azizmaiden Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια χτες περασα τα windows 8.1 στον ssd(kingston v300 240gb) ακολουθησα οσα υπαρχουν στο pined topic SSD Tips - tweaks & trim support .Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να δω αν εχω το latest firmware του ssd μου.Και αν δεν το εχω και το κατεβασω για να το περασω, τωρα ομως εφοσον εχω εγκαταστησει καποια προγραμματα, θα χαθουν αυτα? Επίσης περα απο τα παραπανω το περασμα και σβησιμο προγραμματων και αρχειων γινεται κανονικα οπως στους hdd δεν αλλαζει κατι σωστα?Υπαρχει προγραμμα που να κανει auto trim και γενικα ποτε πρεπει να κανω trim τον ssd? Τέλος σας παραθέτω μια φωτογραφια αφου εκανα benchmarking στον ssd να μου πειτε αν ειναι σωστες οι επιδοσεις. Το συστημα μου(acer aspire 5749 laptop) περιεχει: Intel core i3 2350M @2.30GHz RAM DDR3 6GB @532MHz Intel HD Graphics 3000 SSD kingston v300 240gb picture host
TheELF Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 1 θα κατεβάσεις από εδώ τα προγράμματα που θα σου πουν ποιο έχεις,τώρα να χάνεις τα αρχεία σου προφανώς θα σου το πει πριν ή διάβασε και της οδηγίες. http://www.kingston.com/en/support/technical/products?model=sv300s3 2 Όλα κανονικά αν έχεις win7 και πάνω έχει αυτόματο trimm το λειτουργικό.
azizmaiden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο σε περιπτωση που δεν εχω το latest firmware εχω απωλεια στις ταχυτητες?
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ και κατι τελευταιο σε περιπτωση που δεν εχω το latest firmware εχω απωλεια στις ταχυτητες? Θα πρέπει να το ψάξεις αυτό σε φορά κτλ ,σε γενικές γραμμές όχι αλλά δεν είναι και κάποιο στάνταρ αυτό καμιά φορά μπορεί να την βελτιώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα