zanskou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Είμαι τον τελευταίο καιρό σε αναζήτηση tablet όμως θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί χρειάζομαι κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα και δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμη. Αυτό που χρειάζομαι, ειναι κάτι σε στυλ ASUS Transformer Book (δλδ απαραίτητα με πληκτρολόγιο και αν γινεται αποσπώμενο) αλλά κατά προτίμηση με οθόνη 11.6 ιντσών και όχι 10.5 Επίσης βασικό κριτήριο ειναι η υποστήριξη data μέσω 4G κατά προτίμηση, κάτι που ξέρω πως βέβαια περιορίζει αρκετά τις όποιες επιλογές. Αν ωστόσο υπάρχει κάποια καλή λύση στις 11.6 ιντσες και είναι 3G αντί 4G θα ληφθεί σοβαρά υπόψην. Δεν με πειράζει αν η οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να αγοραστεί από το εξωτερικό και όχι Ελλάδα, και όσο για το κόστος δεν θα ήθελα να ξεφύγει πάνω από τα 400€. Ίσως ζητάω πολλά, αλλά ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς αυτο που ζητάς δεν υπάρχει δηλαδη σχετικά οικονομικό στις 11-12 ίντσες και 3g/4g εκδοςη. Μονο σε 10ιντσο windows tablet οπως η 4g version του Asus t100 και το Acer Aspire Switch 10. Γενικα οι κατασκευαστές δεν βγάζουν 4g μοντέλα και όπου βγάζουν ειτε 10ιντσα και κάτω η πολυ πιο ακριβά. Τωρα δεν ξέρω με τα κινεζικα τι παίζει. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οντως ζητας παρα πολλα για αυτα τα χρήματα.... H αναιβαζεις το budget στα 1000+ Η αφαιρεις την απαιτηση για 4G και βολευεσαι με καποιο εξωτερικο 4G module... Η πεφτεις στις 10 in και βολεύεσαι με bluetooth docking / keyboard station Για την τρίτη περιπτωση απο Ελλαδα υπαρχουν τα... http://www.e-experts.gr/asus-vivotab-smart-me400cl-101-64gb-lte-black-p-5075.html http://www.skroutz.gr/s/6125191/Lenovo-Yoga-2-Z3745-2GB-32GB.html(παρεούλα με πληκτρολογιο) Μετα κοιτας απο κινα για κανενα Techlast / Onda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το lenovo ειναι καλη περιπτωση οχι ομως το Asus που ειναι 2ετια μοντέλο με την πρώτη αδύναμη σειρα των Atom(Clovair Trail) Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα