SOADNICK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες αντιμετωπιζω προβληματα με την καρτα μου (hd 6950 stock). Πιο συγκεκριμενα, (κυριως) οταν η καρτα βρισκεται σε load (σε games πχ), ειναι πολυ πιθανο να μου κανει κατι σαν σπασιμο-artifact στην εικονα. Στην πρωτη οθονη(εικονα), ειναι "σπασμενη" η κορυφη του παραθυρου, στο vmware ομως τα windows εμφανιζονται κανονικα. Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Οθονη δεν ειναι, γιατι εμαφνιζει το προβλημα και στις δυο, καλωδιο παλι δεν ειναι για τον ιδιο λογο. Μενει να ειναι gpu/software. Το προβλημα εμφανιζεται συνηθως οταν μαξαρει η καρτα, σε desktop/idle πολυ σπανια. Επισης, με printscreen δεν φαινονται τα προβληματα. Εχει τυχει σε κανεναν/ιδεες?
SOADNICK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έκανες καθαρή εγκατάσταση τους drivers; Ναι, μαλιστα ειναι μετα απο καθαρο install των win. Μπορω να κανω uninstall και να περασω 15.5 beta αν χρειαζεται.
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν εχεις δοκιμασει τα παντα με drivers,format etc η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις την καρτα σε ενα αλλο μηχανημα να δεις αν θα σου κανει και εκει τα ιδια.Αν ναι ειναι για αποσυρση,αν οχι βλεπουμε...
SOADNICK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θα δοκιμασω να περασω 15.5 με DDU και βλεπουμε.. Εβαλα 15.5, δυστυχως δεν αλλαξε κατι... Ωστοσο εχω βρει πώς διορθωνεται: Αναλυση οθονης Πολλες οθονες -> αναπαραγωγη Διατηρηση αλλαγων/επαναφορα -> επαναφορα και μετα δειχνει κανονικα ...μεχρι να ξανα γινει
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε και την καρτα και την οθονη σε αλλο pc να δεις πως θα παει
SOADNICK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η οθονη δε φταιει, γιατι γινεται και στις 2 ταυτοχρονο. Η κατι στο software φταιει πχ με τα windows(?) ή η GPU. Μαλλον πρεπει να κανω stress test σε linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα