allaboutjazz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γεια σας, θέλω να αγοράσω ακουστικα κεφαλής για να τα συνδέω με cd player και mp3.Είμαι ανάμεσα σε δύο και τα δύο sony τα οποία είναι : 1) http://www.public.gr/product/sound-and-vision/akoustika/akoystika-kefalis-sony-mdr-zx310-mple/prod5970157pp/ 2)http://www.public.gr/product/sound-and-vision/akoustika/akoystika-kefalis-sony-mdrxd150bae-mayro/prod5970128pp/ Έχουν διαφορα στην τιμή και προφανώς έχω μια ταση προς το οικονομικότερο.Ωστόσο θα προτιμήσω το ποιοτικότερο ακόμη κ αν ειναι το πιο ακριβό. Δεν έχω κάποια εμπειρία σε αυτη την κατηγορία ακουστικών οπότε όποιος γνωρίζει θα το εκτιμούσα να μου πει την γνώμη του ώστε να αγοράσω αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις μου.
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 θα πηγαινα με το φθηνο γιατι εχει 4αρη ηχειο απ οτι το αλλο που εχει 3αρη. τα χαρακτηριστηκα σε αυτα τα λεφτα ειναι σκετο marketing. επισηε δες sennheiser hd201 και 202 II . απο σκρουτζ ειναι στο ιδιο ευρος χρηματων. πολυ ποιοτηκοτερα και απο τα 2 που προανεφερες 1
allaboutjazz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 θα πηγαινα με το φθηνο γιατι εχει 4αρη ηχειο απ οτι το αλλο που εχει 3αρη. τα χαρακτηριστηκα σε αυτα τα λεφτα ειναι σκετο marketing. επισηε δες sennheiser hd201 και 202 II . απο σκρουτζ ειναι στο ιδιο ευρος χρηματων. πολυ ποιοτηκοτερα και απο τα 2 που προανεφερες Ε δυστυχώς μέχρι το πολυ 40 ευρω μπορω να δωσω.Τόσο χαλια ειναι τα sony?
discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 μην περιμενεις πολλα απο αυτα τα sony. στα max 40 πηγαινε στα hd 205 II η στα HD 419. τα λεφτα θα σου θα πιασουν τοπο.μην τα δωσεις στα sony. η sennheiser ειναι πολυ πιο σοβαρη και επαγγελματικη εταιρια. 1
Rocket_Raccoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μεχρι 40 ευρω η καλυτερη επιλογη ειναι τα superlux hd 681 evo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα