Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα τον υπολογιστή μου για να τον καθαρίσω , τον καθάρισα τον έκλεισα τον άνοιξα και όλα μια χαρά .Μετά κουνησα ένα πολυπριζο και τα ηχεία μου έκαναν έναν παράξενο θόρυβο . έκανα restart το pc και δούλευαν τα πάντα εκτός Την κάρτα γραφικών . μου έχει ξανά γίνει αυτό Αλλά είχε ανοίξει μετά από 2 -3 ανοιγομλεισηματα

Δημοσ.

δεν βγαινει ακρη απο αυτα που γραφεις . πρωτα απ'ολα στο θεμα σου λες οτι δεν ανοιγει ο υπολογιστης και μετα στο κειμενο λες οτι λειτουργουν τα παντα εκτος της καρτας . λιγο πιο συγκεκριμενος μπορεις να γινεις?

Δημοσ.

Πατάω το power button ανάβουν τα ledακια από τους ανεμιστήρες, η ψυκτρα του επεξεργαστή κτλπ αλλά οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών δεν λειτουργουν όπως και η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

μαλιστα . ποια καρτα εχεις? εικονα να υποθεσω πως δεν εχεις? εχεις επιχειρησει να ξανα-τοποθετησεις την καρτα γραφικων μηπως δεν εχει κουμπωσει καλα στην μητρικη?

Δημοσ.

Gigabyte Radeon r9 270 2gb windforce είναι η κάρτα γραφικών. αλλά όχι δεν την έβγαλα Γιατί όπως είπα δούλευε το pc έκανα restart και εγινε το περιστατικό όπως είπα από πάνω

Δημοσ.

Βγάλε ότι pci κάρτα έχεις και βάζε μια μια κάνοντας επανεκκινήσεις , το ιδιο θα κάνεις και με τη μπαταρία.

Δημοσ.

Δεν εννοω για ολοκληρο το πισι, εννοω αν παιρνει σωστο ρευμα η καρτα γραφικων. Αν οχι, αυτος ειναι ο λογος που δεν λειτουργει. Τα καλωδια μεσα στο πισι ειναι ολα καλα κουμπωμενα? Τι τροφοδοτικο εχεις? (μαρκα-μοντελο-βαττς)

Δημοσ.

Μια απλή δοκιμή:

Έχεις ενσωματωμένα γραφικά για να δοκιμάσεις να δουλέψεις τον υπολογιστή χωρίς τη κάρτα γραφικών;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...