Billyar123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, ειχα αγορασει ενα ετοιμο pc που ειχε τα windows 7 (τοτε) εγκατεστημενα.Σε αυτο το pc λοιπον ο τεχνικος στο φορματ μου εβαλε σπασμενα.Πανω εχει το αυτοκολλητο με το product key των windows!!! Το ερωτημα ειναι το εξης ¨: αν μπορω να βαλω το γνησιο product key σε ενα αλλο pc που εχω με επισης σπασμενα windows ; Ευχαριστω για το χρονο σας εκ των προτερων
thodoris1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Και γιατί δεν το δοκιμάζεις; Καριβώς το ίδιο έχω κάνει και έχει δουλέψει πάντως 1
cliobaccarra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 πως συμπερανες οτι ο τεχνικος σου εβαλε σπασμενα; 1
Billyar123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ετρεξα ενα keyfinder για να δω το product key !Επισης ποια εκδοση πρεπει να εγκαταστησω μιας και δε θυμαμαι το original product key αν αναφερεται σε 64 ή 32 bit ; ή δε παιζει ρολο;
thodoris1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αφού υπάρχει το sticker θα μπορείς να δεις από εκεί σε πια έκδοση αναφέρεται 1
thodoris1985 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε το... Ελπίζω μόνο ο τεχνικός να μην έχει πάρει τον κωδικό για τον εαυτό του 1
cliobaccarra Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 βαλε οποια εκδοση θες 32/64 το κλειδι θα δουλεψει κανονικα. Ακομα και να το εχει περασει σε δικο το pc θα κανεις τηλεφωνικη ενεργοποιηση αν χρειαστει
thodoris1985 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 βαλε οποια εκδοση θες 32/64 το κλειδι θα δουλεψει κανονικα. Ακομα και να το εχει περασει σε δικο το pc θα κανεις τηλεφωνικη ενεργοποιηση αν χρειαστει Χωρίς να αναφέρομαι στον τεχνικό.... Γενικώς, και επειδή δεν το ξέρω το συγκεκριμένο, τι αποτρέπει τον οποιονδήποτε (π.χ. σου έχει πάρει τον κωδικό με μια φωτογραφία ας πούμε) να μην κάνει ο ίδιος τηλεφωνική ενεργοποίηση;
cliobaccarra Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Προφανώς τίποτα. Απλά συνήθως αν το κάνει ενεργοποίηση(τηλεφωνική γιατί κανονική παίζει να του χτυπάει) σε 2ο μηχάνημα θα δημιουργήσει πρόβλημα σε εσένα (θα ζητάει ενεργοποίηση το δικό σου). Απλά αν είναι τεχνικός σίγουρα θα έχει άδειες αν χρειαστεί, γιατί να μπεί σε αυτήν την διαδικασία;;; Επίσης δεν μου μοιάζει λογικό να σου έβαλε σπασμένα εσένα και να χρησιμοποιήσει την άδεια σου αλλού; Με ποιό σκεπτικό; Μήπως το keyfinder έβγαλε λάθος;
thodoris1985 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Προφανώς τίποτα. Απλά συνήθως αν το κάνει ενεργοποίηση(τηλεφωνική γιατί κανονική παίζει να του χτυπάει) σε 2ο μηχάνημα θα δημιουργήσει πρόβλημα σε εσένα (θα ζητάει ενεργοποίηση το δικό σου). Απλά αν είναι τεχνικός σίγουρα θα έχει άδειες αν χρειαστεί, γιατί να μπεί σε αυτήν την διαδικασία;;; Επίσης δεν μου μοιάζει λογικό να σου έβαλε σπασμένα εσένα και να χρησιμοποιήσει την άδεια σου αλλού; Με ποιό σκεπτικό; Μήπως το keyfinder έβγαλε λάθος; Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είμαι ο TS βέβαια...απλά είχα μια απορία κι εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα