απο το flashtool το συγκεκριμένο ? edit :---------------------------μετά την τρίτη προσπάθεια τελείωσε !!! its alive!!! <3thanks for the helpedit :-----------πω δεν έχει δίκτυα κινητής ... δεν βλέπει την sim ... τι γίνεται ρε γαμώτο ?........edit :---------fixed όλα δουλεύουν ρολόγι thanks για τη βοήθεια Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από nicoc89
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρε συ Νικοτς δε σε προλαβα, δε χρειαζοταν να βγαλεις το ρουτ. Τεσπα αφου εβγαλες ακρη οκ http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 1
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ή Northern Europe 16GB D80220H_00.kdz κάνει ? επειδή έχει σχεδόν κατέβει και έχω αργό internet , να προλάβω να το φτιάξω σήμερα δηλαδή γιατι φωτιά στα μπατζάκια μου xD εντομεταξύ ότι έπαθα το έπαθα επειδή πήγα να flashάρω 32gb rom στο 16ρι μου , γιαυτό τώρα ψάχνω να λέει 16gb για σιγουριά παιδιά έλεος ... κάνει s/w update και μου πετάει error ... τι να κάνω ? υπάρχει άλλη μέθοδος απο το flashtool το συγκεκριμένο ? edit :--------------------------- μετά την τρίτη προσπάθεια τελείωσε !!! its alive!!! <3 thanks for the help edit :----------- πω δεν έχει δίκτυα κινητής ... δεν βλέπει την sim ... τι γίνεται ρε γαμώτο ?........ edit :--------- fixed όλα δουλεύουν ρολόγι thanks για τη βοήθεια Αφου ειναι οκ ολα καλα Ε πεστω οτι εβαλες στο 16αρη την 32αρα!!!!!!!! Πρεπει να βαζεις για το συγκεκριμενω που εχεις. Οχι αλλος τροπος δεν υπαρχει. Οταν κανεις αναβαθμηση η αλλαζεις rom μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων επιβαλεται. Εμαθα οτι και η Γαλλικη που εβαλε ενας φιλος ειναι καλη...... Ρε συ Νικοτς δε σε προλαβα, δε χρειαζοταν να βγαλεις το ρουτ. Τεσπα αφου εβγαλες ακρη οκ http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-rootcloak-completely-hide-root-t2574647 Ο ανθρωπος ηθελε να κανει unroot.Εσυ γιατι του δινεις τωρα link για να κανει παλι root δεν μπορω να το καταλαβω.... 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το είχα δοκιμάσει αυτό αλλα το πήρε πρέφα ένα game που έπαιζα και έφαγα perma ban ...νταξ αφού έφτιαξε όλα κομπλέ , έτσι κ αλλιώς δεν είχα χρήση για το root τόσο καιρό , ούτε προεγκατεστημένα έχει ούτε τπτ αμα είναι θα κάτσω να διαβάσω λίγο να κατανοήσω τι κάνω να μην την ξαναπατήσω λολολ προς το παρών κομπλέ :3 1
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το είχα δοκιμάσει αυτό αλλα το πήρε πρέφα ένα game που έπαιζα και έφαγα perma ban ... νταξ αφού έφτιαξε όλα κομπλέ , έτσι κ αλλιώς δεν είχα χρήση για το root τόσο καιρό , ούτε προεγκατεστημένα έχει ούτε τπτ αμα είναι θα κάτσω να διαβάσω λίγο να κατανοήσω τι κάνω να μην την ξαναπατήσω λολολ προς το παρών κομπλέ :3 Εγω λεω να κρατησεις αυτα που εκανες μπας και ξανα χρειαστουν στο μελλον ;-)Και σαν αρχειο.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Βρε ξεκολλατε....Δεν μπρικαρει με την 32αρα ή το αντιθετο....απλα δεν βλεπει σωστα την εσ.μνημη
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 .. Ο ανθρωπος ηθελε να κανει unroot. Εσυ γιατι του δινεις τωρα link για να κανει παλι root δεν μπορω να το καταλαβω.... Oπως λεει ο τιτλος απο το link μου: [MOD][XPOSED][4.0+] RootCloak - Completely Hide Root from Specific Apps [2014-01-14] Στην ουσια κρυβει το ρουτ απο συγκεκριμενες εφαρμογες. Ο λογος που ηθελε να βγαλει το ρουτ ηταν ακριβως αυτος. Οποτε εγραψα εναλλακτικη. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγω λεω να κρατησεις αυτα που εκανες μπας και ξανα χρειαστουν στο μελλον ;-) Και σαν αρχειο. αυτό θα κάνω tbh μια φορά που είχα θέμα με το router μου μπήκα insomnia απο το κινητό και βρήκα το θέμα που είχα ανοίξει παλιότερα με το ίδιο πρόβλημα και το έφτιαξα χαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα