LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 επαναλαμβανω οτι δεν ξερω. επισης απο πισω γραφει σκετο 7 τιτανιουμ Λαθος εχουν κανει σου εδωσαν καλυτερο. σε εσας ειχε UK and US adaptors; ναι
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 για 20€,οτι τελικα να ειναι......το crash test το περασε(αντεχει στην πτωση)....και ηρεμησα! Να πω επισης,καλοριζικα σε ολους και καλοδουλευτα Παμε για αλλο (μεγαλυτερο....αφου το ζητησε και φιλος )
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μια χαρα μου δουλευει και μενα το gps με το GPS Navigation BE-ON-ROAD. Δεν το δοκιμασα εν κινηση, αλλα το στιγμα μου το επιασε ακριβως κατι που σιγουρα δεν γινεται μεσω wifi. To μοντελο είναι 7oc titanium, πιστευω σε ολους δουλευει. 4
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μια χαρα μου δουλευει και μενα το gps με το GPS Navigation BE-ON-ROAD. Δεν το δοκιμασα εν κινηση, αλλα το στιγμα το επιασε ακριβως κατι που σιγουρα δεν γινεται μεσω wifi. To μοντελο είναι 7oc titanium thanks for the feedback! Με χαροποιεί ιδιαίτερα! Αποφασισα λοιπόν ο ρόλος του να είναι διττός, GPS και FPV screen & recorder (μεσω wifi). Εν αναμονη της παραλαβής
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σε εσας ειχε UK and US adaptors; ναι έχει και τα 2 . Μπορεί να συνδεθεί με HDMI καλώδιο σε οθόνη να δίνει εικόνα - ήχο;
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε με κλειστο το wifi και αν μπορεις ανεβασε μια φωτογραφια με τις ρυθμισεις - προσβαση τοποθεσιας ναι έχει και τα 2 . Μπορεί να συνδεθεί με HDMI καλώδιο σε οθόνη να δίνει εικόνα - ήχο; Δεν εχει hdmi Αν κανετε εγκατασταση απο το play το hardware info στο features θα πρεπει καπου να γραφει android.hardware.location.gps
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χωρις να χρειαζεται να πειραξετε κατι, μπορειτε να δειτε: Στο μενου του 4.4 αριστερα παταμε τοποθεσια, δεξια στο παραθυρο αναφερει "λειτουργια : Υψηλη ακριβεια", πατωντας πανω εκει, εχει όλα μαζι σε ένα τσεκαρισμενο: Χρηση gps, wifi και δικτυων κινητης τηλεφωνιας για τον καθορισμο της τοποθεσιας. Θα μου πεις, εχει δικτυα κινητης αφου δεν είναι 3G; Όχι. Σε επομενη φαση θα του περασω αυτό που σας ζητησα από το μεσημερακι, το gps status app με apk ώστε να δω αμεσα το gps σημα του, δορυφόρους ακριβεια κλπ. 1
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χωρις να χρειαζεται να πειραξετε κατι, μπορειτε να δειτε: Στο μενου του 4.4 αριστερα παταμε τοποθεσια, δεξια στο παραθυρο αναφερει "λειτουργια : Υψηλη ακριβεια", πατωντας πανω εκει, εχει όλα μαζι σε ένα τσεκαρισμενο: Χρηση gps, wifi και δικτυων κινητης τηλεφωνιας για τον καθορισμο της τοποθεσιας. Θα μου πεις, εχει δικτυα κινητης αφου δεν είναι 3G; Όχι. Σε επομενη φαση θα του περασω αυτό που σας ζητησα από το μεσημερακι, το gps status app με apk ώστε να δω αμεσα το gps σημα του, δορυφόρους ακριβεια κλπ. Το δοκιμάζω τώρα και ενημερώνω. Για όσους ενδιαφέρονται για εφαρμογές που δείχνει unavailable για το tablet μέσω Play Store, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, που σας κατεβάζει το apk της εφαρμογής. Edit "this phone does not have a compass sensor" toast notification "GPS is not present in this device" και από κάτω για πάντα κάνει "Looking for GPS Location".
Bigi444444 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγω παντως που ειχα το 70 titanium δεν ειχε gps.Χωρις να εχω δει τα specs αυτου εδω ξεχωριστα μου φαίνεται δυσκολο να εχει αυτο και οχι το ανωτερο μοντελο...
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δυο κινητα και ενα tablet που εχω εδω που εχουν gps οταν κανω εγκατασταση το hardware info μου γραφει οτι εχει gps hardware σε αυτο δεν γραφει. android.hardware.location.gps
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικά δεν έχω καταλάβει. Οι μισοί λέτε ότι έχει gps και οι άλλοι μισοί ότι δεν έχει. Πρόκειται για 2 διαφορετικά μοντέλα ή οι 2οι μισοί δεν μπορούν να το βρουν?
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εγω πιστευω οτι εδωσαν 70 σκετο και 70c ισως και 70b παραδειγμα του dobro γραφει 70 σκετο.
tigersgate6 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γεια χαρα ομαδα να ενημερωσω οτι παρελαβα και εγω απο καταστημα Τριπολης ενα τμχ ειχα βαλει παραγγελια .. ευχαριστω dobro !!! Τη μια παραλαβη το mls τωρα το archos πριν καποιο καιρο η φαση με τα 10 ευρα κουπονια .. εχω αρχισει να νοιωθω οτι με κοιτανε περιεργα στο καταστημα (με θαυμασμο θα ελεγα βεβαιως βεβαιως....) πολυ εξυπηρετικα τα παιδια θα εχω να το λεω 1
volleyball Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σε εσας ειχε UK and US adaptors; Στη συσκευασία σου τα είχε αυτά; Με τη παρακάτω φώτο δες τι γράφει στο 1)πίσω μέρος του tablet, κάτω δεξιά 2) στο μπροστά μέρος τη θέση της κάμερας, σε σχέση με το δικό σου. http://a.scdn.gr/images/sku_main_images/006913/6913677/20150602102637_archos_70c_titanium_8gb.jpeg Είδες πόση Ram έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις