qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θα ζοριστεις κάποια στιγμή, αλλα παίρνει κάρτα νομίζω Γιατί κοιτάς το Α7; Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει
farcry2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θα ζοριστεις κάποια στιγμή, αλλα παίρνει κάρτα νομίζω Γιατί κοιτάς το Α7; Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει μου ειπαν απο δω για το α7
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Στα λεφτά σου μπορείς να κοιτάς ναυαρχίδες και ναυαρχίδες να κοιτάς ανεξαρτήτως εταιρείας Ασε τα τυχάρπαστα μοντέλα που βγάζουν με το κιλό οι εταιρείες και μετά τα παρατάνε στη μοίρα τους Κοιτά μόνο αυτά που κάποια στιγμή ήταν οι κορυφαίες συσκευές αν θες να έχεις μια υποτυπώδη υποστήριξη λόγω της προσοχής που συγκεντρώνουν αυτές. Το a7 σε λίγους μήνες δε θα το θυμάται ούτε η ίδια η Samsung
farcry2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αμα ειναι ετσι ολες ασχολουνται με τα ποιο ανώτερα μοντελα πχ η LG με το g2 εχει βγει το g4 Και για ποιο λογο να το ξεχασει?
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το g2 μάλλον δε θα το ξεχάσει ακόμα Το g2 mini ή κάποιο ακόμα ποιο άκυρο το έχει ξεχάσει ήδη Το θέμα είναι να παίρνεις κορυφαία κινητά, έστω και παλιά Είτε μιλάμε για motox , είτε για g2 ή ακόμα καλύτερα g3, είτε για s5, είτε για z2 ,z3 και πάει λέγοντας Ένα μη κορυφαίο κινητό που απλά βγήκε για να κάνει μπουγιο στη γκάμα της εταιρείας καλό είναι να αποφεύγεται Άλλωστε αυτά είναι πάντα υπερτιμημένα σε σχέση με μια ναυαρχίδα της οποίας έχει πέσει η τιμή κάτω από το μισό
farcry2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Lenovo Vibe X S960 Lenovo Vibe X2Huawei P8 Lite εχει κανενα χαμηλο sar?
Masma Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοιτα για Lenovo που ειναι τα μονα που εχω ολοκληρωμενη αποψη! Φυσικα Huawei και xaiomi. Εγω θα σου ελοεγα xaiomi mi4 στα 250 νομιζω απο site του εξωτερικου! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2015 από Masma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα