x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 dobro ακόμα καλύτερα, δες εδώ τις φωτο που τράβηξα το δικό μου. Έχει καμία σχέση το δικό σου με αυτό; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εμενα με πηραν τηλεφωνο 8:30 μ.μ. να μου πουν οτι η παραγγελια ακυρωθηκε και δεν θα παραλαβω , λογω μη διαθεσιμοτητας του προιοντος. Η παραγγελια εγινε κυριακη 07/6/15 - 10:59 Στις επισημανσεις μου οτι το προιον ηταν διαθεσιμο την ωρα της παρραγελιας και ελαβα και e-mail επιβεβαιωσης ,και δυο αλλοι φιλοι μου εχουν ηδη παραλαβει το προιον,, αρχισε να γινεται εκνευριστικη με φτηνες τυποποιημενες δικαολογιες. Ζητησα να μου στειλει με e-mail ή με fax οτι ακυρωνουν την παραγγελια , καθως και τους λογους για αυτο -,,,ΑΡΝΗΘΗΚΕ να το κανει. Μετα απο τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα θεωρω το εν λογω καταστημα αναξιοπιστο και αφερεγγυο. Δρομολογησα δε ολες τις απαραιτητες καταγγελιες προς Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και Συνηγορο του Καταναλωτη Στο παρακατω λινκ οι συνεπειες που υπεστη το εν λογω καταστημα με περσινη αποφαση του Συνηγορου του Καταναλωτη για ιδιο θεμα μη παραδοσης προιοντος (που παραγγελθηκε απο το διαδυκτιακο τους καταστημα ) μετα απο καταγγελιες πελατων. Site: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μαγκες το κουτι ειναι ιδιο,ομως το ταμπλετ απο πισω γραφει μονο 7 τιτανιουμ...ουτε 70 ...τιποτα αλλο ,,και ειχε και τους ανταπτορες και μεβρανη.λαθος του κινεζου ,τι το ψαχνετε αλλο; δες σας καλυψε ο ατλας της προυγουμενης προσφορας για gps; 20€ δωσαμε!και να μην εχει σε εσας,μικρο το κακο..................θα βρουμε αλλο....ερχεται η κυριακη παλι,φτιαξτε καφεδακι πρωι πρωι και τα λεμε....κερνω προσφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Στο παρακατω λινκ οι συνεπειες που υπεστη το εν λογω καταστημα με περσινη αποφαση του Συνηγορου του Καταναλωτη για ιδιο θεμα μη παραδοσης προιοντος (που παραγγελθηκε απο το διαδυκτιακο τους καταστημα ) μετα απο καταγγελιες πελατων. Site: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ προσωπικά δε βλέπω καμια ουσιαστική συνέπεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Edit "this phone does not have a compass sensor" toast notification "GPS is not present in this device" και από κάτω για πάντα κάνει "Looking for GPS Location". Το ιδιο μου βγαζει και μενα το gps status app, αλλα το περιεργο είναι ότι στο μενου του 4.4, στην τοποθεσια εκει που αναφερει ποιες εφαρμογες ζητουν την τοποθεσια, αναφερει το google και το navigator που περασα, και δεν αναφερει το gps status. Σαν να μην του δινει προσβαση;;;; Δεν ξερω. Επισης το ότι μου εδωσε στο navigator ακριβως το στιγμα του σπιτιου στον δρομο μου πως εξηγειται αν δεν εχει gps; Δυστυχως δεν μπορω να παρω τους δρομους τωρα ουτε πεζος. Παντως ξαναλεω ότι πιστευω ότι ολοι εχουμε την ιδια ακριβως εκδοση, οι φωτο σου είναι ακριβως "τα παντα όλα". μαγκες το κουτι ειναι ιδιο,ομως το ταμπλετ απο πισω γραφει μονο 7 τιτανιουμ...ουτε 70 ...τιποτα αλλο Όπως φαινεται και στις φωτο του vagos, δεν λεει 70 c, αλλα 7oc. To 70 μαλιστα εχει καμπύλες γραμμες που αυτό δεν εχει. Είναι το 7 μηπως και το 7 "oc" εχει κανενα overclocking απλα, οντας πχ λιγο νεοτερη παρτιδα; Τελος παντων δεν εχω άλλο χρονο παιδια, θελει λιγο ψαξιμο η κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εχουν βαλει αλλο μηχανημα μεσα σε αλλο κουτι Κουτι=70c Μηχανημα=70 σκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. A-GPS είναι ένα σύστημα που υπάρχει έτσι ώστε το gps να βρίσκει πιό γρήγορα δορυφόρους.. αυτό γίνεται "ξέροντας" που βρίσκονται οι δορυφόροι την ώρα που αυτό ψάχνει. Το "almanac" είναι ένα είδος ημερολογίου που ανάλόγως την μέρα και ώρα σου λέει που βρίσκονται οι δορυφόροι έτσι ώστε το λογισμικό του gps να κάνει γρηγορότερο τριγωνισμό και να βρεί την θέση σου. Το αρχείο αυτό ειναι ελάχιστα byte και διαρκεί για 5 μέρες από την στιγμή που το κατέβασες. The almanac serves several purposes. The first is to assist in the acquisition of satellites at power-up by allowing the receiver to generate a list of visible satellites based on stored position and time, while an ephemeris from each satellite is needed to compute position fixes using that satellite. In older hardware, lack of an almanac in a new receiver would cause long delays before providing a valid position, because the search for each satellite was a slow process. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Όπως φαινεται και στις φωτο του vagos, δεν λεει 70 c, αλλα 7oc. To 70 μαλιστα εχει καμπύλες γραμμες που αυτό δεν εχει. Είναι το 7 μηπως και το 7 "oc" εχει κανενα overclocking απλα, οντας πχ λιγο νεοτερη παρτιδα; Τελος παντων δεν εχω άλλο χρονο παιδια, θελει λιγο ψαξιμο η κατασταση. Είναι η γραμματοσειρά της Archos έτσι... Πάντα στα μοντέλα της oι αριθμοί είναι οι ίντσες της οθόνης, και τελευταίο ψηφίο μετά την υποδιαστολή είναι μικρότερο σε μέγεθος. Δες εδώ, π.χ. στην πρώτη σειρά αν κάνεις hover στα μοντέλα είναι 94 101 και στην δεύτερη 70 80C Οπότε το δικό μας είναι 70c και όχι 7oc. Εμένα με παραξενεύει πως δεν μπορώ να βρω σε κανένα forum έστω μια αναφορά στο 70c. Είτε 70 Titanium, είτε 70c Cobalt, είτε 70b Titanium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zalisleo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 προσωπικά δε βλέπω καμια ουσιαστική συνέπεια... Η εσωτερικη ανακατοσουρα που προκληθηκε εσωτερικα στην εταιρια, καθως και οι εγρατωρες που σπαταλησαν για το χειρισμο τις υποθεσης , πιθανον εχουν μεγαλυτερο κοστος , απο το απολυτο χρημαρτικο της ζημιας απο το λαθος. Και η πιο ουσιαστικη συνεπεια ,,μετα απο αυτο ?? ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ οι πελατες τα προιοντα που ειχαν παραγγηλει .. Αλλα ας μη μακρηγορησουμε περισσοτερο επ' αυτού. Καλοριζικα τα Tablet οσοι παραλαβατε .. Εγω βολευομαι με το προηγουμενη ευγενικη προσφορα του dobro ,, με το MLS atlas ,,και αναμενω την ερχομενη κυριακη φρεσκιες προσφορες και με GPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Προσωπικά κουράστηκα με το αν έχει ή όχι gps. Στην επόμενη προσφορά από Κώτσο θα γράψω στις παρατηρήσεις της παραγγελίας: "παρακαλώ να μου στείλετε το ίδιο μοντέλο που στείλατε και στον πρώτο που παρήγγειλε (δηλ. dobro)"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunstar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν εχει gps παιδια μη το ψάχνετε και κουράζεστε τσαμπα. Τσεκαρα τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JapanTurbo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και εγώ πάλι λέω ότι καλορίζικα σε όσους τα παρέλαβαν και να γίνει μια ομαδική καταγγελία από όσους δεν παρέλαβαν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αναρωτιέμαι γιατί υπερασπίζεστε καποιοι ένα κατάστημα που χωρίς να ενημερώνει κατά την αγορά ακυρώνει μετά τις παραγγελίες πάνω από 1 κομμάτι ή ακυρώνει κάποιες από τις παραγγελίες επειδή δεν έφτασαν τα αποθεματα. Ναι, είναι λογικό να θέλει να δώσει από ένα προιόν σε πολλούς πελάτες αλλά αυτό να το λέει απ την αρχή γιατί κάποιος που τα παρήγγειλε μπορεί να τα υποσχέθηκε κάπου. Επίσης, γιατί είναι δύσκολο να είναι καταγεγραμενος στο σύστημα ο ακριβής αριθμός αποθεμάτων ώστε να μην γίνονται παραπάνω παραγγελίες και μετά τις ακυρώνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το ανεφερα και εγω νωριτερα.Ειμαι υπερ αυτου αλλα που μπορουμε να απευθυνθουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Γενική γραμματεία καταναλωτή? ΙΝΚΑ? Και καλό είναι να γίνει ομαδικώς. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από funbreaker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις