Lanike71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Από ότι φαίνεται δεν είχες(έχεις?) καταλάβει σωστά την εκφώνηση, σου έδωσαν λύση, στην εξήγησαν και τους την λες και από πάνω? Για δείξε μου πού έγινε αυτό με το bold γιατί δεν το είδα...
akis_fc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις εσύ ή ο ts, αλλά ούτε πληρώνεται κάποιος εδώ ούτε έχει κάποια υποχρέωση, οπότε δεν παίζουν απαιτήσεις γενικά. Κατα τα άλλα μια χαρά τα είπε ο libereas και οι λοιποί.
libereas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Έτσι...όσοι λοιπόν σε αυτό το forum γράφετε μόνο κώδικα και δεν είστε καθηγητές (και εγώ μαζί) να πιάσουμε να ασχοληθούμε με κάτι άλλο καλύτερα
Lanike71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το οικτρό στην υπόθεση είναι ότι νομίζετε ότι βοηθήσατε. Αν θέλατε να βοηθήσετε, θα ξεκινούσατε από το 0 και θα του λέγατε πώς σπάνε το πρόβλημα σε υποπροβλήματα ,πώς λύνουν το καθένα κοκ. Είναι φανερό ότι δεν ξέρει, εδώ ρωτά για το πώς θα πάει από το 100 στο 0 ή από το 0 στο 100, τι είναι το abs κλπ.
libereas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 αυτα ειναι πουε εβγαλε τροποποιησα κα την συνθηκη να ξεκιναει απο το 100 και οχι απο το 0 Μα το βρήκε και μόνος του δεν περίμενε εμένα. Κοίτα την τρίτη απάντηση; Αλλού ήταν το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα