Onelove Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, πριν τα Χριστούγεννα είχα θέμα με τον ssd μου που έχανε αρχεία (από drivers κλπ) μετά από κάθε εγκατάσταση windows που του έκανα και έτσι 10 Φεβρουαρίου τον πήγα για service. Όλα καλά μέχρι που άρχισαν να περνάν οι μήνες και δεν έχω παραλάβει τον ssd ακόμα. Τους πήρα τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδακαι μου είπαν οτι μου τον αντικατέστησαν με έναν άλλο και θα παραλάβω αυτήν την εβδομάδα. Το θέμα μου είναι οτι ο ssd που είχα αγοράσει εγώ τότε έκανε 100€ (μπορεί και λίγο παραπάνω) ενώ αυτός που μου κάνουν αντικατάσταση κάνει 80€ στο φτινότερο σκρουτζομάγαζο. Πληροφοριακά είχα έναν Ocz Vertex 450 128gb και μου δείνουν έναν Ocz Vertex 460 120gb. Ήθελα απλά να μου πείτε την γνώμη σας αν σας φαίνετε λογικό η αντικατάσταση αυτού που είχα με κάτι φτινότερο...
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οσον αφορα την εγγυηση υπαρχουν οι εξης επιλογες 1)Αντικατασταση του Ssd με αλλο ιδιο(αν υπαρχει) ή καλυτερο 2)Πιστωτικο στην αξια αγορας του που αναγραφεται πανω στην αποδειξη. Κοινως αν δεν εχουν τον ssd που τους εδωσες να ζητησεις πιστωτικο 100ευρω να πας σε αλλο Ssd και μεγαλυτερο.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ναί λογικά αφου δεν έχει περάσει χρόνος μπορείς να ζητήσεις πιστωτικό οσο τον ειχες πάρει αν φυσικά δεν έχουν να στον αλλάξουν με ίδιο η καλύτερο αν και αυτος που σου δίνουν ειναι πιο καινούργιο μοντέλο
Onelove Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πιο καινούργιο μοντέλο είναι αλλά τώρα με 100€ παίρνω 250gb. Απλά στα τόσα τηλέφωνα που τους είχα πάρει μου έλεγαν οτι έχει εγκριθεί η αντικατάσταση του και δεν τους είπα ποτέ για πίστωση, τώρα που θα έχει έρθει δεν θα είναι παράλογο να τους την ζητήσω; Από DigitalMaster....
hliastsek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οχι δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να ζητησεις τα χρηματα σου πισω! Στα digital master ειναι συνενοησιμοι οποτε δεν θα εχεις προβλημα νομιζω!
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Α νόμιζα οτι ειχες ζητήσει πιστωτικό και απλα σου είχαν δώσει στα 80 euro , ναι ζήτα αύριο κιολας το δικαιούσαι και λογικά αν ειναι οκ το κατάστημα δεν θα έχεις πρόβλημα
Onelove Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οκ, θα τους το πω αλλά και να το αρνηθούν δεν θα τους πιέσω στο κάτω κάτω η ocz έστειλε άλλον. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα