patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 1) 5.02 λαθος, το δικο μου ειναι 4.4.2, σε σαβουροupdates δεν παω, θα παω οταν βγει η 5.1 2) Κανα games παιζεις;η οθονη πως ειναι; η οθονη ειναι full hd, γαμει με λιγα λογια, games δεν παιζω, οχι
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 1) λαθος, το δικο μου ειναι 4.4.2, σε σαβουροupdates δεν παω, θα παω οταν βγει η 5.1 2) η οθονη ειναι full hd, γαμει με λιγα λογια, games δεν παιζω, οχι Απάντησα στο ποια είναι η τελευταία έκδοση. Αν είναι καλή ή όχι δεν ξέρω. Ελπίζετε να πάρετε και την Μ;
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μα δεν ρωτησε ο συμφορουμιτης ποια ειναι η τελευταια, αλλα ποια φοραει, εισαι σιγουρος οτι αν το παρει τωρα θα φοραει αυτη; εγω δεν ειμαι γι αυτο απαντησα αντιστοιχα οσο για την M δεν πιστευω οχι, βγηκε ποστ που ελεγε οτι ουτε 5.1 θα παρουμε, καλα, εγω καινουργιος ειμαι, ενα 3μηνο το εχω και δεν το ρουταρω, αν ζει ακομα οταν ληξει η εγγυηση, φανταζομαι με ρουτ θα μπορω να βαλω οτι θελω
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μα δεν ρωτησε ο συμφορουμιτης ποια ειναι η τελευταια, αλλα ποια φοραει, εισαι σιγουρος οτι αν το παρει τωρα θα φοραει αυτη; εγω δεν ειμαι γι αυτο απαντησα αντιστοιχα οσο για την M δεν πιστευω οχι, βγηκε ποστ που ελεγε οτι ουτε 5.1 θα παρουμε, καλα, εγω καινουργιος ειμαι, ενα 3μηνο το εχω και δεν το ρουταρω, αν ζει ακομα οταν ληξει η εγγυηση, φανταζομαι με ρουτ θα μπορω να βαλω οτι θελω Α λάθος μου τότε, δεν διάβασα σωστά. Νόμισα πως η ερώτηση είναι για την τελευταία έκδοση. Σε αυτό απάντησα 1
farcry2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αλλο η rom και το root που λενε να αλλαξουν;
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 κανεις root για να βαλεις rom, ετσι πανε αυτα, εχει να κανει με το ρημα που θα βαλεις μπροστα
farcry2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αν δεν κανω λαθος η ρομ δεν ειναι πχ τα 32gb?
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 οχι ρε, ram ειναι η μνημη του κινητου, π.χ. 2gb, αυτο που λες ειναι αποθηκευτικος χωρος για να αποθηκευεις τις εφαρμογες σου, αχ, εχεις πολλα να μαθεις
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ram=random access memory. Σε αυτήν φορτώνονται τα προγράμματα όταν τα ξεκινάς, έχει την ιδιότητα της ταχύτητας αλλά δεν αποθηκεύει τις πληροφορίες. Η Rom=read only memory εδώ αποθηκεύονται οι πληροφορίες, και είναι πιο αργή από την ram. Αυτά σε πολύ επιφανειακό επίπεδο για να τα διαχωρίσεις.
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 1) λαθος, το δικο μου ειναι 4.4.2, σε σαβουροupdates δεν παω, θα παω οταν βγει η 5.1 μια χαρά είναι η 5.0.2 στο g2 για 5.1 κράτα μικρό καλάθι
farcry2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ram=random access memory. Σε αυτήν φορτώνονται τα προγράμματα όταν τα ξεκινάς, έχει την ιδιότητα της ταχύτητας αλλά δεν αποθηκεύει τις πληροφορίες. Η Rom=read only memory εδώ αποθηκεύονται οι πληροφορίες, και είναι πιο αργή από την ram. Αυτά σε πολύ επιφανειακό επίπεδο για να τα διαχωρίσεις. αφου λενε οτι θα αλλαξουν την ρομ
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ε απαντησα, αστον γιαννο, τα μπερδεψε, εδω δες: "κανεις root για να βαλεις rom" ρομ=αλλη εκδοση λειτουργικο του κινητου, πως το λενε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα