jumaru1821 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 παιδια πως μπορω να κρατησω τα saves;και να τα περασω σ αλλο ipad
jumaru1821 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Νομιζω ναι..μου ειπε ενας φιλος να κρατησω τα documents τα κρατησα αλλα δε ξερω πως τα περναω στο ipad που εχω
ramarg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θες απλά να σώσεις την πορεία των παιχνιδιών σου ή και να τα περάσεις σε άλλη συσκευή ? Γιατί στον τίτλο του thread απλά γράφεις ότι θέλεις να σώσεις τα app documents.
jumaru1821 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να τα περασω σ αλλη συσκευη..πως το κανω;;
ramarg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σύνδεσε το icloud (της κύριας συσκευής σου) στη δεύτερη συσκευή που σε ενδιαφερει, κατεβασε από το appstore την ίδια εφαρμογή (αντί για get θα σου βγάζει συνεφάκι,και όπως θα κατεβεί η εφαρμογή θα κατεβάσει μαζί τα αντίστοιχα saved data).
jumaru1821 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 φιλε δε μου τα βγαζει απο εκει που ημουν..
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτό ισχύει μόνο αν το υποστηρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι, μέσω του gamecenter. Αλλιώς, θα πρέπει να κάνεις στη νέα συσκευή, restore από backup της προηγούμενης, έτσι ώστε να "φέρει" όλες τις ρυθμίσεις και αρχεία.
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Eπειδη εχω αναγκη απαντησης στο ιδιο πνευμα με τον ts ρωταω κι εγω. Eχω π.χ ipad 2 και θελω να σωσω τα saved των games ωστε μετα το φορματ να τα περασω παλι στην συσκευη. Θελω ομως να κανω πληρως φορματ την συσκευη.Πως τα σωζω;
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κανονικά, πρέπει μετά το format (restore το ονομάζει η Apple) να κάνεις Restore from Backup. Όμως τότε, δεν είναι "πλήρες format". Παλιότερα, υπήρχε μια μέθοδος με την οποία μπορούσες να συνδέσεις το iPad με USB με υπολογιστή και, χρησιμοποιόντας μια εφαρμογή στον υπολογιστή που έβλεπε τα αρχεία των εφαρμογών, να τα αντιγράψεις προσωρινά στον υπολογιστή σου και μετά το Restore του iPad να τα επαναφέρεις. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα γιατί έχω την εντύπωση πως από τότε η apple έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας του USB και δεν δίνει πλέον τέτοιο access. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει πρόσφατα ας μας πει.
berkgamp13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παιδια κατι γινεται με τα documents ενα αρχειο που ειναι μεσα στα παιχνιδια..οποιος ξερει κατι ας απαντησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα