nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ετοιμάζομαι (τώρα που βρήκα όρεξη για backup κλπ) να κάνω unroot το g2 , τόσο καιρό δεν μου χρησίμευσε κάπου το root , αντιθέτως έφαγα πόρτα σε ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές που όλο ένα και περισσότερα blockάρουν τους rootαρισμένους , οπότε θέλω να το καθαρίσω. πήγα εδώ και βλέπω τόσα πολλά rom files που ζαλίστηκαέψαξα με το imei του κινητού μου εδώ και λέει τα παρακάτω General information Made in: Korea Made for: PORTUGAL Date of manufacture: 10/22/2014 Έκδοση λογισμικού λέει D80220h-EUR-XX οπότε ποια rom περνάω ?? την Europe OPEN d80220h.00.kdz??Υπάρχει κάποιο guide για 4.4.2 γιατί βρήκα μόνο για 4.2.2 στο myphonethanks
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα για δες αν σου κανει αυτη: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 καλησπέρα, thanks για την απάντηση αλλα θέλω stock rom official χωρίς mods etc αυτή που αναφέρω στο πρώτο post κάνει για το κινητό μου ?
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Και νομιζω αυτο να σου κανει την δουλεια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 καλησπέρα, thanks για την απάντηση αλλα θέλω stock rom official χωρίς mods etc αυτή που αναφέρω στο πρώτο post κάνει για το κινητό μου ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778 καλησπέρα, thanks για την απάντηση αλλα θέλω stock rom official χωρίς mods etc αυτή που αναφέρω στο πρώτο post κάνει για το κινητό μου ? Γιατι δεν βαζεις μια Ευρωπαίκη..... 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 να βάλω οποιαδήποτε είναι η σωστή !!, την καλύτερη official rom(απο θέμα updates etc) ,απλά δεν ξέρω ποια ειναι η σωστή
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Εδω εισαι nicoc...βαλε το ιμει στο 2ο λινκ που δινει για το kdz και φλασαρε με cse flash για καθαρο install... 2
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 να βάλω οποιαδήποτε είναι η σωστή !!, την καλύτερη official rom(απο θέμα updates etc) ,απλά δεν ξέρω ποια ειναι η σωστή Αν βαλεις στοκ δεν εχεις θεμα.Χανεται και το root που θελεις. Ας ειναι και απο αλλη χωρα. Την διαδικασια στην εδωσα. 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 στο kdz βάζω imei και λέει ο διακομιστής απέρριψε την σύνδεση ρε παιδιά με LG PC SUITE αν πατήσω restore upgrade errors δεν θα το ξερουτάρει να το επιστρέψει στην αρχική του μορφή ? γιατι κάτι τέτοιο διάβαζα σε κάποια site που βρήκα απο google
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 στο kdz βάζω imei και λέει ο διακομιστής απέρριψε την σύνδεση ρε παιδιά με LG PC SUITE αν πατήσω restore upgrade errors δεν θα το ξερουτάρει να το επιστρέψει στην αρχική του μορφή ? γιατι κάτι τέτοιο διάβαζα σε κάποια site που βρήκα απο google Δεν το ξερω μακαρι να γινεται.Αυτο θα στο πει καποιος που το εχει κανει. Εγω ξερω αυτα που σου ειπα. Και ο tsilitheo1 καλα τα λεει.....
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγω που εχω παντως το g3 για να το επαναφερω απο custom rom σε official, το συνεδεσα στο πισι με το lg suite, μου ειπε οτι εχει ενημερωση λογισμικου, την πατησα να γινει και με εβαλε την 4.4.2 στοκ ποιο στοκ δεν γινεται! Επειτα μου εδωσε επιλογη αν θελω να κανω update σε λολλι και επελεξα ναι! Οποτε εμενα δουλεψε κανονικα σαν update αλλα οχι σαν restore. Νομιζω θα γινει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware Εδω εχει ολα τα firmwares....και το πορτογαλεζικο....κατεβασε αυτο που θες και φλασαρε με τον τροπο του 1ου λινκ που εδωσα... 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αξιζει λετε να του περασω του g3 το cm12.1? Δεν παει αλλο με στοκ! Την συσκευη την εχω ηδη ρουτατισμενη στο στοκ λολλι!
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αξιζει λετε να του περασω του g3 το cm12.1? Δεν παει αλλο με στοκ! Την συσκευη την εχω ηδη ρουτατισμενη στο στοκ λολλι! Τι να σου πω...εγω το g pad v490 με λολλιποπ 5.0.2 και τρεχει μια χαρα. Το ui νομιζω ειναι ιδιο... Εχει καποια λαγκαρισματα αλλα δεν ειναι και g3... Εγω στην θεση σου θα εμενα με στοκ ρουταρισμενη οπως εισαι ηδη... Ξαναλεω... Εγω...
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αξιζει λετε να του περασω του g3 το cm12.1? Δεν παει αλλο με στοκ! Την συσκευη την εχω ηδη ρουτατισμενη στο στοκ λολλι!Για να θες να το κανεις θα πρεπει να εχεις θεματα με την στοκ....Αν δεν πειραματοιστεις δεν θα μπορεις να ξερεις!! Εκτως αν την εχει καποιος και σου πει την γνωμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα