Προς το περιεχόμενο

[tablet]Archos 70C Titanium 8GB ,19.90 € +3,99€ μετ.@kotsovolos [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσα στο Zip του Oma, υπάρχει φάκελος RKDriverInstaller και εκεί υπάρχει άλλος με όνομα ADBDriver. δεν κάνει αυτός ;

Γενικά έχει ένα txt με οδηγίες που εξηγεί πως να μπουν οι drivers και μετά προχωράμε στο root.

Backup είναι το system dump. Restore δεν ξερω πως κάνεις. Δεν πήρε τπτ το μάτι μου. Ζητάνε κάτι τύποι το system dump επειδή λέει brickαραν το δικό τους, αλλά δεν λέει κανείς πώς έκαναν restore...

Αυτό το restore είναι που με τρώει και εμένα. Αν ξέραμε πως γίνεται, θα δοκίμαζα άμεσα το root!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 460
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τόσες μέρες που το έχω τελικά για browsing\online movies είναι ότι πρέπει... Να κρατούσε παραπάνω ή μπαταρία.?. Αλλά Κλάιν φορτίζει σε μιάμιση ώρα έτσι και αλλιώς..... Κάτι τελευταιο, μακάρι να μαθουμ πως μένει ανοιχτό το WiFi τουλάχιστον ή αν ξέρει κανείς ένα πρόγραμμα για να κάνουμε τη μπαταρία να μη φεύγει τόσο γρήγορα λόγω της οθόνης ή των background apps.

Καλησπέρα, να ενημερώσω και γω ότι παρέλαβα σήμερα, αν και παρήγγειλα από τους τελευταίους (11,44 π.μ.)...Πρώτες εντυπώσεις αντίστοιχες με των περισσοτέρων...μικρή διάρκεια μπαταρίας, πολύ χαμηλή απόδοση ήχου...αλλά κατά τα άλλα μια χαρά για 20 ευρώ...και για το άτομο που προορίζεται (άτομο 75+ χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε ταμπλετ)...Ένα ακόμη ευχαριστώ στον dobro για την ενημέρωση...

• Like 1

Δοκίμασα χθες για root με τον τρόπο που έγραψε ο funbreaker, αλλά και δοκιμάζοντας τους ADB drivers που ανέφερε ο x_vagos_x, αλλά δυστυχώς δεν έγινε ούτε root, ούτε καν το system dump.

• Like 1

Εγώ δοκίμασα και χθες και σήμερα με τα εξής:

1. Σε Windows 8.1 με το usb_fix όπως περιέγραφε το readme. Τζίφος. "Access Denied" ακόμα και με δικαιώματα διαχειριστή. Παρ' όλ' αυτά έτρεξα το tool και, φυσικά, δεν έκανε τίποτα. Ούτε KitKat dump σε 32gb Class 10, ούτε και Root.

2. Σε Windows 7 (χωρίς το usb_fix, καθώς ήταν μόνο για Windows 8+) δοκίμασα να κάνω το System dump. Το άφησα όλο το βράδυ μπας και αργούσε γενικά, αλλά το πρωί (μετά από 6 ώρες) δεν είχε γράψει ούτε bit στην SD.

Ξανάστειλα στην Archos στο fb...

2cwn4pf.png

• Like 4

Καλά, στείλτε κι εσείς αν είναι να δουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Κάλλιστα μπορούν να μην μου απαντήσουν ποτέ... :P

2l2u7a.png

• Like 4

Οσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια, άλλο τοσο αργα θελει να φορτισει. Απορω πως το καταφερανε αυτό.. Απο 0% σημερα φορτισε κλειστο σε 5 ωρες και 40 λεπτα, αδιανοητο αυτό με 2500 ma μπαταρια και με 1.5 vatt τροφοδοτικο. Μαλλον δινει 0.5 A το τροφοδοτικο, δεν εξυγειται αλλοιως. Παντως ανεξαρτητου αυτου, η ποιοτητα της μπαταριας είναι γενικως για τα μπαζα

• Like 1

Παιδιά όντως το φορτισα 100% και με 45 λεπτα στο ίντερνετ μόνο δηλαδή wifi ανοιχτο έφαγε 35% μπαταρία.και εχθες το φορτισα από 7% μέχρι το 100% έκανε 3 ώρες...τι να πεις...

Όντως η μπαταρία τελείως μουφια

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...