touloumelek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εγω ειμαι μεσα.Εχω κρατημενη την παραγγελια και το τιμολογιο.
runner69 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 A-GPS είναι ένα σύστημα που υπάρχει έτσι ώστε το gps να βρίσκει πιό γρήγορα δορυφόρους.. αυτό γίνεται "ξέροντας" που βρίσκονται οι δορυφόροι την ώρα που αυτό ψάχνει. Το "almanac" είναι ένα είδος ημερολογίου που ανάλόγως την μέρα και ώρα σου λέει που βρίσκονται οι δορυφόροι έτσι ώστε το λογισμικό του gps να κάνει γρηγορότερο τριγωνισμό και να βρεί την θέση σου. Το αρχείο αυτό ειναι ελάχιστα byte και διαρκεί για 5 μέρες από την στιγμή που το κατέβασες. The almanac serves several purposes. The first is to assist in the acquisition of satellites at power-up by allowing the receiver to generate a list of visible satellites based on stored position and time, while an ephemeris from each satellite is needed to compute position fixes using that satellite. In older hardware, lack of an almanac in a new receiver would cause long delays before providing a valid position, because the search for each satellite was a slow process. Ωραια σε ευχαριστω. Ειχα την εντυπωση οτι το agps σε βοηθαει μονο με το να δειξει στους δορυφορους τη θεση των τοπικων κεραιων στις οποιες εισαι συνδεδεμενος. Δεν ηξερα οτι ισχυει και το αναποδο, δηλαδη να λαβεις μεσω wifi αρχειο με το οποιο θα γνωριζεις στο περιπου τη θεση των δορυφορων.
Unlock solution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παιδιά εμένα η παραγγελια γράφει : Σε καθυστέρηση '. Να υποθεσω θα φάω άκυρο ;;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εβαλα το GPS Navigation BE-ON-ROAD και μετα κατεβασα χαρτες και φωνες.....εκλεισα wifi και μετα βολτα....... ετσι και αλλιως ...η χρηση του θα ειναι αλλη.....σαν του λευτερη Κλεισε το wifi, κανε reboot και ξαναδοκιμασε. Νομιζω ότι πλεον δεν θα εχεις στιγμα. Τουλάχιστον σε μενα δεν δινει πουθενα, μαλλον το πηρε κατά την συνδεση στο wifi εξαιτιας του google λογαριασμου που εχω και σε άλλη συσκευη. (από χθες θα το εγραφα, αλλα το φορουμ ηταν συνεχως down)
warden Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τελικά μόνο σε εμένα το ακυρώσανε ; Τι να κάνω να πάρω τηλέφωνο για παράπονα ;
paularas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Btw δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει με το wifi αλλα στο main router με 75% σημα οταν συνδεεται δεν εχει νετ αλλα με το extender με 70% σημα οταν συνδεεται εχει κανονικα net 1
karaLRS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ωραια σε ευχαριστω. Ειχα την εντυπωση οτι το agps σε βοηθαει μονο με το να δειξει στους δορυφορους τη θεση των τοπικων κεραιων στις οποιες εισαι συνδεδεμενος. Δεν ηξερα οτι ισχυει και το αναποδο, δηλαδη να λαβεις μεσω wifi αρχειο με το οποιο θα γνωριζεις στο περιπου τη θεση των δορυφορων. τίποτα.. απλά ισχύει μόνο και όχι και αυτό 1
gamanos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Επειδή τα κουμπιά είναι σε περίεργη θέση, όποιος βρει θήκη που να ταιριάζει, ας κάνει έναν κόπο να ενημερώσει. Με το φόβο βέβαια να είναι ίσως και ακριβότερη από το ίδιο το tablet Matrix και λοιποί, sorry για το οff topic αλλά αφού παραλάβαν πολλοί, θα ενδιαφέρονται και πολλοί. Αν ενοχλεί, μετάφερέ το ή σβήστο
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θήκη αν πάρεις (που για μένα δεν αξίζει να πάρεις ) διάλεξε μια γενικής χρήσης για 7άρια απο ebay του 1-2 ευρώ και κόψτην εκεί που θέλεις για τα κουμπιά. 1
history Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Χθες στο status έγραφε σε καθυστέρηση, σήμερα που μπήκα γράφει "έχει αποσταλεί"....αυτό σημαίνει ότι έχει σταλεί στην εταιρεία ταχυμεταφοράς και λογικά θα παραλάβω κάποια μέρα...επομένως, μένω ήσυχος;
drillgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχει τόσο χαμηλό ήχο το ηχείο του ή το δικό μου έχει κάποιο θέμα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και το δικο μου ετσι ειναι χαλια αφου εδωσα ενα ζευγαρι ακουστικα της πλακας να ακουει ο γιος μου.
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν είναι και τόσο Σιγανός ο ήχος.. Εμένα με χαλάει η μπαταρία που κατεβαίνει για την πλάκα.... Ενα επεισόδιο 20 λεπτών και τρώει 30% μπαταρία με φωτεινότητα τέρμα κάτω..
vdeseris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναι δυστυχώς με 7 ίντσες οθόνη και 2500mah μπαταρία πρέπει να βγάζει πολύ λίγες ώρες. Αλλά αυτό που λες σε 20 λέπτα 30% κάτω δεν μου φαίνεται normal
Προτεινόμενες αναρτήσεις