farcry2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λετε τα σχολια να μην τα κοιταμε καθολου? για αυτο και ανοιξα το θεμα
GianniSM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λετε τα σχολια να μην τα κοιταμε καθολου? για αυτο και ανοιξα το θεμα Μα πρέπει να δεις και πόσοι είναι ευχαριστημένοι. Πχ εγώ σαν κάτοχος του τηλεφώνου είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Στο myphone.gr επίσης είναι πολύ ικανοποιημένοι, δεν λέω υπάρχουν και παράπονα, αλλά η γενική αίσθηση λέει πως αν αποδεχτείς κάποιες αδυναμίες του όπως η μπαταρία και κάποια ψιλολαγκ σε κάποιες στιγμές είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση που σε αυτή την τιμή παίζει μόνο του απλά.
farcry2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πως γινετε σε αλλα ατομα να ειναι καλο και σε αλλους να εχει προβλημα; Μηπως ηταν η πρωτες παρτιδες και για αυτο; Τα smartphone που σας εστειλα ειναι καλα μερικα ειναι απο το 2013
kostas8080 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέχρι 380 ευρώ : 1)Huawei ascend mate 7 2)Nexus 6-Lg g Flex 2 (σφραγισμένο απο κάποιον που θα τα πήρε σε προσφορά)
GianniSM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αδερφέ όλες οι συσκευές παρουσίασαν τα προβληματάκια τους, το θέμα είναι πως η εταιρία τα αναγνωρίζει και τα επιδιορθώνει άμεσα.
Masma Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε αυτες τις τιμες υπαρχει και η επιλογη του htc one m8 το οποιο ειναι ενα κινητο με πολυ καλη εμπειρια χρησης... Δεν θα εχεις καθολου κοληματα κλπ και φυσικα ειναι πολυ ομορφο. Το μονο που σκεφτονται καποιοι ειναι η καμερα του η οποια μπορω να πω(προσωπικη χρηση) ειναι αξιοπρεπεστατη και πολυ καλη θα ελεγα σε αποδοση χρωματων , χαμηλο φωτισμο κλπ. Φυσικα αν κανεις zoom η αν δεις τις φωτογραφιες στην τηλεωραση εχει τα θεματακια του αλλα πιστευω ενας κανονινος χρηστης μια χαρα ευχαριστημενος θα μεινει( του lg g3 ειναι καλυτερη).Συμφωνω με τα παιδια οτι το lg g3 ειναι μια επισης καλη επιλογη και πιο φθινο... Εγω ομως στην θεση σου με 380-400 € θα επαιρνα η το note 3 καινουριο (εχω θεμα θελω καινουρια γενικα) η το note 4 μεταχηρισμενο. Φυσικα αν σου αρεσουν σαν κινητα και σαν μεγεθος γιατι απο δυνατοτητες ευχαριστημενος θα μεινεις... 1
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το note 3 ψιλοπάλιωσε και δεν είναι να πεις και κάτι σπουδαίο για τα λεφτά που συνεχίζει και κάνει , εκτός αν είσαι αποφασισμένος να κάνεις χρήση του πενακίου και το βρίσκεις φοβερά απαραίτητο το g3 είναι απόλυτα τίμιο για τα λεφτά που κάνει και όσο για τα lag του 2 πράγματα κάνεις (αν δε θες να αλλάξεις rom/kernel) , αλλάζεις πληκτρολόγιο γιατί της lg αν και πολύ καλό από απόκριση είναι γάμα τα (εγώ εχω της google που το έχω συνηθίσει από τα nexus και πάει σφαίρα) και αν θες αλλάζεις launcher. επίσης για να μη χάσω το κλείδωμα με διπλό tap του στοκ launcher απλά άλλαξα το transition effect και το κινητό είναι σαφώς πιο smooth, με τη στοκ ρύθμιση τρώει κάτι "λόξυγγες"¨ από και και πέρα κάνει κάποια λαγκαρισματάκια σίγουρα, αλλά δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα τη καθημερινότητά σου, αν σκεφτείς ότι έχεις αυτή την οθονάρα σε τόσο μικρό (συνολικά) μέγεθος το ui της lg είναι βαρύ, αλλά από την άλλη είναι πολύ εύχρηστο και παραμετροποιήσιμο, εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να το ανταλλάξω με στοκ android για πιο ελαφρύ ui το ηχείο αν και σε άκυρο σημείο είναι πολύ δυνατό ακόμα και σε πολλή φασαρία και η μπαταρία αν και θα έπρεπε να είναι καλύτερη παλεύεται... τουλάχιστον αν όλη μέρα τρέχεις σε δουλειές και δε χαζεύεις στο κινητό άπειρη ώρα σου βγάζει σχεδόν πάντα τη μέρα αν θες να το λιώνεις διαρκώς θα έχεις θέμα, με 4g και διαρκές browsing φτάνεις μέχρι 3 και κάτι ψιλά ώρες , το οποίο απέχει από τις 4.5-5 των κορυφαίων επιλογών της αγοράς, αλλά δεν είναι και τόσο αίσχος
farcry2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα note ειναι λιγο μεγαλα θελω καπου Στα 5ιντσων εχει κανεις εμπειρια απο lg g2 και g3 εκτος απο το gianni να μας πει;
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα note ειναι λιγο μεγαλα θελω καπου Στα 5ιντσων εχει κανεις εμπειρια απο lg g2 και g3 εκτος απο το gianni να μας πει; Μπορείς να διαβάσεις τι λένε οι κάτοχοι, και βεβαίως να ρωτήσεις Site: εδώ, Myphone.gr
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα note ειναι λιγο μεγαλα θελω καπου Στα 5ιντσων εχει κανεις εμπειρια απο lg g2 και g3 εκτος απο το gianni να μας πει; Το g2 είναι καλό, αλλά το g3 ξεκάθαρα καλύτερο
farcry2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τα εχεις? λεει οτι εχει κατι lag Σε αυτες τις τιμες υπαρχει και η επιλογη του htc one m8 το οποιο ειναι ενα κινητο με πολυ καλη εμπειρια χρησης... Δεν θα εχεις καθολου κοληματα κλπ και φυσικα ειναι πολυ ομορφο. Το μονο που σκεφτονται καποιοι ειναι η καμερα του η οποια μπορω να πω(προσωπικη χρηση) ειναι αξιοπρεπεστατη και πολυ καλη θα ελεγα σε αποδοση χρωματων , χαμηλο φωτισμο κλπ. Φυσικα αν κανεις zoom η αν δεις τις φωτογραφιες στην τηλεωραση εχει τα θεματακια του αλλα πιστευω ενας κανονινος χρηστης μια χαρα ευχαριστημενος θα μεινει( του lg g3 ειναι καλυτερη).Συμφωνω με τα παιδια οτι το lg g3 ειναι μια επισης καλη επιλογη και πιο φθινο... Εγω ομως στην θεση σου με 380-400 € θα επαιρνα η το note 3 καινουριο (εχω θεμα θελω καινουρια γενικα) η το note 4 μεταχηρισμενο. Φυσικα αν σου αρεσουν σαν κινητα και σαν μεγεθος γιατι απο δυνατοτητες ευχαριστημενος θα μεινεις... το m8 εχει μεγαλο bezel και ολα τα htc
qsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τα εχεις? λεει οτι εχει κατι lag η αδερφή μου g2, εγώ g3 τα δουλεύω και τα 2 συχνά δεν υπάρχει σύγκριση μόνο στη μπαταρία έχει πλεονέκτημα το 2
farcry2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τη χρηση κανετε τα smartphone που εχω δουλεψει ειναι sony και samsung το g2 απο οθονη της αρεσει και μενου?
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τη χρηση κανετε τα smartphone που εχω δουλεψει ειναι sony και samsung το g2 απο οθονη της αρεσει και μενου? Η ομορφιά του android αυτή ακριβώς είναι, αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις και να το παραμετροποιήσεις όπως ακριβώς θες
farcry2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 η αδερφή μου g2, εγώ g3 τα δουλεύω και τα 2 συχνά δεν υπάρχει σύγκριση μόνο στη μπαταρία έχει πλεονέκτημα το 2 Τη βολευει το κουμπι που εχει πισω? το LG g2 μου αρεσει είναι λεπτο το htc δεν αλλαζουν για να δεις τα software αλλα κανεις προς τα κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα