Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα θα τα βγαλει τα λεφτα του σημερα και αυριο για να βλεπει η κορη μου barbie εδω στο παιδων γιατι εκανε χειρουργειο.

• Like 2
  • Απαντ. 460
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περαστικά ευχομαι γρήγορη ανάρωση!

Βαλε της και Πεπα το γουρουνάκι που ειναι επιμορφωτικό :) 

Μια φορά το έβαλα για πλάκα και είδα ολόκληρο επεισόδιο .. 

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα θα τα βγαλει τα λεφτα του σημερα και αυριο για να βλεπει η κορη μου barbie εδω στο παιδων γιατι εκανε χειρουργειο.

Περαστικά!

• Like 1
Δημοσ.

Στην τριτη φόρτιση που το έχω σήμερα και με το battery bot να ελέγχω την μπαταρία, προς το παρόν είμαι σε καλά επίπεδα. Με χρήση απ το πρωί λίγο ιντερνετ με opera, viber και μικρή περιήγηση στους χάρτες έφαγε 5%. Βέβαια θα δώ και πως θα κινηθεί στην πορεία διότι μπορεί να θέλει και calibration η μπαταρία.

Από ταχύτητα είναι δυστυχώς αρκετά αργό και αυτό κατά βάση του επεξεργαστή και όχι της μνήμης. Κινητό με τον MT6572 και 512RAM πάει σφαίρα. Έχω απανεργοποιήσει οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ως bloatware και σημαντικό η αλλαγή του launcher (με NOVA πάει πολύ καλα και απενεργοποιημένα τα εφέ κύλισης κλπ).

Μένει να βρεθεί τρόπος για root -> Greenify/Titanium/xposed και custom recovery να παρουμε κανενα bacup της rom.

@LLLEFTERIS: Περαστικά της!!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Add: @Λευτερη, περαστικα στην μικρη! 

Ειναι παραπανω απο αξιοπρεπες ακομα και για 50 ευρω ταμπλετ.

Διαφωνω σε αυτό σαν συνολικη εικονα. Εχω 2 πολύ καλα ταμπλετ και εχω και ένα "φτηνιαρικο" δωρο της wind με το double play (MD703A). Με αυτό το συγκρινω σε οσα λεω παραπανω. Όχι με κανενα ακριβο.

Σε απλα παιχνιδακια (δοκιμασα 2-3, παράδειγμα αυτό), φαινεται καθαρα ότι δεν τραβαει, εκει που το άλλο παιζει με πολλη καλη και ομαλη κινηση με 50% cpu και με χαμηλοτερο clock (400-700Mhz), αυτό χτυπάει 90-100%cpu στα 816Mhz και η κινηση σκαλωνει (λιγα frames per second). Εκεινο είναι ένα διπυρηνο με 418MB (!) ram, αυτό κολλαει παροτι εχει οριακα περισσοτερη ram (512) και ιδια ακριβως GPU με το άλλο. (mali400mp) Σε idle το άλλο ριχνει cpu στα 60Mhz και λειτουργει μονο ενας πυρηνας, αυτό παιζει στα 312MHz και με τους 2 πυρηνες on. Εχουν μεγαλη διαφορα στην αποκριση παντου (μενου - ξεκίνημα εφαρμογών κλπ), παρα το ότι το άλλο είναι και 1 χρονο που εχει δουλεψει και εχει γεμισει με σαβουρες, ενώ αυτό είναι αδειο, ουτε τα 3rd party Software στο σεταρισμα δεν εγκατεστησα. Μονο clean master Και cool tool για να δω πως τα παει, που αυτά βεβαια υπαρχουν και στο 703 + αλλα 10 apps. (Το πρόβλημα πιθανότατα είναι στην rom και όχι στο hardware.)

• Like 1
Δημοσ.

Add: @Λευτερη, περαστικα στην μικρη! 

Διαφωνω σε αυτό σαν συνολικη εικονα. Εχω 2 πολύ καλα ταμπλετ και εχω και ένα "φτηνιαρικο" δωρο της wind με το double play (MD703A). Με αυτό το συγκρινω σε οσα λεω παραπανω. Όχι με κανενα ακριβο.

Σε απλα παιχνιδακια (δοκιμασα 2-3, παράδειγμα αυτό), φαινεται καθαρα ότι δεν τραβαει, εκει που το άλλο παιζει με πολλη καλη και ομαλη κινηση και με χαμηλοτερο clock, αυτό χτυπάει 90-100%cpu και η κινηση σκαλωνει (λιγα frames per second). Εκεινο είναι ένα διπυρηνο με 480MB (!) ram, αυτό κολλαει παροτι εχει οριακα περισσοτερη ram (512) και ιδια ακριβως GPU με το άλλο. (mali400mp) Σε idle το άλλο ριχνει cpu στα 60Mhz και λειτουργει μονο ενας πυρηνας, αυτό παιζει στα 312MHz και με τους 2 πυρηνες on. Εχουν μεγαλη διαφορα στην αποκριση παντου (μενου - ξεκίνημα εφαρμογών κλπ), παρα το ότι το άλλο είναι και 1 χρονο που εχει δουλεψει και εχει γεμισει με σαβουρες, ενώ αυτό είναι αδειο, ουτε τα 3rd party Software στο σεταρισμα δεν εγκατεστησα. Μονο clean master Και cool tool για να δω πως τα παει, που αυτά βεβαια υπαρχουν και στο 703 + αλλα 10 apps. (Το πρόβλημα πιθανότατα είναι στην rom και όχι στο hardware.)

matrixxx αντι του clean master δοκιμασε συνδυασμο sd maid - app cache cleaner διοτι πλεον ειναι αρκετα βαρυ.

Δημοσ.

Μονο μη ξεχνας κατι πολύ βασικο φιλε Matrixxx, 800 X 480 το Arko MD703A εναντι 1024 X 600 το Archos, οποτε το Arko διαχειρίζεται πιο ευκολα τα παιχνίδια και γενικα όλα λογω της χαμηλότερης αναλυσης.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

matrixxx αντι του clean master δοκιμασε συνδυασμο sd maid - app cache cleaner διοτι πλεον ειναι αρκετα βαρυ.

Όχι, ακομα και αυτά εβγαλα χθες, δεν αφησα τιποτα παρα μονο το παιχνιδι αλλα παλι το ιδιο σκαλωμα τρωει. Καμια διαφορα.

Μονο μη ξεχνας κατι πολύ βασικο φιλε Matrixxx, 800 X 480 το Arko MD703A εναντι 1024 X 600 το Archos, οποτε το Arko διαχειρίζεται πιο ευκολα τα παιχνίδια και γενικα όλα λογω της χαμηλότερης αναλυσης.

Δεν το ξεχναω, είναι πραγματι ενας λογος που τον εχω σκεφτει. Το αποτέλεσμα μετραει όμως, γιατι αν κολανε τα παιχνιδακια αυτά  θα "ταλαιπωρησει" οποιον το δουλευει (ακομα και ένα παιδακι), δεν θα είναι αξιοπρεπες.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι πολύ αργός ο επεξεργαστής του,ότι και να κάνουμε πλυν custom OC kernel που αμφιβάλλω αν υπάρχει. Θα δοκιμάσω και τον περιορισμό στις cached εφαρμογές μήπως και βελτιωθεί κάπως η κατάσταση.

Δημοσ.

περαστικά ευχομαι γρήγορη ανάρωση!

Βαλε της και Πεπα το γουρουνάκι που ειναι επιμορφωτικό :)

Μια φορά το έβαλα για πλάκα και είδα ολόκληρο επεισόδιο .. 

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωραία και μικρά σε μέγεθος, οπότε δεν αποχαυνώνονται πολύ τα παιδιά... καμιά 140αριά από δαύτα έχουμε... μεταξύ άλλων....

Δημοσ.

Οσον αφορά την ρομ αυτο που βρήκα ειναι το παρακάτω δεδομένου οτι φοράει το ιδιο chipset Rockchip RK3026

http://www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3026-entwicklung-und-customroms-development-and-croms/

θέλει μελέτη όμως και ίσως να ανοίγαμε ενα νεο τοπικ στην κατάλληλη κατηγορία.

Δημοσ.

Καλή ανάρρωση, περαστικά!!! Γρήγορα να επιστρέψει στις παιδικές της δραστηριότητες!!! Βαλ’ της και τον talking tom, τα μικρούλια σπάνε πολύ πλάκα με αυτή την εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! Ξυπνησε και ειναι μια χαρα.

Περαστικά της!! Τώρα που θα αναρρώνει και θα βλέπει Barbie για κοίτα αν κολλάει το τάμπλετ!! :-)  Διότι αν τσατιστεί η μικρή με τα κολλήματα του Archos τότε θα΄ ναι μούφα τελείως και θα πάει προς επιστροφή..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...