Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλι τα ιδια για τα G2 & G3 αρχισατε; :P

μετα λενε στο nba οτι το καναν ολυμπιακος - παναθηναϊκος, εδω το κανουν για τα κινητα, στο νβα θα κολλησουμε; :lol:

υ.γ.: G2 > G3 :P

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τη βολευει το κουμπι που εχει πισω? το LG g2 μου αρεσει είναι λεπτο το htc δεν αλλαζουν για να δεις τα software αλλα κανεις προς τα κατω

το κουμπί πίσω δε το πατάς, μόνο της έντασης

ξεκλειδώνεις και κλειδώνεις με double tap

υ.γ.: G2 > G3 :P

το ότι δεν είναι παντού καλύτερο το 3 δε σημαίνει ότι δεν είναι γενικά

Δημοσ.

Αν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα m8 ή z3 για λίγες μέρες και μετά ένα g3 νομιζω πως θα μας πει πως το τελευταίο δεν Έχει τα λοξιγκακια που αναφετε, αλλά για κανονικό ΛΑΓΚ σε όλες τις εναλλαγές. Από μενού έως εφαρμογές και πλοήγηση στο ίντερνετβασικα δλδ πράγματα.είχα το 16αρι προ καιρού και το 32αρι προ ημερων όποτε ότι κ να μ πειτε προσωπικα θα είναι ατοπο :-) Ίσως πείσετε κανέναν άλλον :-)

Αυτό που μ αρέσει πραγματικά στο g3 είναι η κάμερα του από την μια και το πόσο γρήγορα φορτίζει από την αλλη

Δημοσ.

Δε φορτίζει πιο γρήγορα από ένα sony, το ίδιο κάνουν

Κοιτά, τα Sony (HTC έχω δει λίγο) είναι σίγουρα πιο σπιρτοζικα από τα lg (βάζω και g2 μέσα που δε το βρίσκω πιό άμεσο από το g3 , με lollipop ειδικά είναι σχεδόν ίδια), αλλά επί της ουσίας πιο γρήγορα δεν είναι. Τα ίδια πράγματα στον ίδιο χρόνο κάνουν.

Όντως αν πας από το ένα στο άλλο μπορεί στην αρχή να σου κάτσει λίγο κάπως, σε λίγες μέρες δε τα το προσέχεις καν.

Το ότι τα z έχουν πιο ελαφρύ ui έχουν, αλλά δεν είναι πύραυλοι σε σχέση με τα lg.

Και ευτυχώς στη lollipop κάπως βελτιώθηκε το θέμα, πριν ήταν χειρότερο

Στο internet σε browsing δεν υπάρχει καμία διάφορα ίσα ίσα εκεί η οθόνη του g3 χαιρετάει από μακριά.

Τα προβλήματα υπάρχουν μόνο σε ο,τι έχει να κάνει με το ui της lg το οποίο βέβαια δεν είναι σπαρτιάτικο όπως αυτό της Sony, έχει πολλά περισσότερα πράγματα

Δημοσ.

Με όλα έχουν παράπονα στο skroutz , δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα μεμπτό το s5 πέρα από το ότι είναι αδιάφορο

Δημοσ.

Γενικά όλες οι Ναυαρχιδες του προηγούμενου έτους είναι σχεδόν αποτυχημενες

S5 πολύ lag

G3 λίγο lag μέτρια προς κακή μπαταρία

HTC one m8 άθλια κάμερα

Note 3 (το μόνο κακό είναι ότι είναι πανάκριβο ακόμα και σήμερα)

Το g2 που είναι του 2013 ακόμα κρατάει και δεν έχεις θέμα πουθενα αν πάρεις ενα 32gb

Δημοσ.

Γενικά όλες οι Ναυαρχιδες του προηγούμενου έτους είναι σχεδόν αποτυχημενες

S5 πολύ lag

G3 λίγο lag μέτρια προς κακή μπαταρία

HTC one m8 άθλια κάμερα

Note 3 (το μόνο κακό είναι ότι είναι πανάκριβο ακόμα και σήμερα)

Το g2 που είναι του 2013 ακόμα κρατάει και δεν έχεις θέμα πουθενα αν πάρεις ενα 32gb

για το g2 16gb εχουν θεματα?

Δημοσ.

Το 16αρι από τη στιγμή που δεν έχει SD μπορεί να μη σου φτάσει, το θέμα είναι ότι πλέον που έπεσε το g3 δεν αξίζει το παλιό μοντέλο

Γνωστά προβλήματα έχουν και το g2 και το g3, αλλά στα καλύπτει η αντιπροσωπεία αν χρειαστεί

Δημοσ.

Το 16αρι από τη στιγμή που δεν έχει SD μπορεί να μη σου φτάσει, το θέμα είναι ότι πλέον που έπεσε το g3 δεν αξίζει το παλιό μοντέλο

Γνωστά προβλήματα έχουν και το g2 και το g3, αλλά στα καλύπτει η αντιπροσωπεία αν χρειαστεί

Σαν τη προβληματα?

Δημοσ.

Σαν τη προβληματα?

Το 2 κιτρινίλες στην οθόνη. Το 3 ράγισμα στην θέση που μπαίνει το hands free. Είναι τα πιο συνηθησμένα που έχουν βγάλει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι κατοχος του G3 16gb d855 εδω και κανα 9μηνο. Το κινητο ειναι σουπερ, αλλα εως εκει. Για μενα: Θετικα: οθονη, καμερες, ηχεια, μικροφωνα, μικρος δεικτης σαρ, γρηγορο, επεκτασιμος χωρος, γρηγορη φορτιση, ir blaster, laser auto focus!

Αρνητικα: Μπαταρια με παιχνιδια ρουφιεται, υπερθερμανσεις μερικες φορες ενω παιζω και το φορτιζω, ξαφνικα κολληματα οχι παντα(μου εχει τυχει να κανει επαννακινησει απο χοντροκολλημα), λογισμικο που για μενα το θεωρω οχι απαραδεκτο απλα πολυ πειραγμενο σε μια τετοια ναυαρχιδα. Γιαυτο προτειμω Cm12.1.

Ελπιζω να βοηθησα!

Δεν το μετανιωσα που το αγορασα, σε καμια περιπτωση! Εγω το τσιμπησα απο kaizershop.gr στα 350€ (τοτε)

Δημοσ.

Παραπληροφορηση είναι το λαγκ στο σ5. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον σε βαθμό που να γίνεται αντιληπτό από έναν μέσο χρήστη. Τα animations του touchwiz είναι λίγο αργά ίσως αλλά επιμένω δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα στη χρήση. Πχ έχω δει g3 να λαγκαρει απίστευτα με κομπιασματα στις αρχικές οθόνες και redraw κάτι που δεν έχω δει ποτέ στο σ5. Αλλά δε γενικευω γιατί έχω ακούσει και πολλούς ευχαριστημενους κατόχους. Επίσης έχω δει σ4 να λαγκαρει iphone 4s με την 5.0.1 και άλλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...