x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Όσοι το παίρνετε για Skype κάντε υπομονή και κρατήστε το σφραγισμένο, μέχρι να το δοκιμάσουμε αύριο εμείς που θα το κρατήσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν δεν κάνει, το δίνετε σφραγισμένο σαν καινούργιο σε κάποιον που δεν πρόλαβε. Αύριο που θα παραλάβω θα δοκιμάσω και ενημερώνω εδώ. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ειχα προσφατη εμπειρια με παραγγελια παραλαβη απο το καταστημα. Τυπωστε την παραγγελια που σας ηρθε στο εμαιλ.Μπορει να σας χρειαστει. Πατε στο καταστημα που εχετε επιλεξει να παραλαβετε, πατε στο ταμειο και δειχνετε το χαρτι που τυπωσατε. Θα σας φερει ο υπαλληλος τα πραγματα, πληρωνετε και φευγετε. 2 μερες κρατανε την παραγγελια.Αν δεν εμφανιστειτε στις 2 μερες αποδεσμευονται τα πραγματα. Το ειδα και εγω αυτο και το εκανα παραγγελια απο το καταστημα της Ελευσινας για να εστςελνα τον Κουνιαδο μου που μενει εκει αλλα διαβασα οτι εκτος απο την εκτυπωση θα πρεπει αν εχεις και ταυτοτητα οποτε δεν το γλυτωνω το τρεξιμο. (Κωστακη γιοκα μου παλι θα τρεχω)
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Σε μενα δεν ζητησανε ταυτοτητα.Απλα ζητανε ονομα για να βρουν την παραγγελια.
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οποιος παραλαβει νωρις ας γραψει εντυπωσεις απο skype, youtube,browsing κλπ
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί το skype. Μια χαρα θα είναι. Το πόσο καθαρή θα είναι η εικόνα και χωρίς σπασίματα στην κίνηση είναι το ζητούμενο. Και φυσικά τι άλλο τρέχει μαζί με το skype απο πριν. Εχω τρέχει skype με υποφερτή εικόνα σε χειρότερα μαραφέτια απο αυτό.(single core me 512 ram και με χειρότερη web cam) 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Κάτσε να δούμε ποιο θα παραλάβουμε τελικά... Το 70 Titanium (όχι το 70c), βλέπω rootάρεται.
harisman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μόλις με πήραν τηλ......η προσφορά ισχύει λέει μόνο για 1 τεμ και όσα και να είχες παραγγείλει (είχα παραγγείλει 2) θα παραλάβεις μόνο ένα....... Να τα μας...... Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα έχω τάξει.......
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγώ παράγγειλα από δύο μαγαζιά χωριστά Ξεκινάω να πάω να παραλάβω σε λίγο.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και εγώ σε λίγο πάω να παραλαβω να γράψω εντυπωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις