Προς το περιεχόμενο

Windows και skype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα να μπω στο σκαιπ μετα απο κατι χρονια και μου ζαλισε τον ερωτα με τα νεα microsoft accounts που ηθελε μιας και το αγορασε η microsoft .. τεσπα τα καταφερα εν τελει αλλα σημερα που λογκαρα στο pc ειδα οτι ειχε δημιουργηθει ενας νεος χρηστης ( με τα στοιχεια του λογαριασμου skype ) και οτι πρεπει να κανω λογκιν με κωδικο ( του skype ) για να μπω στα windows !

ενταξει αυτο το απενεργοποιησα , δεν χρειαζεται να κανω λογκ ιν με κωδικο.. αλλα ειμαι με τον χρηστη που εχω και στο skype (εχει λεει admin rights) αλλα εγω θελω να συνεχισω να ειμαι με τον default administrator λογαριασμο μου..

θα εχω τα ιδια δικαιωματα με αυτον που εχω τωρα? να το αφησω ετσι?

Δημοσ.

Μπες με τον default admin λογαριασμό σου και κατέβασε το σκαιπ απ το site και μπες....μην μπεις απ το "skype για επιφάνεια εργασίας " που υπάρχει ήδη στο pc σου.

Δημοσ.

με αυτο μπηκα.. και με εκανε μεσω microsoft account ..

τι να κανω.. να σβησω το account που μου εφτιαξε για να παραμεινει ο default admin λογαριασμος μου. πως το κανω αυτο?

αμα το αφησω ( ειναι στην ομαδα administrator ) θα εχω τα ιδια δικαιωματα με το default admin account? ειναι στην ιδια ομαδα.. λογικα ναι..

τα πηρα μουρχεται να το σβησψ ετσι οπως ειναι το σκυπε

Δημοσ.

Στο pc σου μπες με τον λογαριασμό που είχες πριν....σβήσε αν θες αυτόν με τους κωδικούς του σκαιπ.

Αν θες να μπαίνεις σκαιπ...μην μπεις απ το default που έχει μεσα στο pc.Κατέβασε το απ το site του και μετά χρησιμοποιησε το χωρίς πρόβλημα...

Δημοσ.

ναι καταλαβα τι μου λες

αλλο ρωταω.. ΠΩΣ μπαινω στο πισι τωρα με τον λογαριασμο που ειχα πριν? (τον default admin δλδ) πως σβηνω αυτον που χρησιμοποιω τωρα? ρωταω για να μη κανω καμια βλακεια

να κανω uninstall το σκαιπ που υπαρχει στο πισι? να το αφησω? αμα το αφησω πως θα περασω αυτο που θα κατεβασω? δε θα υπαρξει θεμα?

Δημοσ.

Κάνε κλικ στην εικόνα του λογαριασμού σου (απ την έναρξη) και εκεί θα σου έχει επιλογές για άλλο λογαριασμό...να σβήσεις κτλ κτλ (σε windows 8.1 μιλάω..)

Το σκαιπ κάνε unistall το άλλο...(αν και δεν παίζει ρόλο) και μετά κατέβασε για να είσαι οκ.

Δημοσ.

αλλαγη εικονας

κλειδωμα

εξοδος

αυτα μου εχει στην εναρξη οταν παταω στην εικονα του λογαριασμου μου

στο run αμα βαλω "netplwiz" μου βγαζει τους  λογαριασμους χρηστων και μου εχει ΜΟΝΟ αυτον που ειμαι τωρα

εκανα ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ του λογαριασμου και με ξαναγυρισε στο default admin profil μου..

το αφηνω ετσι.. να σβησω το σκυπε και να περασω ετσι οπως μου το ειπες?

πιο μπερδεμενο ΔΕ μπορουσαν να το κανουν ?

Δημοσ.

χαχαχα

δεν υπαρχει το σκυπε ΚΑΝ στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ .. χαχαχαχ

απο που το αφαιρω αλλιως?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα όπως πχ το "Your unistaller" για να το βγάλεις απο κει....δεν σε πειράζει, άστο μέσα δεν επηρεάζει αυτό που θα κατεβάσεις...(απλά αν πας να logαρεις απ το ενσωματωμένο θα σου λεει για τον λογαριασμό χρήστη windows κτλ ) λόγκαρε απ το άλλο εσύ και δεν θα χεις πρόβλημα...

Δημοσ.

οχι δεν εχω καποιο εξωτερικο προγραμμα. μα ειναι δυνατον, ουτε να το κανω απεγκατασταση να μη με αφηνει? χαχαχα

να κατεβασω το σκαιπ εκ νεου και να το περασω ετσι απο πανω? ελπιζω να μην φαει κανα κονφλικτ ξερω γω..

Δημοσ.

Πέρνα το απο πάνω...δεν τρώει τίποτα...απλά βάλτο συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας...και άνοιγέ το από κει....μην το μπερδευεις με το άλλο...

Δημοσ.

να το πω και εδω

βρηκα τροπο να το κανω uninstall

μπηκα στην οθονη της εναρξης. βρηκα το εικονιδιο του Skype. δεξι κλικ επανω του και Απεγκατασταση εφαρμογης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...