Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παιδια το παραγγειλα και περασα σημερα απο το καταστημα και το πηρα κανονικα στγ τιμη των 20 ευρω! Για αρχη ενα μεγάλο ευχαριστώ στον TS. Κατα δευτερον λιγο που το χαζεψα αρκετά αξιολογο τηρουμένων των αναλογιών βεβαια! Και τελειώνοντας επειδη ρωτησα υπαρχει απόθεμα (mega store περιστεριου) αλλα οχι σε αυτη τη τιμη ομως!

• Like 1
  • Απαντ. 460
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφαγα άκυρο λόγω έλλειψης αποθεμάτων. Παράδοσηστον χώρο μου. Ώρα παραγγελίας 12:00 χθες. Τί να πω; Μαύρο στον μαυρογιαλουρο...

Δημοσ.

Εγω που το δουλεψα ειναι τα ζωα μου αργα και οχι τοσο καλη αφη στην οθονη.

Αλλα το πληρωσε ο πεθερος για να παιζει ο γιος μου οποτε μια χαρα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά με έναν αρχαίο διπύρηνο και 512μβ και που ανοίγει καλά είναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Και γω ένα παρόμοιο φτηνό που πήρα για τον μικρό μου έτσι είναι. Το μοναδικό πράγμα που δεν σου σπάει τα νεύρα είναι να βάλεις μια ταινία και να την αφήσεις να παίζει...

Δημοσ.

παρέλαβε συνάδελφος μου απο megastore πυργου χωρίς ταυτότητα δικιά μου.

αρκετά καλό για τη χρήση που τι πήρα. viber στην πεθερά!

Δημοσ.

Μόλις παρελαβα απο καταστημα megastore Ρέντη.πήγαν να μου μανουριασουν για την τιμή αλλά λέω πάρτε τηλ οπου θέλετε και θα δείτε οτι ισχυει η τιμή. Ένας υπεύθυνος αχωνευτος πραγματικα με ύφος καρδιναλίων λέει οκ οκ δώσε το ταμπλέτ σε αυτή την τιμή (αφου πηρε καπου τηλ δεν ξέρω που γιατί πηγε παραπέρα) στην ταμια λες και μου έκανε χάρη! Πραγματικα ΜΑΛΑΚΕΣ με όλα κεφάλαια (και λέω μαλακές σε πληθυντικό γιατί και ο αποθηκαριος είχε ξυνισει τα μούτρα του λες και το έδωσε απο την τσέπη του) αλλά τελικώς ποσως με νοιαζει γιατί πήρα και τα 2 τεμαχια το ενα στο δικο μου όνομα το είχα και το άλλο στου αδερφού μου.σπασικλες πραγματικα! Λες και πήγα να το κλεψω..τι να πεις...

Όσο για το ταμπλέτ για την τιμή του μια χαρά είναι.λίγο αργό αλλά μια χαρά οθόνη και όλα καλα.βέβαια παντα όλα αναλογικά με την τιμή του 20€ είναι σπέσιαλ αν δεν εχεις πολλές απαιτησεις, viber λίγο internet κτλπ μια χαρά ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

παρέλαβε συνάδελφος μου απο megastore πυργου χωρίς ταυτότητα δικιά μου.

αρκετά καλό για τη χρήση που τι πήρα. viber στην πεθερά!

Πλήρωσες για να βλέπεις την πεθερά σου??  :P

• Like 10
Δημοσ.

Μόλις παρελλαβα απο καταστημα megastore Ρέντη.πήγαν να μου μανουριασουν για την τιμή αλλά λέω πάρτε τηλ οπου θέλετε και θα δείτε οτι ισχυει η τιμή. Ένας υπεύθυνος αχωνευτος πραγματικα με ύφος καρδιναλίων λέει οκ οκ δώσε το ταμπλέτ σε αυτή την τιμή (αφου πηρε καπου τηλ δεν ξέρω που γιατί πηγε παραπέρα) στην ταμια λες και μου έκανε χάρη! Πραγματικα ΜΑΛΑΚΕΣ με όλα κεφάλαια (και λέω μαλακές σε πληθυντικό γιατί και ο αποθηκαριος είχε ξυνισει τα μούτρα του λες και το έδωσε απο την τσέπη του) αλλά τελικώς ποσως με νοιαζει γιατί πήρα και τα 2 τεμαχια το ενα στο δικο μου όνομα το είχα και το άλλο στου αδερφού μου.σπασικλες πραγματικα! Λες και πήγα να το κλεψω..τι να πεις...

Όσο για το ταμπλέτ για την τιμή του μια χαρά είναι.λίγο αργό αλλά μια χαρά οθόνη και όλα καλα.βέβαια παντα όλα αναλογικά με την τιμή του 20€ είναι σπέσιαλ αν δεν εχεις πολλές απαιτησεις

Εσένα σε είχαν πάρει για να ακυρώσουν το ένα τεμάχιο;

Αν είναι και δεν κοιτάνε, να πάω να πάρω και το δεύτερο τεμάχιο, από το δεύτερο κατάστημα που είχα παραγγείλει... :P

Δημοσ.

Όχι δεν με πήραν καν τηλ. Εκτυπωσα τις παραγγελίες και πηγα απο εκεί.ουτε τηλ ούτε τιποτα.βέβαια όπως είπα το ενα ηταν στο όνομα μου αι το άλλο στο όνομα του αδερφού μου.αν είναι και τα 2 στο όνομα σου δεν νομιζω να παραλάβει..

Δημοσ.

Με πήραν στις 11 για να επιλέξω από ποιο κατάστημα από τα δυο θα παραλάβω τελικά γιατί αντιστοιχεί μία συσκευή ανά πελάτη.

Ακύρωσα το ένα, παρέλαβα το άλλο.

Είδα εδώ πως έδωσαν και δεύτερο σε έναν πελάτη τελικά.

Τηλεφωνώ τώρα πριν λίγο να ρωτήσω γιατί, και μου είπε πως είναι θέμα διαθεσιμότητας. Έδωσαν σε όσους ήθελαν 2 και όταν είδαν πως δεν φτάνει το απόθεμα έπαιρναν για να ενημερώσουν πως τελικά θα πάρει ένα ο καθένας.

Με λίγα λόγια μπάχαλο.

Αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζει διαθέσιμο απόθεμα, πέρα από τα κρατημένα.

Παρ' όλ' αυτά εγώ θα πάω το απόγευμα από το κατάστημα της δεύτερης παραγγελίας μου και θα δω τι θα γίνει και εκεί.

Ευχαριστώ τον ΤS έστω για το ένα tablet.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...