GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ειχα το cm12 προτου ερθει το official lollipop στο g3. Απλα τωρα βαρεθηκα ασχημα το στοκ και εχω και καποια θεματα, με πληκτρολογιο και υπερθερμασεις, οποτε λεω να δοκιμασω και το 12.1 και αν δεν μου αρεσει κανω ενα backup και πηγαινω παλι στοκ!
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware Εδω εχει ολα τα firmwares....και το πορτογαλεζικο....κατεβασε αυτο που θες και φλασαρε με τον τροπο του 1ου λινκ που εδωσα... Not Found! κατα τα άλλα και την eu δεν μπορώ να την περάσω , το lg suite πέταξε error και σταμάτησε και τώρα το κιν μου ειναι σε μια οθόνη που λέει firmware update user b100 κλπ 0% θα δοκιμάσω τον τρόπο που λες να περάσω την eu γιατι πριν δεν έγινε
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το μνμ not found ποιο στο εδωσε;;; το lg pc suite ;;;
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 στο pc , τώρα έκανα αυτό που μου είπες με το flashtool και στο 43% πέταξε με κόκκινα "ASSERT" στο κινητό και σταμάτησε , στο pc λέει οτι σταμάτησε λόγο error και το κινητό γύρισε στην οθόνη firmware update 0%
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 @@δια γαμώ την τύχη μου , τώρα κάνω restart δείχνει το lg και μαυρίζει η οθόνη το είχα συνδέσει κ ακολουθούσα τις οδηγίες του suite στην αρχή , μετά έβγαλε την οθόνη firmware update και δεν άλλαζε ακόμα και με restart
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Λοιπον nicoc φλασαρε πρωτα την jellybean...θα δουλεψει...μετα φλασαρεις την κιτκατ ...
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Wut??κάτσε να κατεβάζω jb να δούμε .. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------όταν κρατάω πατημένο το power button + επάνω του ήχου κάνει λούπα LG ξανά και ξανά όταν το αφήνω μαυρίζει , τι σκατά να κάνω τώρα γμτ .......
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μην αγχωνεσαι....εχω την εντυπωση οτι σε flash mode μπαινει απο σβηστο κρατωντας volume down και κουμπωνοντας το usb 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 κάτσε να το δοκιμάσω γιατι έχω τρελαθεί τώρα .. περιμένω αύριο το πρωί τηλ απο τη δουλειά και δεν έχω άλλο κιν να βάλω την sim γαμώ την τρέλα μου τι ήθελα κ το πείραζα σήμερα...................
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Volume up κρατημενο και κουμπωνεις το usb... Περιμενεις λιγη ωρα να εγκαταστησει drivers... Μετα φλασαρεις 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δεν το κάνει .......το πρόβλημα μου για να καταλάβεις ειναι ακριβώς το ίδιο με αυτό τώρα προσπαθώ με τα κουτσά Αγγλικά μου να καταλάβω τι πρέπει να κάνω αλλα δεν ...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εχεις φλασαρει την στοκ κακ κανει λουπες στο lg logo? Λυση: factory reset! Την ωρα που ανοιγεις το τηλεφωνο κρατα πατημενα τα power and volume down or up (dont remember) και μολις εφανισει το σημα της λγ ξαναπατησε τα για να βγαλει την εικονα του factory reset. Επειτα πατα yes με το πληκτρο και κανε το factory reset! 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το ανοίγω κρατώντας το power και το volume up και δείχνει το σήμα της lg , τα αφήνω και τα ξαναπατάω κ απλά σβήνειedit:δεν σβήνει καθόλου , το είδα τώρα στο σκοτάδι , ειναι αναμμένο με χαμηλό φωτισμό χωρίς λαμπάκι αν κρατήσω πατημένο το power δείχνει απλά το σήμα της lg και μετά κάνει το ίδιο ορίστε τι φαίνεται και βλέπει μόνο ένα φάκελο του κινητού που ειναι αυτός τα υπόλοιπα είναι ψεύτικες αποθηκευτικές μονάδες
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μην αγχώνεσαι Δες αυτον τον οδηγο ειναι στα αγγλικα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537734 Και εδω ειναι μεταφασμενω οσο γινεται στα ελληνικα: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=el&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D2537734&usg=ALkJrhjDzElLiNRZH9sp9gYafT_oIDandQ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα