Προς το περιεχόμενο

Νέα All-In-One Desktop PCs από την Dell, Inspiron 20 και 24 3000 Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τουλαχιστον αυτο ειναι φορητο οπως και ενα λαπτοπ...λιγο που κοιταξα για περσυνα inspiron εχουν κατι τιμες 1100+ με τοσα χρηματα περνεις ενα υπεργρηγορο λαπτοπ και μια 24" ips πολυ καλυτερη απο το  μεσο ορο...

Δημοσ.

Πραγματικα τι κοινο υπαρχει που αγοραζει ακομη αυτα τα ηλιθια dekstops...για ποιο λογο να μην παρει κανεις λαπτοπ που εχει το ιδιο ακριβως hardware και να παρει αυτο το υβριδιο λαπτοπ-pc που δεν κανει καλα τιποτα απολυτως...πραγματικα καλα κανουν οι εταιριες και μας πουλανε μλκιες αφου αγοραζει ο κοσμος,,,

Σκεψου ενα ιατρειο, που εχει 1 γραμματεα, το γραφειο της 

δεν ειναι πολυ μεγαλο γιατι εχει μικρο χωρο. Οποτε δεν μπορει

ξεχωριστα pc και ξεχωριστα οθονη, γιατι πρεπει να εχει

χωρο και για να συμπληρωνει τα χαρτια που της δινουν.

Ενα τετοιο pc δεν θα ηταν χρησιμο?

Αυτο, που ομως ολοι σκεπτεστε τις δικες σας αναγκες μονο

χωρις να υπολογιζετε τις αναγκες που υπαρχουν εκει "εξω", 

ειναι πραγματικα απιστευτα διασκεδαστικο για καποιους

που εχουν γνωση.

ΥΓ: Οσοι νομιζετε οτι δεν παρουσιαζουν βλαβες τα Home oriented DELL

products μαλλον γελιεστε οικτρα !! Αυτο που πραγματικα

την κανει ξεχωριστη, ειναι το after sales support που

παρεχουν, για οσο κραταει η εγγυηση και μη !!

• Like 5
Δημοσ.

Πραγματικα τι κοινο υπαρχει που αγοραζει ακομη αυτα τα ηλιθια dekstops...για ποιο λογο να μην παρει κανεις λαπτοπ που εχει το ιδιο ακριβως hardware και να παρει αυτο το υβριδιο λαπτοπ-pc που δεν κανει καλα τιποτα απολυτως...πραγματικα καλα κανουν οι εταιριες και μας πουλανε μλκιες αφου αγοραζει ο κοσμος,,,

Προσωπικά θα το αγόραζα ένα all-in-one υπολογιστή αρκεί η οθόνη να είχε βάση για να μπορεί να είναι ψηλότερα,

Να αιτιολογήσω γιατί θα τον αγόραζα;

αν θέλεις υπολογιστή γραφείου:

Δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα,

η μικρή οθόνη, αλλά και η θέση της οθόνης του φορητού σε κουράζει για πολύωρη χρήση.

Αν είναι μόνο για να σερφάρεις, εφαρμογές γραφείου και κανά ελαφρύ παιχνίδι μια χαρά σε καλύπτουν οι υπολογιστές που δεν έχουν τρομερά χαρακτηριστικά.

Γιατί θα το προτιμούσα αντί για ένα desktop; Προφανώς για λόγους εξοικονόμησης χώρου.

Και επειδή σε παρόμοια συζήτηση μου είχαν φέρει το επιχείρημα ότι μπορώ να πάρω ένα από εκείνα τα κουτιά που μπορούν να στερεωθούν στο πίσω μέρος μιας οθόνης και να έχω ευελιξία να αλλάζω οθόνη, εξαρτήματα κλπ, όντως έχουν δίκιο αλλά αν είναι κάποιος που δεν ασχολείται ιδιαίτερα είναι εξαιρετικά βολικό να πάρει αυτήν την έτοιμη λύση και αρκετά πιο όμορφο αισθητικά (ίσως όχι το συγκεκριμένο), ως ελεύθερος επαγγελματίας θέλω όταν έρχεται ο πελάτης να βλέπει κάτι όμορφο.

Δημοσ.

Σκεψου ενα ιατρειο, που εχει 1 γραμματεα, το γραφειο της 

δεν ειναι πολυ μεγαλο γιατι εχει μικρο χωρο. Οποτε δεν μπορει

ξεχωριστα pc και ξεχωριστα οθονη, γιατι πρεπει να εχει

χωρο και για να συμπληρωνει τα χαρτια που της δινουν.

Ενα τετοιο pc δεν θα ηταν χρησιμο?

Αυτο, που ομως ολοι σκεπτεστε τις δικες σας αναγκες μονο

χωρις να υπολογιζετε τις αναγκες που υπαρχουν εκει "εξω", 

ειναι πραγματικα απιστευτα διασκεδαστικο για καποιους

που εχουν γνωση.

ΥΓ: Οσοι νομιζετε οτι δεν παρουσιαζουν βλαβες τα Home oriented DELL

products μαλλον γελιεστε οικτρα !! Αυτο που πραγματικα

την κανει ξεχωριστη, ειναι το after sales support που

παρεχουν, για οσο κραταει η εγγυηση και μη !!

Nαι καλα τα λες αλλα ενα desktop ειναι πολυ ποιο φθηνο/γρηγορο/αναβαθμισιμο με το εξτρα κοστος ενος κουτιου κατω απο το γραφειο οπου δεν χρησιμοποιειται ουτως η αλλος ...και η περιπτωση 1/100 να μην εχει καποιος ουτε χωρο για desktop ok δεν αποτελει λογος για να φτιαξει μια εταιρια αυτα τα desktops..ασε που υπαρχουν 1000 αλλες λυσεις με μικροσκοπικα πισι...εαν το προβλημα ειναι ο χωρος..

Δημοσ.

Nαι καλα τα λες αλλα ενα desktop ειναι πολυ ποιο φθηνο/γρηγορο/αναβαθμισιμο με το εξτρα κοστος ενος κουτιου κατω απο το γραφειο οπου δεν χρησιμοποιειται ουτως η αλλος ...και η περιπτωση 1/100 να μην εχει καποιος ουτε χωρο για desktop ok δεν αποτελει λογος για να φτιαξει μια εταιρια αυτα τα desktops..ασε που υπαρχουν 1000 αλλες λυσεις με μικροσκοπικα πισι...εαν το προβλημα ειναι ο χωρος..

Σιγουρα το θεμα design παιζει μεγαλο ρολο. Ολοι θελουν να εχουν κατι που μοιαζει με mac αλλα χωρις το κοστος.

Τα κλασικα desktop ο πολυς κοσμος τα αντιπαθει αισθητικα. Κατι που εμεις οι enthusiasts πολλες φορες παραβλεπουμε.

Και κανουν και πιο πολυ θορυβο, ειδικα τα φθηνα που θα εχουν και φθηνο τροφοδοτικο με μικρο ανεμιστηρα. Αν οχι απο την αρχη, μετα απο λιγους μηνες καποιοι τα βρισκουν αφορητα.

Αλλα συμφωνω, ενα οριζοντιο small form factor PC με την οθονη απο πανω μαλλον ειναι η χρυση τομη μεταξυ ευελιξιας, τιμης και χωρου.

Δημοσ.

γιατί όλο αυτό το rage στην ερώτηση μου

που μπαίνει η κάρτα γραφικών ?

Ελα ντε. Λογικοτατη ερωτηση μου φαινεται.

Υποθετω οτι αν δεν μιλαμε για ενσωματωμενη καρτα (απλα επιλογη απο πριν του μοντελου με η χωρις την καρτα), θα ειναι καποια ειδικη εκδοση που θα χωραει ή εκδοση για laptop.

Υποθετω παλι οτι θα ξεβιδωνει καποιο σημειο στο πισω μερος (η ολη η πλατη της οθονης/PC) για να τη βαλεις

Δημοσ.

Ελα ντε. Λογικοτατη ερωτηση μου φαινεται.

Υποθετω οτι αν δεν μιλαμε για ενσωματωμενη καρτα (απλα επιλογη απο πριν του μοντελου με η χωρις την καρτα), θα ειναι καποια ειδικη εκδοση που θα χωραει ή εκδοση για laptop.

Υποθετω παλι οτι θα ξεβιδωνει καποιο σημειο στο πισω μερος (η ολη η πλατη της οθονης/PC) για να τη βαλεις

Δεν υπαρχει κανενα rage απλα μου κανει εντυπωση ποιος αγοραζει τετοια μηχανηματα..τεσπα επειδη δεν γνωριζετε υπαρχουν 2 ειδων καρτες γραφικων οι mobile και οι κανονικες για σταθερους...οι τελευταιες ειναι αρκετα μεγαλες και χωρανε μονο σε μεγαλα κουτια με αρκετο χωρο...οτιδηποτε αλλο μικροτερο απο ενα κουτι σταθερου εχει mobile οι οποιες ειναι κολημενες πανω στη μητρικη και δεν αλλαζουν ποτε...ουτε συγκρινονται σε επιδωσεις -ειναι πολυ κατω...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα rage απλα μου κανει εντυπωση ποιος αγοραζει τετοια μηχανηματα..τεσπα επειδη δεν γνωριζετε υπαρχουν 2 ειδων καρτες γραφικων οι mobile και οι κανονικες για σταθερους...οι τελευταιες ειναι αρκετα μεγαλες και χωρανε μονο σε μεγαλα κουτια με αρκετο χωρο...οτιδηποτε αλλο μικροτερο απο ενα κουτι σταθερου εχει mobile οι οποιες ειναι κολημενες πανω στη μητρικη και δεν αλλαζουν ποτε...ουτε συγκρινονται σε επιδωσεις -ειναι πολυ κατω...

Στην παρουσίαση λέει ότι δέχεται κάρτα γραφικών για καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια, αλλά όσοι το αγοράζουν δεν νομίζω να ενδιαφέρονται για έξτρα κάρτες γραφικών. 

Νομίζω ότι εκεί μπερδεύεσαι. Δεν απευθύνεται σίγουρα σε gamers. 

Αν ήταν να προσδιορίσω το κοινό θα έλεγα:

Χρήστης εφαρμογών γραφείου, ίντερνετ που δεν τον ενδιαφέρουν για χ, ψ λόγους οι αναβαθμίσεις, δεν θέλει να μπλέκει με κουτιά κλπ και θέλει κάτι αισθητικά όμορφο. Αν οι τιμές είναι λογικές αυτό το κοινό δεν είναι και τόσο περιορισμένο, ειδικά πλέον που οι απαιτήσεις σε ισχύ δεν αυξάνουν κάθε χρόνο.

Δημοσ.

δυσκολα θα βρεις mini pc + καλαισθητη οθονη για να το κρυψεις απο πισω στη παραπανω τιμη των $329,99 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...