Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποιο thread απο "Τα Μηνυματα μου"? Πχ εγραψα ενα μηνυμα στην ενοτητα "Ποσο να πουλησω/αγορασω ενα...", πηρα την απαντηση μου και δε θελω να εμφανιζεται πια το θεμα στα μηνυματα μου καθε φορα που γινεται ενα καινουργιο ποστ. Ελπιζω να εγινα κατανοητος, ευχαριστω!

Δημοσ.

Οποτε να πηγαινω καθε φορα στις συνδρομες μου καλυτερα αν θελω να δω μονο τα θεματα που με ενδιαφερουν?

Δημοσ.

Ρωτάει αν μπορεί να διαγράψει κάποιο μήνυμα που έχει γράψει στο παρελθόν σε κάποιο thread απο το προφίλ του κάτι που δεν γίνεται. Αυτό που λες είναι για τερματισμό συνδρομής, άλλο πράγμα δηλαδή. Αν εγώ μπω στο προφίλ σου να δω τα τελευταία μηνύματα μπορώ να δω ακόμα και αυτά που έχεις κάνει τερματισμό συνδρομής.

Δημοσ.

Ναι, τις συνδρομες μου ξερω να τις διαγραφω αλλα με βολευει πιο πολυ να πηγαινω στα μηνυματα μου για να δω τα θεματα που με ενδιαφερουν. Συνηθεια ειναι θα αλλαξει :P

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι είχα συνηθίσει παλιά μέχρι που άρχισαν να μην εμφανίζονται κάποια μηνύματα/να αργούν να εμφανιστούν κ.λπ. Μπορείς να επιλέξεις να μπαίνει αυτόματη συνδρομή στα θέματα που γράφεις και να ελέγχεις από τις Συνδρομές σου αν υπάρχει νέο περιεχόμενο (ή ακόμα να σου έρχεται και ειδοποίηση για νέα μηνύματα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...