Προς το περιεχόμενο

Lg g2 stock- unroot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα το cm12 προτου ερθει το official lollipop στο g3. Απλα τωρα βαρεθηκα ασχημα το στοκ και εχω και καποια θεματα, με πληκτρολογιο και υπερθερμασεις, οποτε λεω να δοκιμασω και το 12.1 και αν δεν μου αρεσει κανω ενα backup και πηγαινω παλι στοκ!

Δημοσ.

www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware

Εδω εχει ολα τα firmwares....και το πορτογαλεζικο....κατεβασε αυτο που θες και φλασαρε με τον τροπο του 1ου λινκ που εδωσα...

Not Found!

κατα τα άλλα και την eu δεν μπορώ να την περάσω , το lg suite πέταξε error και σταμάτησε και τώρα το κιν μου ειναι σε μια οθόνη που λέει firmware update user b100 κλπ 0%

θα δοκιμάσω τον τρόπο που λες να περάσω την eu γιατι πριν δεν έγινε 

Δημοσ.

στο pc , τώρα έκανα αυτό που μου είπες με το flashtool και στο 43% πέταξε με κόκκινα "ASSERT" στο κινητό και σταμάτησε , στο pc λέει οτι σταμάτησε λόγο error και το κινητό γύρισε στην οθόνη firmware update 0%

Δημοσ.

@@δια γαμώ την τύχη μου , τώρα κάνω restart δείχνει το lg και μαυρίζει η οθόνη 
το είχα συνδέσει κ ακολουθούσα τις οδηγίες του suite στην αρχή , μετά έβγαλε την οθόνη firmware update και δεν άλλαζε ακόμα και με restart 

Δημοσ.

post-212651-0-36348800-1433686288_thumb.jpg

Wut??

κάτσε να κατεβάζω jb να δούμε ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
όταν κρατάω πατημένο το power button + επάνω του ήχου κάνει λούπα LG ξανά και ξανά 
όταν το αφήνω μαυρίζει , τι σκατά να κάνω τώρα γμτ .......

Δημοσ.

κάτσε να το δοκιμάσω γιατι έχω τρελαθεί τώρα .. περιμένω αύριο το πρωί τηλ απο τη δουλειά και δεν έχω άλλο κιν να βάλω την sim 
γαμώ την τρέλα μου τι ήθελα κ το πείραζα σήμερα...................

Δημοσ.

Εχεις φλασαρει την στοκ κακ κανει λουπες στο lg logo? Λυση: factory reset! Την ωρα που ανοιγεις το τηλεφωνο κρατα πατημενα τα power and volume down or up (dont remember) και μολις εφανισει το σημα της λγ ξαναπατησε τα για να βγαλει την εικονα του factory reset. Επειτα πατα yes με το πληκτρο και κανε το factory reset!

• Like 1
Δημοσ.

το ανοίγω κρατώντας το power και το volume up και δείχνει το σήμα της lg , τα αφήνω και τα ξαναπατάω κ απλά σβήνει

edit:

δεν σβήνει καθόλου , το είδα τώρα στο σκοτάδι , ειναι αναμμένο με χαμηλό φωτισμό χωρίς λαμπάκι 
αν κρατήσω πατημένο το power δείχνει απλά το σήμα της lg και μετά κάνει το ίδιο 

ορίστε τι φαίνεται και βλέπει μόνο ένα φάκελο του κινητού που ειναι αυτός 
post-212651-0-95625300-1433691833_thumb.jpg
τα υπόλοιπα είναι ψεύτικες αποθηκευτικές μονάδες 

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι

Δες αυτον τον οδηγο ειναι στα αγγλικα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537734

Και εδω ειναι μεταφασμενω οσο γινεται στα ελληνικα: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=el&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D2537734&usg=ALkJrhjDzElLiNRZH9sp9gYafT_oIDandQ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...