xelonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλη σας μέρα (σε αντίθεση με την δικιά μου πού είναι χάλια) Λοιπόν πρίν 5 μέρες αγόρασα το laptop απο το Κοτσοβολο Hp 15-r034sv http://www.skroutz.gr/s/5963942/HP-15-r034-sv-i5-4210U-4GB-1TB.html http://support.hp.com/us-en/product/HP-15-r000-TouchSmart-Notebook-PC-series/6875204/model/7610854 Σε αυτό ήθελα να βάλω ssd και 2 4gb ram Χτες το ανοιξα αλλά απο λάθος video utude ξεκόλλησε ενα καλώδιο και το laptop πλέον δεν ανοίγει! Αυτό ξεκόλλησε.... 749650-001, HP 15-G series power button board Βρήκα αυτό http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2054897.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X749650-001.TRS0&_nkw=749650-001&_sacat=0 Το laptop το έκλεισα όπως ηταν Μπορείτε να μου πρότεινε τε τι να κάνω?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ε δεν βλέπω και αλλη λύση πρέπει να πάρεις το συγκεκριμένο εξάρτημα για να λειτουργήσει παλι το κουμπί αφού απο οτι κατάλαβα αυτο ξεκόλλησε αν και κατα την γνώμη καλύτερα να το πας σε καποιον να στο φτιάξει μην τα κάνεις χειρότερα ... , εμενα η απορία μου ειναι ομως πως ξεκόλλησε δηλαδη αλλάζωντας ram και δίσκο ολο το laptop το καπάκι άνοιξες ?
xelonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 https://m.youtube.com/watch?v=uDAKRL86IjU Εαν δεις πρέπει να βγαλεις όλο το σασί και πληκτρολόγιο και να σηκώσεις την μητρική Σε αυτό το βίντεο δεν βγήκε το πληκτρολόγιο όπως στο δικό μου και ξεκόλλησε το καλώδιο απο το power button ρωταω πιο πολύ επειδή το πλήρωσα με πιστωτική με δόσεις εαν το στείλω θα μου κάνουν κάτι με την εγγύηση ?? 5 μέρες το έχω και του έβγαλα τα μάτια....
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το θεωρώ απίθανο να ισχύει η εγγύηση αφου αυτο δεν μπορεί μονο του μονο αν μπεί χέρι ξεκολλάει κατι που θα το καταλάβουν .... οποτε καλύτερα να το πάς καπου να στο επισκευάσουν
Euclides Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εμενα η απορία μου ειναι ομως πως ξεκόλλησε δηλαδη αλλάζωντας ram και δίσκο ολο το laptop το καπάκι άνοιξες ? Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χειρότερος σχεδιασμός laptop από το συγκεκριμένο. Όχι βέβαια ότι η HP φημίζεται για τον σχεδιασμό των laptop της (στα περισσότερα μοντέλα για να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα πρέπει να ξεμοντάρεις την motherboard), αλλά στο συγκεκριμένο σπάσανε κάθε ρεκόρ μαλακίας. Για να προσθέσεις μνήμη, πρέπει να ξεμοντάρεις την motherboard.
xelonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τέλος δηλαδή η εγγύηση? Αύριο θα μιλήσω στο τηλέφωνο να δω τι θα μου πούνε. Η τι θα τους πω....
Euclides Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μπορείτε να μου πρότεινε τε τι να κάνω?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 1. Να κάνεις μια απόπειρα μήπως και σου αντικαταστήσουνε το laptop λόγω εγγύησης, πριν το ανοίξουνε. Να ισχυριστείς ότι έτσι το παρέλαβες και ότι ποτέ δεν άνοιξε. 2. Αν δεν πιάσει, η αγορά του ανταλλακτικού είναι μονόδρομος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν ανοίξει το λαπτοπ το αρμόδιο service θα καταλάβουν οτι κάποιος 'έβαλε χέρι' οπότε αυτόματα ακυρωνεται η εγγύηση. Όπως λέει και ο Euclides, το πας για service και κάνεις την πάπια.
xelonas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κυριοι σας ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις σας. Τελικά αγορασα αυτο http://www.ebay.com/itm/New-Hp-15-G029wm-Power-Button-Board-w-Cable-749650-001-/231545997503?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e93788bf 1 1/2 εβδομαδα εκανε για να ερθει κΑΙ τελικα το λαπτοπ λειτουργει κανονικα (αυτο ηταν το προβλημα!!!!) για την ιστορια να σας πω οτι ο κοτσοβολος δεν εκανε κατι απλα μου ελεγαν να επικοινωνησω με την τεχνικη υποστηριξη της hp Η hp μου ειπε οτι μονο για να το δει ο τεχνικος θελει 50 ευρω και φπα και οτι ανταλακτικο χρειαστει εχτρα χρηματα το ανταλακτικο εψαξα να το παρω πιο γρηγορα απο ελλαδα .... κοστιζε σε αυτους 63 ευρω και φπα αλλα κανεις δεν το ειχε και επρεπε να το παραγγειλουν,,,,, αυτα ευχαριστω πολυ!! χαρηκα που τα ειπαμε μετα απο πολλα χρονια... hooah!!!!
visualizer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χειρότερος σχεδιασμός laptop από το συγκεκριμένο. Όχι βέβαια ότι η HP φημίζεται για τον σχεδιασμό των laptop της (στα περισσότερα μοντέλα για να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα πρέπει να ξεμοντάρεις την motherboard), αλλά στο συγκεκριμένο σπάσανε κάθε ρεκόρ μαλακίας. Για να προσθέσεις μνήμη, πρέπει να ξεμοντάρεις την motherboard. Ούτε καν ..εγώ βάζω σκούπα στην κυριολεξία χωρίς καν να το ανοίξω και έπειτα λειτουργεί μια χαρά.4 χρόνια κάνω αυτήν την δουλειά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και εγώ νόμιζα πως το καθάρισμα με την σκούπα θα ήταν εντάξει το λαπτοπ, αλλά μετά από 2 χρόνια χρειαζόταν αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και καθάρισμα ψύκτρας γιατί έφτανε τους 60 σε idle.
visualizer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και εγώ νόμιζα πως το καθάρισμα με την σκούπα θα ήταν εντάξει το λαπτοπ, αλλά μετά από 2 χρόνια χρειαζόταν αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και καθάρισμα ψύκτρας γιατί έφτανε τους 60 σε idle. Τι σχέση έχει η σκούπα με αυτό ;;καμια απολυτως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα