harisman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, χθες παρέλαβα 1 από τα 2 της παραγγελίας μου. Σύντομα οι εντυπώσεις μου: - Οθόνη καλή για τα λεφτά της - για μένα η ευχάριστη έκπληξη δεδομένου του budget - Δεν κολλάει ακόμα σε normal χρήση - Wifi ok, bluetooth & GPS δεν υπάρχουν Τα μειονεκτήματά του: Ήχος σχετικά χαμηλός στο max και εν γένει μέτριος - ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημά του, μπαταρία που πέφτει για πλάκα (αλλά κ φορτίζει κ για πλάκα...), η οθόνη στην χαμηλή ρύθμιση έχει αρκετά υψηλή φωτεινότητα (=καταναλώνει...) κ δεν έχει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Γενικές εντυπώσεις οκ. Επίσης φαντάζομαι θα έχετε δει ότι πρέπει να βγει από την οθόνη η "μεμβράνη" προστασίας που φοράει. Η οθόνη μεταμορφώνεται μετά την απομάκρυνσή της. BTW: Ευχαριστώ τον topic starter. Απλά λαγωνικό.....!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το ηχείο κι εμένα είναι πολύ σιγανό. Συμβουλή: δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τα Developer Options και τικάρετε το τρι-τελευταίο που λέει "Don't keep activities". Δηλώνεις έτσι να μην καταλαμβάνουν χώρο οι cached εφαρμογές που είναι στο background και περιμένουν να τρέξουν, με αποτέλεσμα περισσότεροι πόροι να δίνονται στην εφαρμογή που χρησιμοποιείς κάθε φορά. Όταν κάνεις βέβαια switch σε μια άλλη εφαρμογή από τις Πρόσφατες, είναι σαν να φορτώνει πρώτη φορά εκείνη τη στιγμή, όμως είναι πιο γρήγορη η εφαρμογή που χρησιμοποιείς λόγω ελεύθερης RAM. Εξάλλου δεν είναι για Multitasking το ταμπλετ αυτό, οπότε δώρο άδωρο να έχεις δυο-τρεις εφαρμογές να δεσμεύουν πόρους ενώ έτσι κι αλλιώς κάνεις ένα πράγμα τη φορά. Εμένα το Wifi κλείνει όταν είναι σε standby, κι ας το άλλαξα από το Wifi > Advanced > Keep Wifi on during Sleep σε Always. Και στις δυο συσκευές. Εσάς; [κλείνει αν το αφήσω 10 δευτερόλεπτα με κλειστή οθόνη, όχι νωρίτερα] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και σε μένα έτσι συμβαίνει με το Wi-Fi. Όλα αυτά είναι θέμα της rom. Εγώ εγκατέστησα μια εφαρμογή sound boost και το έβαλα στο 20% όπου κάτι κάνει τώρα. Γενικώς το ηχείο είναι της πλάκας. Τουλάχιστον σε θέμα ταινιών που το δοκίμασα είναι αξιοπρεπέστατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και σε μένα έτσι συμβαίνει με το Wi-Fi. edit: Στο site της Archos λέει πως για να μένει ανοιχτό το Wifi όταν κλείνει η οθόνη πρέπει να... ξεχάσουμε τα αγγλικά και την συντακτική και γραμματική κατανόησή τους και να επιλέξουμε "Νever" αντί "Always". Φυσικά ούτε αυτό λειτουργεί. Έλεος ρε Archos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΠΑιδια επειδη μαλλον δεν το χω, πως σβηνω τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες.Στο all apps τις κραταω με το δακτυλο και τις παω προς τα πανω αλλα δε μου βγαζει καδο αλλα μου τις περναει στην επιφανεια εργασιας? Και μια χαρη απο τους γνωστες.Προτεινετε τι ν α σβησουμε και τι να προσθεσουμε,ρυθμισεις κτλ για να βελτιωθει κατα το δυνατο η λειτουργια του. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από louben Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς λόγω έλλειψης GPS δεν μου κάνει για την χρήση που το ήθελα, οπότε έγινε το ιδανικό δώρο στο ανιψάκι! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από JIMBOAthens 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εβαλα το GPS Navigation BE-ON-ROAD και μετα κατεβασα χαρτες και φωνες.....εκλεισα wifi και μετα βολτα....... ετσι και αλλιως ...η χρηση του θα ειναι αλλη.....σαν του λευτερη Κλεισε το wifi, κανε reboot και ξαναδοκιμασε. Νομιζω ότι πλεον δεν θα εχεις στιγμα. Τουλάχιστον σε μενα δεν δινει πουθενα, μαλλον το πηρε κατά την συνδεση στο wifi εξαιτιας του google λογαριασμου που εχω και σε άλλη συσκευη. (από χθες θα το εγραφα, αλλα το φορουμ ηταν συνεχως down) Το δοκιμασες dobro με κλειστο wifi και reboot του tablet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το δοκιμασες dobro με κλειστο wifi και reboot του tablet; τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά σε 10 λεπτα στο ινσομνια η μπαταρία έπεσε κατα 15% έλεος δηλαδή.. Υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά σε 10 λεπτα στο ινσομνια η μπαταρία έπεσε κατα 15% έλεος δηλαδή.. Υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω? Πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία, δε ξέρω αν κάποιος έχει βρει τρόπο να μειώσει το ρυθμό. Και κάτι άλλο, μετά από 5-10 λεπτά χρήσης ίντερνετ ζεσταίνεται αρκετά, στο πάνω μέρος από τη μεριά της κάμερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για τη μπαταρία δώστε του περιθώριο λίγες φορτίσεις. Το πιθανότερο πάντως είναι σε κάποια η σημεία ένδειξη να δείχνει ότι τρέχει και σε κάποια άλλη ότι κολλάει για πολύ ώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η οθονη είναι πολύ καλη για την κατηγορια. Από εκει και περα φαινεται να είναι αθλιο. Η μπαταρια (μετα από 2η φορτιση) πεφτει με ρυθμο περιπου 1% ανα λεπτο σε idle! Η cpu παιζει clock από 300Μhz idle μεχρι 816Mhz, ουτε καν το 1Ghz που λεει το επισημο site δηλαδή δεν ισχυει. Το μηχανακι σερνεται, ψιλοαπογοητευση είναι. Ακομα και για να μπεις ρυθμισεις και να βγεις εχει τρελο lag. Σε διαφορες φασεις κανει 4-5-6 δευτερόλεπτα να αντιδρασει στο προηγουμενο πατημα, σαν να μην το πηρε. Μεσα σε 1-2 ωρες δοκιμων, χρειαστηκε 2 φορες να κανω reset από την πλατη του με συνδετηρα, αφου την μια κολησε εντελως με εικονα στην οθονη (χθες), την άλλη (σημερα) με σβηστη οθονη εντελως. Το power επι μισο λεπτο πατημενο ΔΕΝ εκανε τιποτα. Οποτε η μονη λυση το reset. Η καμερα του αθλια και λογω της αναμενομενης VGA αναλυσης, αλλα και λογω χαμηλης ευαισθησίας. Μου θυμησε τα πρωτα κινητα με καμερα που ειχαν κατι οθονες 160χ240pixels του 2004-5. Με χαμηλο/μετριο φωτισμο δεν πιανει τιποτα, για skype που ελεγαν ότι το θελουν καποιοι θα εχουν πιθανον πρόβλημα. Αν εχετε καμια 60αρα/100αρα λαμπα πολύ κοντα σας θα είναι οκ. Συνεχιζω το σκαλισμα/ψαξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και στο δικο μου το ειχε η πεθερα εχθες και αναγκαστικα του εκανα reset με volume up + power Root πως κανουμε δεν εβγαλα ακρη εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εμενα δε μου εχει κολλησει ακομα με skype/viber/opera ολα ανοιχτα για δοκιμη. Απλα η μπαταρια πεφτει για πλακα και με χαλαει πολυ. Κατα τα αλλα ειναι αρκετα αργο και η οθονη αν και καλουτσικη δε συγκρινεται με τιποτα με το galaxy tab 3 που εχουμε στο σπιτι. Η μπροστα καμερα μια χαρα για skype σε φως ημερας η σε πολυ δυνατη λαμπα, αλλιως δε φαινεται τιποτα. Η γενικη του ταχυτητα ειναι αρκετα εως πολυ κακη, μερικες φορες κολλαει ακομα και σε πολυ απλα πραγματα.. Οπως και να εχει ομως, για browsing και καμμια ταινια ενταξει ειναι.. Τα μεγαλυτερα προβληματα του ειναι 1. Η μπαταρια 2. Το wifi που σβηνει οταν το ταμπλετ κλειδωνει 2. Εξισου σημαντικο με το απο πανω, το οτι δε μπορεις να ακους τραγουδι απο youtube και ταυτοχρονα να εχεις browser ανοιχτο και να κανεις κατι αλλο (στο samsung γινεται!) ~ αν υπαρχει κολπο και δεν το εχω βρει παρακαλω πειτε μου.. 3. Η ταχυτητα του σε γενικες γραμμες 4. Ο ηχος που αν και για μενα ειναι οκ, δε θα τον ελεγα και αψογο 5. Τα κουμπια που ειναι σε αβολη θεση 6. Η καμερα που ειναι επιοικως για τον πεο 7. Το οτι μερικες φορες φορτωνει σελιδες αρκετα αργα και χανει καπως σημα το wifi και μετα πατας κατι και ανοιγει κατι εντελως διαφορετικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κρίμα τα 20 ευρώ. Μου έρχεται κι εμένα μάλλον αύριο. Έλαβα sms από speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις