Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη ερωτηση,η οποια εαν διαμορφωθει αναλογα και ο τιτλος του θεματος θα μπορουσε να εδραιωθει ωστε να αναφερονται κινητα που θελανε και απορριψανε ειτε το εχουν ειτε το δωσανε με την αναλογη αιτιολογηση.

Ετσι θα βοηθουσε μελλοντικα πολλους υποψηφιους.

Επι του θεματος ισως ο φιλος να ρωταει διοτι ενδιαφερεται για καποια αγορα τετοιου μαλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Να κανω τωρα εγω μια ευλογη ερωτηση;

Πες τιμη,και τι σε ενδιαφερει να παρεις ενα καινουριο και να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο;

Τι λες;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι που σε ενδιαφερουν;

Εγω ρωτησα ποσα διαθετεις και τι αναγκες εχεις σε αυτο που θελεις ωστε να βρουμε ενα καινουριο.

Δημοσ.

Το s5 και το LG g3 δεν εχουν καλα σχολια θελω το smartphone να εχει χαμηλο sar

Το g2 αξιζει για το 2015;

Το G3 έχει το χαμηλότερο SAR και μια χαρά τηλ είναι αν εξαιρέσεις την μέτρια του μπαταρία. Σούπερ οθόνη επίσης.

Το G2 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή αλλά αν μπορείς να πας στο 3(που με βάση το μπάτζετ σου μπορείς) τότε καλύτερο value for money δεν υπάρχει σήμερα στην κατηγορία τιμής του.

Δημοσ.

ειναι και τα σχολια τα κινεζικα λενε τιποτα?

Κινέζικο σε αυτά τα χρήματα δεν σε συμβουλεύω να πάρεις, λόγω και της ανόδου του δολαρίου σε σχέση με το ευρώ, αλλά και λόγω της εγγύησης. Στα χρήματα σου έχεις πολύ καλές επιλογές από Ελλάδα, οπότε δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να κοιτάξεις αυτή την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Το s5 και το LG g3 δεν εχουν καλα σχολια θελω το smartphone να εχει χαμηλο sar

Το g2 αξιζει για το 2015;

Review απο τον αγαπητο Κωστα Βλαχακη και παρολο ειμαι samsung θα συμφωνησω LG G3 σε αυτα τα χρηματα.

Eπειδη μαλιστα κι εγω ειμαι πολυ προσεκτικος σε θεματα SAR το LG G3 εχει 0.23 W/kg (head).

Παρα πολυ καλο οπως αυτα της samsung.Μαλιστα χαμηλοτερο απο τα περισσοτερα.

Εχει sd card αποσπωμενη μπαταρια,snapdragon 801(4πυρηνο στα 2,5),3 GB ραμ...

Ενα πολυ καλα στημενο android απο την LG...

Οποτε κι εγω κλεινω στο LG G3 ανετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...