Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αν υπήρχε η δυνατότητα να το γυρίζαμε σε 4.1 ισως πήγαινε καλύτερα. Δεν γνωρίζω όμως κατα πόσο ειναι εφικτό. @funbreaker Για 20 ευρώ αξίζει σίγουρα με όσα ελλατώματα έχει. Φυσικά μπορείς να μην το ανοίξεις και να το γυρίσεις στο κατάστημα για επιστροφή χρημάτων ή ακόμη καλύτερα να το δώσεις σε κάποιο μέλος που ενδεχομένως το χρειάζεται.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Υπάρχει χρονικό περιθώριο επιστροφής? Γιατί αν είναι τόσο μάπα και μην λειτουργικό όπως λέτε τι να το κάνω?
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για 20 ευρω είναι μπορω να πω μια χαρα. Η οθονη του μαλιστα είναι αρκετα καλη (καλυτερη από του MLS tab), ετσι αναλόγως την χρηση μπορει να ειναι και αψογο (Πχ για ελεγχο email κλπ απλες εφαρμογες.) Αρκει να μην παψει να ανοιγει. Τα σχολια μου ηταν για την κατηγορια του, στα 40-50 ευρω δηλαδή: Οθονη για πανω από την κατηγορια, τα υπολοιπα κατω. Απλα η οθονη που είναι η πρωτη επαφη, σου δινει μεγαλες προσδοκίες που μετα δεν ικανοποιούνται. Αν και η οθονη ηταν χαλια, δεν θα περιμενες τιποτα και θα ελεγες συνολικα "οκ, μαπα". ΥΓ. Η ζελατινουλα του δεν χαλαει ιδιαιτερα την αποδοση της οθονης, την ξεκολησα λιγο σε μια γωνια βασιζόμενος σε συμφορουμιτη που ειπε ότι βελτιώνεται τρομερα, μου φανηκε ότι απλα την κανει πιο glossy. Δεν προσεξα ιδιαιτερη ή μετρια βελτιωση σε καθαροτητα - ευκρινια, ετσι αποφασισα να την αφήσω ως προστατευικη ζελατινα μιας και δεν φαινεται και είναι σαν να είναι αυτος ο ρολος της. 3
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Για 20 ευρω είναι μπορω να πω μια χαρα. Η οθονη του μαλιστα είναι αρκετα καλη, ετσι αναλόγως την χρηση μπορει να ειναι και αψογο (Πχ για ελεγχο email κλπ απλες εφαρμογες.) Αρκει να μην παψει να ανοιγει. Τα σχολια μου ηταν για την κατηγορια του, στα 40-50 ευρω δηλαδή. Οθονη για πανω από την κατηγορια, τα υπολοιπα κατω. ε κάτσε ρε συ, άμα κολάει και στο μενού και αν η μπαταρία κρατάει μιαμιση ώρα τι να το κάνω? Για δίσκο για τον καφέ 20 ευρώ είναι πολλά, το θέμα είναι να μπορεί να κάνει τα στοιχειώδη αξιοπρεπώς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 To menu lagαρει αν είναι σε φαση που εκλεισες κατι άλλο και ακομα δουλευει μνημη κλπ. Αν είναι idle δεν κολλαει τοσο ώστε να το δεις/καταλαβεις ως πρόβλημα. Για δισκακι καφε αν είναι κανε αρνηση παραλαβης είναι πολλα τα 20, επισης αν θες να κανεις ό,τι και με ένα πολύ ακριβοτερο επισης κανε αρνηση παραλαβης. Δεν μπορω να βοηθησω παραπανω, καθως δεν υπαρχουν μεζούρες να μετρησει κανεις κατι και να σου πει τι και πως. Πηγαινε σε ένα μαγαζι να το δουλεψεις ώστε να εχεις δικη σου γνωμη αμεσα και συγκεκριμενα - αν ο κοπος που κανουμε να βοηθήσουμε σε μπερδευει ή σε ενοχλεί. Το "αξιοπρεπως" είναι σχετικο απο 1000 αποψεις/πλευρες.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 To menu lagαρει αν είναι σε φαση που εκλεισες κατι άλλο και ακομα δουλευει μνημη κλπ. Αν είναι idle δεν κολλαει τοσο ώστε να το δεις ως πρόβλημα. Για δισκακι καφε αν είναι κανε αρνηση παραλαβης είναι πολλα τα 20, επισης αν θες να κανεις ό,τι και με ένα πολύ ακριβοτερο επισης κανε αρνηση παραλαβης. Δεν μπορω να βοηθησω παραπανω, καθως δεν υπαρχουν μεζούρες να μετρησει κανεις κατι και να σου πει τι και πως. Πηγαινε σε ένα μαγαζι να το δουλεψεις ώστε να εχεις δικη σου γνωμη αμεσα και συγκεκριμενα - αν ο κοπος που κανουμε να βοηθήσουμε σε μπερδευει ή σε ενοχλεί. Χρόνος για κατάστημα αυτές τις μέρες δεν υπάρχει, μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα κι αν δεν μου κάνει και δεν προβλέπεται και επιστροφή εντός κάποιου διαστήματος θα έχω χάσει 20 ευρω.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ενταξει παιδια τα παραλετε τωρα. Ειναι της κατηγοριας των 50 ευρω, και το πηραμε στα 20. Ειναι παραπανω απο αξιοπρεπες ακομα και για 50 ευρω ταμπλετ. Εγω το πηρα για browsing και κανα skype (για κληση και οχι βιντεο κληση) και κανει τη δουλεια μια χαρα. Η μπαταρια προσεξα οτι μετα απο 80% πεφτει πιο αργα, ισως ειναι bug. Σε γενικες γραμμες, για 20 ευρω.. ειναι αψογο. Για τη ζελατινα θα συμφωνησω οτι ειναι σαν προστατευτικη αλλα το αυτοκολλητο στα δεξια πως το βγαζω? 2
stavros34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χρόνος για κατάστημα αυτές τις μέρες δεν υπάρχει, μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα κι αν δεν μου κάνει και δεν προβλέπεται και επιστροφή εντός κάποιου διαστήματος θα έχω χάσει 20 ευρω. Πάντως υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που το θέλουν. Τα 20€ δεν θα τα χάσεις εάν το δώσεις σε ισομνιτη που το θέλει ακόμα. Εν αναμονή της παραλάβης.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πάντως υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που το θέλουν. Τα 20€ δεν θα τα χάσεις εάν το δώσεις σε ισομνιτη που το θέλει ακόμα. Εν αναμονή της παραλάβης. Ναι, σήμερα θα παραλάβω λογικά και αν δω ότι δεν μου κάνει το δίνω σε όποιον θέλει. Ήδη μου έστειλε κάποιος pm.
kuziakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ενταξει παιδια τα παραλετε τωρα. Ειναι της κατηγοριας των 50 ευρω, και το πηραμε στα 20. Ειναι παραπανω απο αξιοπρεπες ακομα και για 50 ευρω ταμπλετ. Εγω το πηρα για browsing και κανα skype (για κληση και οχι βιντεο κληση) και κανει τη δουλεια μια χαρα. Η μπαταρια προσεξα οτι μετα απο 80% πεφτει πιο αργα, ισως ειναι bug. Σε γενικες γραμμες, για 20 ευρω.. ειναι αψογο. Για τη ζελατινα θα συμφωνησω οτι ειναι σαν προστατευτικη αλλα το αυτοκολλητο στα δεξια πως το βγαζω? Δηλαδη σε βιντεο κληση δεν την παλευει?
sunstar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παντως σημερα παιδια που το χρησιμοποιω 2η μερα δε μου φαινεται τοσο κακο η αργο τελικα. Κατεβασα και το ccleaner και που και που του κανω κι ενα scan, και μπορω να πω ότι πηγαινει μια χαρα. Στα 20 ευρω δεν το συζηταω, είναι πραγματικα χαρισμα στη κυριολεξια της εννοιας. 2
volleyball Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το ανοίγω σήμερα με 12% μπαταρία, μετά ανοίγω wifi --> chrome --> μέσα σε 3 λεπτά browsing πάει στο 0% η μπαταρία και κλείνει.
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μήπως υπάρχει κάποια προεγκατεστημένη εφαρμογή που προκαλεί battery leak? Δοκίμασε κανείς κανένα πρόγραμμα τύπου Gsam & better battery stats για να δει τι καταναλώνει την μπαταρία?
kaktos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Απλά η μπαταρία του θα ήταν ήδη κοντά στο 0% και αυτο θα σου έλεγε ότι έχει 12%. Πολλά android χαμηλής τιμής το έχουν αυτο, για παράδειγμα είχα ένα κινητό android στο παρελθόν και κόλλαγε στο 70% και δεν έπεφτε ολόκληρη την ημέρα και στο τέλος της πήγαινε στο 5% απότομα και σε άφηνε στα ξαφνικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις