Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Good morning στα παιδία,ντο φτατε; (ποντιακα χαχαχ)Απο εβδομαδα πιανω κατα 80% δουλεια ως βοηθος σερβιτορου δεν εχω δουλεψει ξανα σαν β.σερβιτορου, πειτε μου tricks tips για τον δισκο πιο πολυ γιατι εκει ειναι που τα χανω, τι ακριβως πρεπει να κανω αν και ξερω οτι θα πηγαινω τα νερα ποτηρια θα τα μαζευω,τασακια,ξαπλώστρες,παραγγελίες και τα σχετικα ξερει κανεις τι αλλο;Και γενικος αν εχετε συμβουλες, καλοδεχουμενες Ευχαριστω
d_gkal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 σε beach bar; μια χαρα εισαι! δε πιστευω οτι χρειαζεσαι καποια τιπς. κανεις τη δουλεια σου χαλαρα και χωρις αγχος! καλη αρχη και καλα/πολλα μεροκαματα! 2
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 σε beach bar; μια χαρα εισαι! δε πιστευω οτι χρειαζεσαι καποια τιπς. κανεις τη δουλεια σου χαλαρα και χωρις αγχος! καλη αρχη και καλα/πολλα μεροκαματα! Ναι και εμενα μαρεσουν τα beach bars να σαι καλα φιλε μου ευχαριστω πολυ απλα ηθελα πιο πολυ tips για τον δισκο π.χ κεντρο βαρους πως φορτωνεις και το αντιθετο και τα σχετικα
d_gkal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δεν εχω πιασει δισκο στα χερια μου, αλλα με βαση τη λογικη, πρωτα βαζεις τα βαρια στο κεντρο και τα υπολοιπα σταδιακα γυρω γυρω. στο πως θα τον κρατας, φιλαρακια μου ειπαν οτι με 3 δαχτυλα( ) ειναι καλυτερα! απο κει και περα οπως βολευεται ο καθενας. το καλο στο beach bar ειναι οτι και να πεσουν νερα κλπ δεν εγινε και τιποτα 1
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δεν εχω πιασει δισκο στα χερια μου, αλλα με βαση τη λογικη, πρωτα βαζεις τα βαρια στο κεντρο και τα υπολοιπα σταδιακα γυρω γυρω. στο πως θα τον κρατας, φιλαρακια μου ειπαν οτι με 3 δαχτυλα( ) ειναι καλυτερα! απο κει και περα οπως βολευεται ο καθενας. το καλο στο beach bar ειναι οτι και να πεσουν νερα κλπ δεν εγινε και τιποτα θα κανω λιγο practise και ο θεος βοηθος
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δεν πρεπει να ειναι κατι δυσκολο παντως! Κοιτα παλι καλα που παω για βοηθος αρχικα στην ουσια και τον δισκο που θα εχω ειναι πιο πολυ,τασακι,βετεξ,νερο,ποτηρακια,κανενα ξυροκαρπι τις βαριες δουλειες τις εχουν οι σερβιτορες-οι που κουβαλεν πολυ πραμα εγω low-low
panos2171 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Kαλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Σωστό ζύγισμα πρέπει να κάνεις μόνο. Πχ δε μπορείς να βάλεις ποτήρια στη μια άκρη και να τον κρατάς από την άλλη. Επίσης τα ψηλά ποτήρια/μπουκάλια στο κέντρο πάντα. Αν δίνετε πλαστικά μπουκαλάκια νερού προτίμησέ να τα κρατάς στο χέρι γιατί δεν πατάνε καλά στο δίσκο, επίσης μη στριμώχνεις τα ποτήρια, φρόντισε να πατάει όλος ο πάτος κάτω και να μην μπαλατζάρουν.
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Kαλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Σωστό ζύγισμα πρέπει να κάνεις μόνο. Πχ δε μπορείς να βάλεις ποτήρια στη μια άκρη και να τον κρατάς από την άλλη. Επίσης τα ψηλά ποτήρια/μπουκάλια στο κέντρο πάντα. Αν δίνετε πλαστικά μπουκαλάκια νερού προτίμησέ να τα κρατάς στο χέρι γιατί δεν πατάνε καλά στο δίσκο, επίσης μη στριμώχνεις τα ποτήρια, φρόντισε να πατάει όλος ο πάτος κάτω και να μην μπαλατζάρουν. Σε γυαλινα χοντρα κοντα μπουκαλια ειναι τα νερα, δηλαδη τα βαρια-ψηλα μπενουν στο κεντρο βαρους πανω απο το χερι στο κεντρο του δισκου και ολα τα αλλα τα ψιλα γυρο-γυρο μερικες δοκιμες στο σπιτι που εκανα μου φενοταν οτι δεν μπορω να περπαταω αρκετα γρηγορα με δισκο ισως επηδη ειμαι αρχαριος αλλα νομιζω σαν βοηθος μονο τα νερα τους παω και μαζευω τραπεζι μετα δεν παω παραγγελιες
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τα πρακτικά θα τα βρεις κι αν σπάσεις και κάτι δεν έγινε και τίποτα, συμβαίνει σε όλους Το θέμα είναι να είναι το μυαλό σου και τα μάτια σου εκεί, να είσαι γρήγορος και να εξυπηρετικός, με χαμόγελο και διακριτικότητα. Να μην δυσανασχετείς και να μην δείχνεις τσαντισμένος Αυτή η δουλειά έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπορούν να την κάνουν σχεδόν όλοι αλλά λίγοι την κάνουν πραγματικά καλά, οπότε κάν'τη όσο καλύτερα μπορείς κι αν είσαι καλός να ξέρεις ότι πάντα θα μπορείς να βρεις ένα μεροκάματο (εώς και πολύ καλό μεροκάματο) Καλή αρχή και καλή τύχη! Επίσης, αν σε αγχώνουν τα μεγάλα μπουκάλια πχ πάρτα στο χέρι και βάλε στο δίσκο τα ποτήρια, κάνε και δύο δρομολόγια αν χρειάζεται μέχρι να συνηθίσεις
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πλεον στην πλειοψηφια των μπητσομπαρων αποτι εχω παρατηρησει,οι σερβιτοροι εχουν μεν τον δισκο για καφεδες κλπ ΚΑΙ κατι σαν ζωνη/φαρδια μπανανα με θηκες και τσεπες για να βαζουν τα μπουκαλια με το νεραωστε να μη τα κρατανε στο χερι . Και σαφως τσεπη για τα λεφτα και το μηχανημα για τις παραγγελιες.
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τα πρακτικά θα τα βρεις κι αν σπάσεις και κάτι δεν έγινε και τίποτα, συμβαίνει σε όλους Το θέμα είναι να είναι το μυαλό σου και τα μάτια σου εκεί, να είσαι γρήγορος και να εξυπηρετικός, με χαμόγελο και διακριτικότητα. Να μην δυσανασχετείς και να μην δείχνεις τσαντισμένος Αυτή η δουλειά έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπορούν να την κάνουν σχεδόν όλοι αλλά λίγοι την κάνουν πραγματικά καλά, οπότε κάν'τη όσο καλύτερα μπορείς κι αν είσαι καλός να ξέρεις ότι πάντα θα μπορείς να βρεις ένα μεροκάματο (εώς και πολύ καλό μεροκάματο) Καλή αρχή και καλή τύχη! Επίσης, αν σε αγχώνουν τα μεγάλα μπουκάλια πχ πάρτα στο χέρι και βάλε στο δίσκο τα ποτήρια, κάνε και δύο δρομολόγια αν χρειάζεται μέχρι να συνηθίσεις Να σαι καλα ευχαριστω, καλυτερα να μην σπασω κατι μην γινω και ρεζιλι χαχα Πλεον στην πλειοψηφια των μπητσομπαρων αποτι εχω παρατηρησει,οι σερβιτοροι εχουν μεν τον δισκο για καφεδες κλπ ΚΑΙ κατι σαν ζωνη/φαρδια μπανανα με θηκες και τσεπες για να βαζουν τα μπουκαλια με το νεραωστε να μη τα κρατανε στο χερι . Και σαφως τσεπη για τα λεφτα και το μηχανημα για τις παραγγελιες. καλο και πρακτικο αξιζει Μου ειπαν οτι καλυτερα να μην κοιταζω τον δισκο αμα τον κοιταζω θα μου πεφτει...παιζει και να ισχυει 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Να σαι καλα ευχαριστω, καλυτερα να μην σπασω κατι μην γινω και ρεζιλι χαχα καλο και πρακτικο αξιζει Μου ειπαν οτι καλυτερα να μην κοιταζω τον δισκο αμα τον κοιταζω θα μου πεφτει...παιζει και να ισχυει Καθόλου ρεζίλι δεν θα γίνεις, σε όλους συμβαίνει (εντάξει δεν είπαμε να τα σπας σε κάθε παραγγελία! ) Απλά είναι λίγο φασαρία μετά να καθαρίσεις και να ξαναετοιμάσεις - ξαναπάς την παραγγελία...
panos2171 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 To θέμα είναι να μη τα ρίξεις πάνω στους πελάτες.
Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 To θέμα είναι να μη τα ρίξεις πάνω στους πελάτες. Οντως αυτο θα ειναι αλλο θεμα.. :Ρ Καθόλου ρεζίλι δεν θα γίνεις, σε όλους συμβαίνει (εντάξει δεν είπαμε να τα σπας σε κάθε παραγγελία! ) Απλά είναι λίγο φασαρία μετά να καθαρίσεις και να ξαναετοιμάσεις - ξαναπάς την παραγγελία... χαχαχααχ φανταζεσαι Εχει δουλεψει κανεις σας ως σερβιτορος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα