kougi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποιο thread απο "Τα Μηνυματα μου"? Πχ εγραψα ενα μηνυμα στην ενοτητα "Ποσο να πουλησω/αγορασω ενα...", πηρα την απαντηση μου και δε θελω να εμφανιζεται πια το θεμα στα μηνυματα μου καθε φορα που γινεται ενα καινουργιο ποστ. Ελπιζω να εγινα κατανοητος, ευχαριστω!
kougi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οποτε να πηγαινω καθε φορα στις συνδρομες μου καλυτερα αν θελω να δω μονο τα θεματα που με ενδιαφερουν?
anonymous-root Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μπορείς να κάνεις διαγραφή της συνδρομής. Πας στις "Συνδρομές μου" και επιλέγεις το κουμπί change στα αριστερά.
kraken92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρωτάει αν μπορεί να διαγράψει κάποιο μήνυμα που έχει γράψει στο παρελθόν σε κάποιο thread απο το προφίλ του κάτι που δεν γίνεται. Αυτό που λες είναι για τερματισμό συνδρομής, άλλο πράγμα δηλαδή. Αν εγώ μπω στο προφίλ σου να δω τα τελευταία μηνύματα μπορώ να δω ακόμα και αυτά που έχεις κάνει τερματισμό συνδρομής.
kougi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι, τις συνδρομες μου ξερω να τις διαγραφω αλλα με βολευει πιο πολυ να πηγαινω στα μηνυματα μου για να δω τα θεματα που με ενδιαφερουν. Συνηθεια ειναι θα αλλαξει
infin1tyGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κι εγώ έτσι είχα συνηθίσει παλιά μέχρι που άρχισαν να μην εμφανίζονται κάποια μηνύματα/να αργούν να εμφανιστούν κ.λπ. Μπορείς να επιλέξεις να μπαίνει αυτόματη συνδρομή στα θέματα που γράφεις και να ελέγχεις από τις Συνδρομές σου αν υπάρχει νέο περιεχόμενο (ή ακόμα να σου έρχεται και ειδοποίηση για νέα μηνύματα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα