Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες αντιμετωπιζω προβληματα με την καρτα μου (hd 6950 stock).

Πιο συγκεκριμενα, (κυριως) οταν η καρτα βρισκεται σε load (σε games πχ), ειναι πολυ πιθανο να μου κανει κατι σαν σπασιμο-artifact στην εικονα.

post-231489-0-07836000-1433663176_thumb.jpg

post-231489-0-02175900-1433663155_thumb.jpg

Στην πρωτη οθονη(εικονα), ειναι "σπασμενη" η κορυφη του παραθυρου, στο vmware ομως τα windows εμφανιζονται κανονικα.

Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Οθονη δεν ειναι, γιατι εμαφνιζει το προβλημα και στις δυο, καλωδιο παλι δεν ειναι για τον ιδιο λογο. Μενει να ειναι gpu/software. Το προβλημα εμφανιζεται συνηθως οταν μαξαρει η καρτα, σε desktop/idle πολυ σπανια. Επισης, με printscreen δεν φαινονται τα προβληματα.

Εχει τυχει σε κανεναν/ιδεες?

Δημοσ.

Έκανες καθαρή εγκατάσταση τους drivers; 

Ναι, μαλιστα ειναι μετα απο καθαρο install των win. Μπορω να κανω uninstall και να περασω 15.5 beta αν χρειαζεται.

Δημοσ.

Αν εχεις δοκιμασει τα παντα με drivers,format etc η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις την καρτα σε ενα αλλο μηχανημα να δεις αν θα σου κανει και εκει τα ιδια.Αν ναι ειναι για αποσυρση,αν οχι βλεπουμε...

Δημοσ.

Θα δοκιμασω να περασω 15.5 με DDU και βλεπουμε..

Εβαλα 15.5, δυστυχως δεν αλλαξε κατι...

post-231489-0-36254900-1433680845_thumb.jpg

Ωστοσο εχω βρει πώς διορθωνεται:

Αναλυση οθονης

Πολλες οθονες -> αναπαραγωγη

Διατηρηση αλλαγων/επαναφορα -> επαναφορα

και μετα δειχνει κανονικα

...μεχρι να ξανα γινει

Δημοσ.

Η οθονη δε φταιει, γιατι γινεται και στις 2 ταυτοχρονο. Η κατι στο software φταιει πχ με τα windows(?) ή η GPU.

Μαλλον πρεπει να κανω stress test σε linux...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...