Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν κολλάει σε ταινίες και βίντεο μια χαρά πάει. Επίσης εγκατέστησα την εφαρμογή night mode γιατι η φωτεινότητα απο τις ρυθμίσεις , ακόμη και στο ελάχιστο δεν πέφτει πολύ. Αποτέλεσμα αυτου ειναι να τρώει ολη την μπαταρία. Φαίνεται και στο μενου της μπαταρίας "οθόνη 99%" !
stefan123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παντως ετσι οπως ειναι για παιχνιδια δεν κανει...ουτε το soccer stars --που δεν ειναι και κατι πολυ βαρυ---δεν το ανοιγει καν...Ηθελα να ηξερα αν τα δοκιμαζουν εκει στην archos πριν τα βγαλουν στην παραγωγη,αν ειναι λειτουργικα...Κατα τα αλλα το κιτ κατ μας ενοιαξε....ελεος!!!!
blueangel3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 με λιγα λογια αυτο το ταβλετ για τη χρηση ειναι ? αν ειναι για χρηση
stefan123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 με λιγα λογια αυτο το ταβλετ για τη χρηση ειναι ? αν ειναι για χρηση Για να βλεπει κανενα πιτσιρικι κανενα παιδικο καλο ειναι... Αλλα μεχρι εκει...
volleyball Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τα μειονεκτήματά του: Ήχος σχετικά χαμηλός στο max και εν γένει μέτριος - ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημά του, μπαταρία που πέφτει για πλάκα (αλλά κ φορτίζει κ για πλάκα...) Παιδιά αυτό ισχύει σε όλους ; Εγώ το έχω πάνω από 3 ώρες και 20 λεπτά που φορτίζει ( ξεκίνησε από 0%) και ακόμα δεν έχει φορτίσει πλήρως. με λιγα λογια αυτο το ταβλετ για τη χρηση ειναι ? αν ειναι για χρηση Από τα καλά είναι ότι είδα μέσα από την εφαρμογή του youtube video 720p χωρίς κανένα πρόβλημα
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παιδιά αυτό ισχύει σε όλους ; Εγώ το έχω πάνω από 3 ώρες και 20 λεπτά που φορτίζει ( ξεκίνησε από 0%) και ακόμα δεν έχει φορτίσει πλήρως. Την τριτη φορτιση την εκανα χθες νυχτα. Το εβαλα κατά τις 2 χωρις να το κλεισω, αλλα με σβηστη οθονη. Το πρωι ηταν 100%, αλλα και ταμπλετ και φορτιστης ηταν πολύ ζεστα, λες και επαιζα κανενα παιχνιδι. Ενώ δεν ετρεχε καμια εφαρμογή. Στην ερωτηση σου, απαντηση δυστυχως δεν εχω: Το φορτιζω με τον "φορτιστη" του encore με τον οποιο φορτιζω τα παντα, κινητα, ταμπλετ κλπ και είναι 2Α. Δεν χρονομετρησα καμια από τις 3 φορες ποση ωρα εκανε, το αφηνα 2 ωρες+ κάθε φορα χωρις να το κοιταζω. Την επομενη φορα θα προσπαθήσω να το ελεγχω αν εχω τον χρονο και είμαι εδώ.
terry308 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το πήρα για δώρο , δεν έβαλα google account Για απλή χρήση (από γυναίκα για viber youtube) είναι οκ πιστεύω 1η πλήρη φόρτιση μέχρι το πρωί που σηκώθηκα Το έβγαλα από τη πρίζα 6:00 ενεργοποίησα wifi και τώρα που επέστρεψα 15:30 έχει 90% Οθόνη 40% Wifi 31% Αδράνεια tablet 31% 89% τώρα Οθόνη 70% Wifi 16% Αδράνεια tablet 15% .....
orck Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μια χαρα το βλεπω σαν ταμπλετακι των 20ευρω, για 60ευρω αλλαζει το πραγμα.ΥΓ Οποιος θελει σφραγισμενο με αποδειξη στα νοτια προαστια ας στειλει ενα ΠΜ. 2
volleyball Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Την τριτη φορτιση την εκανα χθες νυχτα. Το εβαλα κατά τις 2 χωρις να το κλεισω, αλλα με σβηστη οθονη. Το πρωι ηταν 100%, αλλα και ταμπλετ και φορτιστης ηταν πολύ ζεστα, λες και επαιζα κανενα παιχνιδι. Ενώ δεν ετρεχε καμια εφαρμογή. Στην ερωτηση σου, απαντηση δυστυχως δεν εχω: Το φορτιζω με τον "φορτιστη" του encore με τον οποιο φορτιζω τα παντα, κινητα, ταμπλετ κλπ και είναι 2Α. Δεν χρονομετρησα καμια από τις 3 φορες ποση ωρα εκανε, το αφηνα 2 ωρες+ κάθε φορα χωρις να το κοιταζω. Την επομενη φορα θα προσπαθήσω να το ελεγχω αν εχω τον χρονο και είμαι εδώ. Τελικά έκανε να φορτίσει πλήρως 4 ώρες και 30 λεπτά, το είχα τελείως κλειστό. Και το ανοίγω και βλέπω ποσοστό μπαταρίας 95%.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τελικά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος οπότε θα το κρατήσω. GPS δεν έχει, είναι το 70c και μου ήρθε φορτισμένο στο 100% (παράξενο). Σχετικά με την μπαταρία: μέχρι τώρα το τεστάρω 2 ώρες: εγκατάσταση εφαρμογών, εγκατάσταση και παραμετροποίηση launcher, browsing, youtube κτλ και η μπαταρία έπεσε στο 50% Εντάξει δεν μου φαίνεται και τραγικό, μια χαρά είναι. Στο browsing με opera mini πάει καλά. Παιχνίδια δεν δοκίμασα ακόμα και ίσως γι αυτό δεν απογοητευτηκα. Το google earth που δεν είναι και ότι πιο ελαφρύ το έτρεξε μια χαρά. Στο skype έφαγε τα πρώτα του κολήματα μόλις το έτρεξα γιατί κατέβαζε τις συνομιλίες, μετά έστρωσε κάπως. Βίντεο κλήση δεν δοκίμασα ακόμα. Οι εφαρμογές που πρότεινε να εγκαταστήσουμε στην αρχή και που δεν εγκατέστησα τι ήταν? Αν δεν βρούμε τρόπο να το κάνουμε root δεν παίζει να απεγκαταστήσουμε τις εφαρμογές συστήματος και να ελέγξουμε τι ξεκινάει στο boot ε? Ποιον launcher προτιμήσατε? Εγώ έβαλα τον apex επειδή διάβασα πως είναι ελαφρύς. Έχετε να προτείνετε κανέναν άλλον? με λιγα λογια αυτο το ταβλετ για τη χρηση ειναι ? αν ειναι για χρηση Απ ότι βλέπω απ την πρώτη επαφή για χαλαρό browsing, youtube, skype με λίγο ζόρισμα και χαζοπαίχνιδα είναι οκ. Σε απαιτητικά παιχνίδια δεν το δοκίμασα αλλά απ ότι λενε οι υπόλοιποι δεν την πολυπαλεύει και είναι λογικό. Σε ταινίες δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα. Μόνο εμπόδιο ίσως είναι η μπαταρία. Πάντως για 20 ευρώ αξίζει και με το παραπάνω.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τον apex ως browser δεν τον γνωρίζω αλλά θα τον δοκιμάσω. Εγω εβαλα και opera mini ο οποίος αποκρίνεται πολύ καλά.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επίσης εγκατέστησα την εφαρμογή night mode γιατι η φωτεινότητα απο τις ρυθμίσεις , ακόμη και στο ελάχιστο δεν πέφτει πολύ. Αποτέλεσμα αυτου ειναι να τρώει ολη την μπαταρία. Φαίνεται και στο μενου της μπαταρίας "οθόνη 99%" ! Είσαι σίγουρος πως η ένδειξη είναι σωστή? Γιατί και σε μένα 100% δείχνει παρόλο που έχω κάνει τόσα πράγματα. Μήπως εννοεί απλά πως χρονικά από την τελευταία φόρτιση η οθόνη ήταν ανοιχτή στο 100% του χρόνου? Θα το βάλω πάντως κι εγώ το night mode.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 2 ωρες power on, με 35 λεπτα με οθονη (22' το παιχνιδι που λεω παραπανω και 12' youtube 720p). Μπαταρια από το 100% πηγε στο 41%. (96% της ενεργειας η οθονη - στην ελαχιστη φωτεινοτητα). Χθες χωρις παιχνίδια εκτος του τεστ, και χωρις βιντεο, μονο με σκαλισμα κλπ, ειχε βγαλει 90 λεπτα οθονης ολη η μπαταρια. Όλα αυτά μετα από 3 φορτισεις.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δοκίμασα για υποστήριξη otg, βλέπει το φλασάκι αλλά μόλις το εντοπίζει μου λέει ότι αφαιρέθηκε.Οπότε ή δεν υποστηρίζει ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
sunstar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 2 ωρες power on, με 35 λεπτα με οθονη (22' το παιχνιδι που λεω παραπανω και 12' youtube 720p). Μπαταρια από το 100% πηγε στο 41%. (96% της ενεργειας η οθονη - στην ελαχιστη φωτεινοτητα). Χθες χωρις παιχνίδια εκτος του τεστ, και χωρις βιντεο, μονο με σκαλισμα κλπ, ειχε βγαλει 90 λεπτα οθονης ολη η μπαταρια. Όλα αυτά μετα από 3 φορτισεις. matrixxx μια γνωμη, μην το φορτιζεις με τον φορτιστη του encore (το εχω κι εγω) κανει γρηγορη φορτιση και η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα και πιο γρηγορα καταστρέφεται αν δεν το γνωριζεις, φορτισε το με το μαμα φορτιστη καλυτερα, οσο το δυνατον λιγοτερα milliampere και μεγαλυτερη ζωη της μπαταριας μακροχρονια και μεγαλύτερος χρονος λειτουργιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις