TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πολύ μικρή η μπαταρία παντως.... Σε μισή ωρα βίντεο φεύγει η μισή μπαταρία για πλάκα. Ξέρει κανεις αν υπαρχει τροπος να ακούω YouTube και να έχω όπερα για browsing ταυτοχρονα? Στο galaxy tab γίνεται αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 matrixxx μια γνωμη, μην το φορτιζεις με τον φορτιστη του encore (το εχω κι εγω) κανει γρηγορη φορτιση και η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα και πιο γρηγορα καταστρέφεται αν δεν το γνωριζεις, φορτισε το με το μαμα φορτιστη καλυτερα, οσο το δυνατον λιγοτερα milliampere και μεγαλυτερη ζωη της μπαταριας μακροχρονια και μεγαλύτερος χρονος λειτουργιας. Το τροφοδοτικο (αυτό που εχουμε από εξω δεν είναι φορτιστης, είναι τροφοδοτικο) δεν εχει καμια σχεση με το κύκλωμα φορτισης. Αν το κύκλωμα φορτισης (είναι μεσα στο ταμπλετ) δινει πχ 500mA στην μπαταρια, τοτε ειτε βαλεις 0.5Α τροφοδοτικο, ειτε 1 ειτε 5Α, θα φορτιζει στον ιδιο χρονο με 500mA ρευμα. Αν βεβαια το οριο του κυκλώματος φορτισης είναι μεγαλο (πχ 1Α) τοτε μπορεις να βαλεις τροφοδοτικο 0.2Α ώστε να ορισεις μονος σου το ρευμα φορτισης στα 200mA και να κανεις 10 ωρες πχ φορτιση, ενώ αν βαλεις τροφοδοτικο 1Α θα κανει το 1/5. Ξερω περι φορτισεων παντως - ευχαριστω ομως για το ποστ όπως και να εχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παντως σιγουρα το Archos εχει μεγαλυτερο οριο κυκλώματος γιατι σε ένα μυνημα σου διαβασα ότι το φορτισες περιπου σε 2.5 ωρες, εμενα με το μαμα φορτιστη εκανε 5 ωρες και 15 λεπτα να φορτισει, (γι αυτό το ειπα πριν) φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εβγαλα τωρα από το κουτι του, το τροφοδοτικο του archos. 1.5A εξοδο γραφει πανω, επομένως δεν εχει διαφορα ιδιαιτερη. Αν λοιπον εκανε 5 ωρες και 1 τεταρτο στο δικο του, σημαινει ότι αν λεγαμε ότι είναι σταθερης φορτισης θα ηταν: 500mA * 5.25h=2625mΑh - 2500 την αναφερει η εταιρια. (αν και δεν είναι σταθερο το ρευμα φορτισης καθ'ολη την διαρκεια σε τέτοιες συσκευες αφου εχουν μπαραριες λιθιου, αλλα αυτή χωριζεται σε 4 φασεις, η πρωτη μονο είναι σταθερου ρεύματος και συνηθως είναι με οριο το 1-1.5Α, μετα πεφτει σταδιακα σε μικρα ρευματα όπως .5 ή 0.25Α) Δεν ειπα 2.5 ωρες, ειπα 2+ ωρες. Ισως 2.5 ισως 3 ισως 4. Ηταν χοντρικα πανω από 2 ωρες (χωρις να θυμαμαι ακριβως) δηλαδή στο ac ολες τις φορες. Δεν το φορτιζα από το 0 τις 2 φορες, αλλα από το 20%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παντως το σιγουρο είναι ότι η μπαταρια του είναι η πιο χαλια από οποιοδήποτε ταμπλετ - κινητο που ειχα ποτε μου. Κι επισεις η rom του εχει 2 μεγαλα bug, μπορει να χει κι αλλα δε ξερω, αλλα τα 2 που βρηκα είναι το 1ο δεν μενει μονιμα ανοιχτο το wifi όταν κλεινει η οθονη, και εχω κανει την αναλογη ρυθμιση, και επισεις οι ρυθμισεις εντασης του ηχου επισεις και αυτές δεν αποθηκεύονται, τις βαζω στο μάξιμουμ και αυτές επιστρεφουν στις εργοστασιακες ρυθμισεις παλι που είναι χαμηλοτερα. Αυτα τα bug δεν το εχω ξαναδει πουθενα αλλου σε οσες συσκευες ειχα ποτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Για το wifi που κλεινει με την οθονη, για δοκιμαστε καποιο απο τα deep sleep ή green power μηπως και εχει ρυθμιση να το κραταει ανοιχτο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=org.gpo.greenpower&hl=en To επι πληρωμη juice defender εχει τετοια ρυθμιση αλλα οχι το free. Edit: το green power τελικα εχει τετοια ρυθμιση, το deep sleep οχι. Τωρα δεν ξερω αν παιρνει την προτεραιοτητα απο το tablet. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν κάποιος που το αγόρασε δεν το θελήσει, να μου στήλει pm για Αθήνα, για ένα πιτσιρίκι το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Προλαβε την προσφορα φιλος μου και μου το εφερε να το δω.Εννοειτε για 20 ευρω αξιζει πολυ. Το προβλημα με το wifi που κλεινει με την οθονη.Το εκανε και στου παιδιου, κατι πειραξε δεν θυματε τι ειναι αυτο και τωρα δεν κλεινει το wifi.Αρα λογικα ειναι θεμα ρυθμισεων και διορθωνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν βρούμε τροπο να το ρουτάρουμε το tablet θα ανέβει επίπεδο. Θα ελέγξουμε τι ξεκινάει στο startup Θα φύγουν πολλλα άχρηστα system apps Θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε apps όπως το greenify Με ποιά εφαρμογή παρακολουθείτε cpu & ram? Έβαλα το cool tool αλλά δεν νομίζω να το κρατήσω για πολύ γιατί είναι αρκετά βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 αυτό το root το δοκίμασε κανείς; είναι συμβατό; http://www.arctablet.com/blog/forum/archos-titanium/archos-70-titanium-rooted-finally/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Σημαντικό εύρημα: Ότι επιλογή κι αν δώσουμε στο Keep Wifi on during sleep, αν το τάμπλετ είναι στην μπρίζα, το Wifi θα μένει ανοιχτό. Δεν παίζει ρόλο αν έχουμε πει Always/Only when plugged in/Never, αν είναι στην πρίζα και φορτίζει το Wifi δεν κλείνει. αυτό το root το δοκίμασε κανείς; http://www.arctablet.com/blog/forum/archos-titanium/archos-70-titanium-rooted-finally/ Ήμουν στα πρόθυρα να το δοκιμάσω, αλλά δεν βρίσκω καν stock firmware image στην περίπτωση που τα σκατώσω με διάφορα tools... Oπότε λέω να το παρατήσω το θέμα root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 αυτό το root το δοκίμασε κανείς; http://www.arctablet.com/blog/forum/archos-titanium/archos-70-titanium-rooted-finally/ Κι εγώ αυτό ήμουν έτοιμος να ποστάρω τώρα. Είναι για το 70 και όχι το 70c όμως. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει αν το δοκιμάσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ήμουν στα πρόθυρα να το δοκιμάσω, αλλά δεν βρίσκω καν stock firmware image στην περίπτωση που τα σκατώσω με διάφορα tools... Oπότε λέω να το παρατήσω το θέμα root. αυτό κάνει; http://www.archos.com/us/support/support_tech/updates_dev.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει αν το δοκιμάσουμε? Και άντε και κολλάει. Tool για restore υπάρχουν. Firmware για το 70σκέτο δίνει η Archos. Για το δικό μας δεν δίνει, όμως... Εκεί έχω ενδοιασμούς... αυτό κάνει; http://www.archos.com/us/support/support_tech/updates_dev.html Όχι, δεν κάνουν. Τα δικά μας είναι μετά την Gen10. Είναι η σειρά Elements. Εγώ πάντως ένα mail και ένα facebook message στην Αrchos, έστειλα [ρωτώντας αν σκοπεύουν να δώσουν firmware και restore software για το 70c όπως με το 70, όχι για το root... xD ] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Από το 10% περίπου της μπαταρίας έκανε να φορτίσει 2 ώρες και 45 λεπτά στο 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις