Προς το περιεχόμενο

[tablet]Archos 70C Titanium 8GB ,19.90 € +3,99€ μετ.@kotsovolos [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν θα παραλαβω καθολου γιατι δεν υπαρχουν αλλα διαθεσιμα...τι μπορω να κανω για να τους τη σπασω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 460
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρελαβα στις 9:30 απο καταστημα Τουμπας. Σφραγισμενο κανονικα. Πρωτες εντυπωσεις, δεν εχω κανει τιποτα ακομα, αλλα η οθονη αξιοπρεπης (καμμια σχεση με τα φτηνα noname 7αρια, ειναι σαφως καλυτερη) και αν ξερεις τι παιρνεις νομιζω ειναι κορυφαια αγορα για 20€. Πως μπορω να σιγουρευτω αν εχει ή οχι GPS; Στην αναλογη ρυθμιση φαινεται να εχει.

• Like 1

Παρελαβα στις 9:30 απο καταστημα Τουμπας. Σφραγισμενο κανονικα. Πρωτες εντυπωσεις, δεν εχω κανει τιποτα ακομα, αλλα η οθονη αξιοπρεπης (καμμια σχεση με τα φτηνα noname 7αρια, ειναι σαφως καλυτερη) και αν ξερεις τι παιρνεις νομιζω ειναι κορυφαια αγορα για 20€. Πως μπορω να σιγουρευτω αν εχει ή οχι GPS; Στην αναλογη ρυθμιση φαινεται να εχει.

Βάλε αυτό και δες.

Επίσης αν έχει πες μας πόσο γρήγορα συνδέεται και πόσο ακριβές είναι.

Δοκίμασε τό χωρίς να έχεις το wifi ανοιχτό για να δούμε πόσο καλό είναι χωρίς υποβοήθηση agps.

10-15 μερες θα καθυστερησει.......

Και πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω πόσες μέρες κάνουν οι παραδόσεις στο σπίτι.

Σε πήραν τηλ και σε ενημέρωσαν? Τι δικαιολογία είπαν? Σε ποια περιοχή είσαι?

υπαρχει τροπος καταγγελιας?

Ναι, στην γενική γραμματεία καταναλωτή αλλά σιγά την τρομερή καταγγελία που θα τους ενοχλήσει. Έλλειψη διαθεσιμότητας τελικά σε ένα προιόν...

Με πήρανε τηλεφωνο πριν απο λίγο να μου πούνε οτι εξαντλήθηκε και οτι δεν θα παραλάβω. Τι να πω κρίμα. Μου έκανε αρνητική εντύπωση ομως και θα το αναφέρω στο Σκρουτζ και όπου άλλου μπορώ.

Με πήρανε τηλεφωνο πριν απο λίγο να μου πούνε οτι εξαντλήθηκε και οτι δεν θα παραλάβω. Τι να πω κρίμα. Μου έκανε αρνητική εντύπωση ομως και θα το αναφέρω στο Σκρουτζ και όπου άλλου μπορώ.

περιοχή; Παραλαβή απο Κατάστημα ή με Κούριερ;

Εγω που εκανα παραλαβη απο το καταστημα πρεπει να με παρουν τηλ να παω να παραλαβω? η να παω ετσι και να το ζητησω και αν το εχουν?

Δεν θα σε ειδοποιήσουν.

Εκτυπώνεις τα στοιχεία της παραγγελίας από το επιβεβαιωτικό email που έλαβες και έχεις και το δελτίο ταυτότητας μαζί σου και παραλαμβάνεις εντός 48 ωρών από την παραγγελία...

Καλή επιτυχία...

Μια απ τα ίδια..

Α ρε κοτσωβολε αδιόρθωτε.. ..

εμενα γραφει εχει παραληφθει αλλα δν με πηραν οτι ακυρωθηκε. θα παω σε λιγο απο το καταστημα, δεν θα πω οτι το παραγγειλα, θα το ζητησω και θα παω με την εκτυπωμενη παραγγελια στο ταμειο και αντε γεια μετα με τους μακακες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...