MySt3R10uSs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά,είμαι νέο μέλος και ονομάζομαι MySt3r10uSs ^.^ γι'αυτό μην βρίσετε άμα δημοσίευσα το θέμα σε λάθος κατηγορια,έχω ξαναμπει πολλές φορες στο φορουμ σας αλλα τωρα εκανα την εγγραφη. Λοιπον αυτό που θέλω να ρωτησω είναι,πώς γίνετε να φτιάξω ένα remote tv controller a.k.a tv b-gone ? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω οποιαδήποτε τηλεώραση από απόσταση ή ακόμα καλύτερα να μπορω να αλλάζω προγράμματα,να αλλάζω την ένταση του ήχου κλπ...και το βασικό,να δουλεύει στις περισσότερες τηλεωρασεις. Εχω δει σε διαφορες σελιδες όπως το amazon που πουλανε αλλα με τα μεταφορικα+τελωνείο θα πληρώσω τα 10πλασια απο την αρχική τιμή.Επίσης πουλάνε και σε κινεζικα καταστήματα,αλλά θέλω να πειραματιστώ και να φτιάξω εναν δικό μου 1- Για να το φτιάξω αυτό τι θα χρειαστώ; 2- Πόσο θα πάει η τιμή και θα παίξω αναγκαία και με arduino ή μπορω να χρησιμοποιήσω και κάτι άλλο; 3- Πρέπε να εχω γνωσεις καποια γλωσσας προγραμματισμού για να το προγραμματίσω;Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα