funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν οι παραδόσεις από κωτσόβολο?
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν. Είχα κάνει 2 παραγγελίες στο όνομά μου σε δυο καταστήματα. Πριν παραλάβω με κάλεσαν για να ακυρώσουμε μια από τις δυο παραγγελίες. Της είπα και ακυρώσαμε την μια, λοιπόν. Παρέλαβα το πρώτο. Έρχομαι και διαβάζω εδώ ότι κάποιοι παρέλαβαν από ένα ανά κατάστημα. Πήγα στο κατάστημα της δεύτερης παραγγελίας (εκεί που είχα ρίξει άκυρο όταν με κάλεσαν) και τους είπα πως έκανα δυο παραγγελίες σε δυο διαφορετικά καταστήματα για δυο διαφορετικούς ανθρώπους. "Το πρωί πήγε ο ξάδερφός μου από το κατάστημα 1 και παρέλαβε, και τώρα έρχομαι εγώ να παραλάβω από εσάς" τους είπα. Μετά από αρκετό ψάξιμο με το τηλεφωνικό τμήμα ίντερνετ και την ταμία που τα 'χε παίξει (την λυπήθηκα λίγο) είπαν από τα κεντρικά πως μπορώ να παραλάβω τελικά. Η απάντηση της ταμία ήταν "Δεν έχουμε απόθεμα, αλλά έχει το τάδε κατάστημα, και μπορείτε να παραλάβετε από εκεί". Σημαντικό βήμα: Ζήτησα τα ονόματα των κυριών που με εξυπηρέτησαν ώστε να παραπέμψω την επόμενη κυρία που θα με εξυπηρετούσε. Ρώτησα τελευταία φορά μια επαλήθευση πως έχουν διαθέσιμο ένα tablet στα 19,90 στο τρίτο κατάστημα, αν έχουν ενημερωθεί σχετικά οι υπεύθυνοι σε εκείνο το κατάστημα, και μου επιβεβαίωσε πως ναι. Πήγα, λοιπόν, στο ΤΡΙΤΟ κατάστημα και ΦΥΣΙΚΑ δεν είχε καμία ενημέρωση. Κοινώς, καλά που είχα τα ονόματά τους και παρέπεμψα την τρίτη ταμία στις τηλεφωνικές παραγγελίες των κεντρικών. Τεσπα, μετά από πολλή ώρα ξεμπέρδεψα και έφυγα με δύο συσκευές, όπως είχα παραγγείλει. Θεϊκό: πήρα το μεσημέρι πριν δω εδώ πως είχαν παραλάβει δεύτερο μηχάνημα κάποιοι στις παραγγελίες ίντερνετ και ρώτησα αν μπορούμε να επαναφέρουμε την "ακυρωμένη" παραγγελία μιας και είναι από άλλο κατάστημα. Άκου διάλογο: -"Ναι, κύριέ μου, χρειάστηκε να τα ακυρώσουμε και να μειώσουμε ένα ανά πελάτη" -"Μα δεν υπήρχε κάποιος τέτοιος περιορισμός όταν έκανα την παραγγελία μου, με ενημέρωσαν σήμερα το πρωί, μερικές ώρες ΑΦΟΥ ανοίγουν τα καταστήματά σας..." -"Ναι, δεν ήταν κανείς εδώ να σας πάρει την Κυριακή..." -"Και αν πήγαινα και παραλάμβανα πριν με πάρετε και από τα δυο καταστήματα;" -"Σας είπα, υπάρχει περιορισμός ένα τεμάχιο ανά παραγγελία..." ... και της το 'κλεισα γιατί ήταν απλά μπάζο αδιάφορη και έλεγε ότι της είχαν πει, δεν επρόκειτο να εξυπηρετηθώ anyhow. Από εκεί κατάλαβα πως όσοι έχουμε κάνει δυο παραγγελίες σε διαφορετικά καταστήματα μπορούμε να ζητήσουμε να παραλάβουμε ένα τεμάχιο από κάθε κατάστημα κανονικά. Αν είστε σε αυτήν την κατηγορία πηγαίντε να ζητήσετε κανονικά τις συσκευές σας. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από x_vagos_x
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ποση βενζινη εκαψες για ενα ταμπλετ,αδερφε; την αλλη κυριακη ή μετα απο 2 βδομαδες θα βγαλει παλι αλλο ή το φαμπλικ ενδιαμεσα
x_vagos_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Άλιμος-Ηλιούπολη-Γλυφάδα. Έκανα και τη βόλτα μου, ήπια και τον καφέ μου. 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μετά την γκρίνια με κάλεσαν και εμένα για να μου σταλεί προς το τέλος της εβδομαδας... Τελικα εχει gps ή τσάμπα όλη αυτή η φασαρία;
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εμενα εχει. ισως να ειμαι ο τυχερος της παρεας... 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εμενα εχει. ισως να ειμαι ο τυχερος της παρεας... πωτς γκενεν ατο; Ίδια δεν ειναι ολα;; 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εμενα εχει. ισως να ειμαι ο τυχερος της παρεας... Εβαλες προγραμμα gps που να δουλευει χωρις data η σου βρισκει που εισαι βαση wifi
touloumelek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτη η κατασταση ειναι απαραδεκτη.Δικαιουσαι μονο 1 κομματι επειδη ειναι "προσφορα";Γραψτο το @#^$*@# στο eshop και μην εχεις ανοικτη την επιλογη για 1-2-3-5 κομματια.Τοσο απλο.Σας δινουμε μονο ενα κυριε γιατι ειναι προσφορα.Δεν το αναφερει πουθενα αυτο φυσικα αλλα πρεπει να το καταλαβουμε..Μπορουμε να κανουμε καμια αναφορα καπου σχετικα με αυτο;Μια λαθος τιμες μια το ενα μια το αλλο..Δεν ξερω αν το βλεπω λαθος σε στυλ "αν δε θελεις δεν αγοραζεις απο εκει κλπ" αλλα καποια στιγμη πρεπει να γινουν και αυτοι λιγο υπευθυνοι! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Στις ρυθμισεις- σχετικα με το τηλεφωνο αν πατησεις πολλες φορες στο αριθμος εκδοσης σε κανει προγραμματιστη και ενεργοποιει το επιλογες για προγραμματιστες που εκει ειναι το usb debug mode Καπως ετσι δεν το εχω μπροστα μου το εχει ο μικρος κατω στον παππου και του κανει κρας τεστ.
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εμενα εχει. ισως να ειμαι ο τυχερος της παρεας... Το διαπίστωσες με κάποιο πρόγραμμα σαν το gps test?
louben Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καταρχας ευχαριστω και εγω τον ts.ΠΑρελαβα κανονικα απο Χανια χωρις πολλα πολλα. Το εχω να φορτιζει και μολις το ανοιξω αυριο θα δω και εγω τα περι gps. Απλα μια ερωτηση (ψιλο ασχετη). Επειδη εχω ηδη 2 φορτιστες μicro usb πρεπει την καθε συσκευη (2 κινητα+το ταμπλετ) να τη φορτιζω με το φορτιστη της η ενας φορτιστης για ολα? Η μονη διαφορα που ειδα να εχουν (οι φορτιστες ) ειναο οτι ο ενας ειναι 0,7 Α,ο αλλος 0,75Α και του ταμπλετ 1,5 Α. 1
dobro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εβαλα το GPS Navigation BE-ON-ROAD και μετα κατεβασα χαρτες και φωνες.....εκλεισα wifi και μετα βολτα....... ετσι και αλλιως ...η χρηση του θα ειναι αλλη.....σαν του λευτερη 3
drillgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λοιπόν εγώ έκανα την παραγγελία 11.03 και εως τότε είχε κομμάτια μόνο στο κατάστημα Τούμπας και Ευκαρπίας Θεσσαλνίκης. Σήμερα το παρέλαβα κανονικά από το κατάστημα της Τούμπας. Καλά για τα λεφτά του δεν το συζητώ, είναι ότι πρέπει για ιντερνετ και καμιά ταινία. GPS δεν αναφέρει ότι έχει και επίσης στις ρυθμίσεις του tablet δεν υπάρχει η δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις, υπάρχει μόνο το a-gps. Ποιότητα κατασκευής καλή και στιβαρή, η τοποθέτηση των πλήκτρων είναι κάπως άκυρη βέβαια. Κάμερα δε δοκίμασα, δε με απασχολεί κιόλας. Από ταχύτητα μέτρια πράγματα και λογικό λόγο του επεξεργαστή. Έβγαλα ότι bloatware υπήρχε, άλλαξα launcher και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά smooth. Για browser έβαλα Opera mobile που είναι πιο καλός για αργές συσκευές. Η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα αλλά θα το δώ στην πορεία, ακόμα είναι αρχή. Το wi-fi ήταν επιλεγμένο να κλείνει όταν το tablet είναι σε αναμονή και το διόρθωσα, εως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα. Γραφικα - benchmark δεν έτρεξα. Από άδεια μνήμη είναι γύρω στα 100MB με εγκατεστημένο viber μόνο από εφαρμογές που τρέχουν στο background. Τώρα μένει να δοκιμάσω κάποια ταινία και το OTG να δω αν λειτουργεί και επίσης Kodi/popcorn time αν και με 512MB μνήμη το κόβω χλωμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις